Newyorkerbyheart

Byfest i Odder……..

08 august , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Oplevelser - Tags: ,

Bella leger……..

Hun er blevet så stor, siden sidst……..

På vej hen mod Odder Museum……..

Sikke noget godt mad vi fik…….

Masser af atmosfære, hygge, god musik og godt selskab……..

I går gik turen så mod Odder igen, noget som jeg havde glædet mig til, for vi havde chancen igen for at være sammen med Anette nogle timer. Jeg var godt nok noget brugt og følte mig nærmest nedslidt til sokkeholderne, men INTET kan holde mig for at se Anette, når hun nu er i landet.

Først havde jeg dog lige en aftale hos lægen der skulle overstås. Jeg skal have mine lunger røntgen fotograferet på Kolding Sygehus på mandag og så skal jeg op til lægen igen på fredag, for at have endnu en astma-test.

Jeg havde jo bagt muffins som skulle med til Odder, faktisk havde jeg jo også bagt smørkage men jeg ved ikke helt hvor jeg har haft mit hoved da den blev lavet, for jeg fandt ud af at den slet ikke var gennembagt!! Den blev derfor smidt ud og så blev det til en købt wienerstang istedet for…….

Nogle gange kan det undre mig, at det ikke går galt oftere! Jeg kan tage mig selv i at hælde kaffe op i en dyb tallerken, i den tro at det er havregryn. Eller stille mælken hvor havregrynet skal stå og havregrynet ind i køleskabet. Nogle gange tror jeg også at kaffe er sukkeret og er ved at drysse det på min havregryn – sådan er der masser af små episoder igen og igen – den her gang var det altså smørkagen det gik ud over……..

Nå, men altså til Odder kom vi, med muffins, wienerstang og det hele. Jeg har glædet mig til at vi skulle ses igen, lige siden jeg tog afsked med hende sidste gang. Vi fik også konstanteret, at lille Bella er vokset rigtig godt, siden vi sidst så hende. Efter kaffe og snak, var det tid til at tage til byfest i Odder – i den mondæne og kultiverede del – forstås *S*. Anettes far har flere år været med til at arrangere Odder Museums grillaftner, som afholdes ved museet og da Anette foreslog at vi tog med til det, slog vi straks til for det lød så hyggeligt. Vejret var fuldstændig perfekt, dvs. sol, lunt og overhovedet ingen vind. Vi købte en menu bestående af salat, kartoffelsalat, lækkert brød og en stor, saftig, velgrillet steak. 3 flinke herrer stod og passede de glohede grill og så blev der ellers langet steaks over i lange baner. Det smagte virkelig godt og så var selskabet jo også helt i top.
3 forskellige bands – som spillede 1 time hver – underholdte og der var musik, der virkelige passede til arrangementet. Faktisk hyggede vi os så meget, så vi talte om at vi kunne være fristet til at tage derop igen til næste år, bare for hyggens skyld. Vi mødte nogle virkelig hyggelige, rare og venlige mennesker og havde bare en super god aften!
Vi sluttede af med at gå ned igennem Odder gågade, hvor det var lidt mere vildt og ungdommeligt. Her var byens – for den største part – unge mennesker samlet og hyggede med høj musik og øltelte, sådan mere traditionel byfest……

Det er mange år siden jeg sidst har været til byfest, den charme og tiltrækningskraft byfest havde da man var 18 er ikke længere helt den samme – men jeg må sige at med det arrangement i Odder – kunne jeg meget let blive forfalden igen……

Tak, kæreste Anette for endnu en dag i godt selskab. Du er SÅ sej og det bedste og smukkeste menneske jeg kender. Pas godt på dig selv, til vi ses igen………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 8, 2010
  1:03 am

  Piskeriset

  Sikke nogle hyggelige dage, du har haft i denne uge – du får da oplevet en del – dejligt 🙂


 2. Aug 8, 2010
  11:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, skønne oplevelser kan man ikke få for meget af, det er rart at have lidt at tære af, når jeg har dårlige dage 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!