Newyorkerbyheart

Pasta med pinjekerner og bacon……..

Løg og bacon steges………

Pinjekerner, citronskal og -saft tilsættes…….

Friskkogt pasta vendes i……..

Aftenens tallerken………

Gårsdagens udskejelser på tennisbanen hævnede sig big time i dag – men det vidste jeg jo – og i det mindste havde jeg det sjovt i går *S*
I dag har jeg bare været træt, træt, TRÆT! – og øm og så er det jog godt at jeg har kunnet tage det helt med ro og bare har kunnet holde sofaen ved selskab…….

Menuen i dag stod på en pastaret, som smagte rigtig dejligt og som er dejlig let at lave, lige noget jeg havde brug for på en dag som denne. Jeg havde en masse smårester af forskellige slags pastaer, dem fik jeg brugt i dag, så derfor ser der lidt sjovt ud……

Pasta med pinjekerner og bacon, 2-3 pers.:
passende mængde pasta, kogt al dente og afdryppet
1 pakke bacon i skiver, skåret i mindre stykker
frisk timian, finthakket
fintrevet skal af 1 citron
75 g pinjekerner
1-2 spsk. citronsaft
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
50 g frisk parmesanost, fintrevet
lidt olivenolie
salt, friskkværnet peber
Steg bacon på en pande, til det begynder at tage farve og blive sprødt. Tilsæt bacon og hvidløg, sauter til løgene bliver bløde. Tilsæt pinjekerner, citronskal, -saft og timian sammen med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber – lad det stege et par minutter under omrøring. Tilsæt den friskkogte, afdryppede pasta og vend det sammen med bacon-blandingen. Kom den revne ost i og vend godt rundt. Server straks.

Min pegefinger heler ganske langsomt, men jeg går stadig med forbinding – og den er stadig øm – måske fordi jeg bliver ved med at støde den ind i alt muligt *S* Jeg er faktisk også blevet rigtig habil til at taste med 9 fingre, nu tager det kun ganske få minutter længere, end det gør med mit 10-finger system. Kæresten synes at jeg ser urkomisk ud, fordi ligegyldig hvad jeg laver, så stritter pegefingeren……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 5, 2010
  8:46 pm

  Krudtuglens mor

  Jeg nyder simpelthen så meget din blog 🙂 har i en længerer periode nu ikke haft den vilde lyst til at eksperimentere med maden, fordi jeg har brugt meget tid på familien, eksamen og ved symaskinen…. så er det jo bare lækkert lige at kunne gå herind på din blog og finde lysten til madlavning og så lige få serveret opskriften 🙂 Tusind tak for den skønneste blog 🙂


 2. Jul 5, 2010
  9:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Krudtuglens mor!

  Tusinde tak for dine roser, jeg labber dem i mig 😀

  Det er så dejligt at kunne være med til at inspirere andre, en stor glæde hver dag….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!