Newyorkerbyheart

Udflugt: Blåvand og Henne Strand………

25 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips)

Hvorfor vækker I mig, når I alligevel bare kører Jeres vej?!?!?…….

Stranden i Henne……..

Stranden i Henne……

Vi sad og drøftede over morgenmaden hvad vi skulle lave i dag og valget faldt på at køre til Vesterhavet. Vi bor en god times kørsel fra Henne, men jeg må ærlig tilstå at vi ikke er der så tit, det bliver højest til 1-2 gange om året.
Vejen derud føles frygtelig lang og så er den bare så kedelig – og det er faktisk nok til at holde os væk – hvilket er lidt ærgeligt, for når vi først kommer derud, så nyder vi det jo i fulde drag.
Vi startede med at køre til Blåvand, som måske nok har flere butikker end Henne, men som slet ikke er så hyggelig synes jeg. Vi gik en runde og kiggede lidt, spiste en is og så kørte vi videre mod Henne. I Henne fik vi også kigget lidt på butikker og så købte vi en sandwich, som vi sad og nød, mens vi kiggede på de passerende menneske-mængder. Der var rigtig mange mennesker i både Blåvand og Henne, men de er jo meget hyggelige at sidde og kigge på.
Vi sluttede af med at gå ned til stranden, som bare er så dejlig. Der er bare vand og strand så langt øjet rækker, ligegyldig om du kigger til højre eller til venstre – og selvom en del andre (læs: mange) også havde fundet vej til stranden, så var det på ingen måde så vi lå og gned albuer med nogen. Det er det jeg godt kan lide ved Henne, der føles aldrig sådan rigtig overfyldt.
Vi lå og slappede lidt af i sandet, nød den fantastiske lyd af bølger og bare nød solens stråler (som ikke var så overvældende, fordi der også var en god brise) – åh, det er altså ren lykke! Jeg kunne sagtens være blevet derude, men kæresten mente at vi måtte hjem – og det skulle vi jo – for der var jo en lille prinsesse der ventede på os *S*. Jeg tror vi skal have en weekend derude på et tidspunkt……….

Alt godt får jo en ende, så vi måtte finde bilen igen og begive os hele den k-e-d-e-l-i-g-e vej hjemad igen. Al den friske havluft havde gjort mig så træt, så jeg sov heldigvis det meste af vejen – det håber jeg ikke at kæresten gjorde *S*……..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 26, 2010
  12:38 pm

  lutinlive

  Hej Birthe..
  Kunne mærke et lille sug i maven af, at læse dit indlæg omkring Blåvand og Henne.. Mest af alt, fordi jeg om en uge, skal holde ferie der…
  Og jeg glæder mig helt vildt!!
  Håber i havde en super dag…

  Kærligst Lea


 2. Jul 26, 2010
  5:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lutinlive!

  Jeg kan godt forstå at du glæder dig, der er virkelig smukt og dejligt derude. Vesterhavet er jo magisk 🙂
  Rigtig god ferie……

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!