Newyorkerbyheart

Nyt legetøj………..

03 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Shopping - Tags:

Vores nye kamera………..

Fra Haderslev……..

Fra Haderslev………

Der bliver brugt nogle penge i det lille hjem for tiden, men ikke mine penge, for jeg har ingen! Heldigvis havde kæresten lidt i overskud, så vi har fået et nyt kamera – eller et til skal jeg måske sige. Jeg har længe gerne villet have et spejlrefleks kamera, men jeg synes at de er dyre – og store.
I sidste uge havde de på Coop’s nettorv et tilbud på et Fuji Finepix S2500HD kamera,  som er et bridge-kamera (en kombination af et kompakt-kamera og et spejlrefleks kamera), til “kun” kr. 1.495,- for medlemmer. I dag kunne vi så hente det og det er bare rigtig fint. God størrelse og så kan den virkelig meget også meget mere end jeg har forstand på…….

Vi var – trods den ulidelige varme – en tur i Haderslev i dag, så det blev lige til et par billeder for det nye kamera skulle jo afprøves *S*. Det bedste ved turen til Haderslev var at sidde i den airconditionerede bil, åh det var dejligt!

Vi har købt kameraet fordi vi skal til Firenze og Rom i år og jeg tror at vi vil få med billeder med det, end vores lille kompakte kamera. Det er ihvert fald derfor jeg fik overtalt kæresten til at bruge penge på det, så nu håber jeg bare at det er rigtigt……..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 3, 2010
  11:55 pm

  Malene

  Tillykke med kameraet. Vi har et spejlrefleks og det er i hvert fald alle pengene værd, men kender ikke lige dette. Er dog sikker på det tager bedre billeder end almindelige "gamle" kameraer:) Og skønt med et lille billede af Dammen i Haderslev…der har jeg godt nok tilbragt meget tid om sommeren:)


 2. Jul 4, 2010
  12:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Malene!

  Tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg er sikker på at vi bliver glade for den, nu skal vi bare lige lære den at kende – og finde ud af hvad den egentlig kan…..

  Ja, der er skønt nede ved Dammen i Haderslev.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 4, 2010
  10:19 pm

  Piskeriset

  Tillykke med kameraet! Det bliver da dejligt at eksperimentere med det den kommende tid – håber du bliver rigtig gode venner med det 🙂


 4. Jul 4, 2010
  11:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg glæder mig til at finde ud ad alt det den egentlig kan 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!