Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Det er altså mit liv” af Sinéad Moriarty (Thaning & Appel)…….

28 august , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Det er altså mit liv” af Sinéad Moriarty, Thaning & Appel……….

I nat da jeg alligevel ikke kunne sove pga smerter, blev jeg færdig med “Det er altså mit liv” af Sinéad Moriarty, Thaning & Appel – og når det gør ondt – så hjælper det da i det mindste lidt at læse en bog som er sjov…..

Hvis I vil have den korte version, så lyder det: LÆS DEN! Den er visse steder hylende morsom, men den rørte også mit hjerte og jeg kom faktisk til at holde af hovedpersonen.

Hvis I vil vide lidt mere om bogen, så kommer det her:
Vi følger pigen Niamh O’Flaherty, som er opvokset i England, men irsk af afstamning – hvad hendes far aldrig misser en chance for at fortælle hende og hendes andre søskende.
I dag er hun klummeskribent og har slået sig ned i Dublin. Vi følger hende både gennem hendes barn- og ungdom og i hendes voksne liv. Selvom der var store sammenstød mellem hende og hendes familie i barn- og ungdommen, fordi hun ikke var så “besat” af Irland, så er det intet imod hvad der venter hende nu. Hendes forældre – og især hendes far – har altid forventet at hun ville blive gift med en god, irsk (katolsk) mand. Så da hun falder for en mand der ikke bare er 14 år ældre end hende, men også ikke-troende og ikke mindst SORT – ja, så bryder “kampen” i familien for alvor ud……..

Normalt er jeg ikke helt vild med chick-lit, men denne bog er altså virkelig SKØN! Den er ret sjov, men også virkelig rørende og gør en varm om hjertet. Den fortæller om kærlighed og om stædighed – og så får den faktisk en til at ønske sig en stor, skøn, skør familie – med alle de ting det bringer med sig. Jeg må læse nogle flere af hendes bøger.
Så summasummarum: LÆS DEN……..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 29, 2010
  6:38 pm

  Piskeriset

  Hm… hm… jeg tror søreme, jeg noterer den på listen over mulige læseoplevelser. Er ellers ikke til chick lit, men nu bliver jeg jo nysgerrig 🙂


 2. Aug 29, 2010
  9:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg må indrømme at jeg også blev mere end glædelig overrasket. Jeg er heller ikke alt for vild med chick-lit, men jeg faldt altså for denne. Hvis du ikke har fået den købt når vi ses i januar, må du gerne låne den med hjem 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!