Newyorkerbyheart

Madbloggersymposium 2010……….

28 august , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Madbloggertræf - Tags:

I dag løb Madbloggersymposium 2010 af stablen i København og jeg ville ønske jeg kunne have været med. Det er et helt utroligt arbejde Rasmus og Marie har lagt, de skal have stor TAK for at have taget initiativ til sådan et madbloggersymposium!

De fik lavet et helt fantastisk program og fik nogle virkelig gode sponsorer til at bakke op om ideen, jeg håber at det bliver en årlig event og at jeg kan komme med til næste år.

Jeg valgte det fra i år, fordi jeg vidste at vi skulle på ferie og at det så ville være for meget for mig – og det vil det måske endda alligevel. Det er rimelig mange timer og min koncentrationsevne er virkelig dårlig, jeg er bange for at jeg ikke vil kunne gennemføre sådan en hel dag – jeg VIL prøve og så må det briste eller bære…..

Sikke en  enestående chance for at møde mange forskellige madbloggere og få inputs om mad: nye vinkler, nye smage, ny inspiration og nye venskaber. Selvom vi alle de deltagende er madbloggere, så er stil og tilgang til maden jo helt forskellig. Det er forskelligt hvordan vores indgangsvinkel til bloggen er, til det at skrive om mad, formidle det og hvilken baggrund vi har.
Jeg synes at det kunne være fantastisk os danske madbloggere kunne bruge hinanden til at networke – og derfor er det sådan et fantastisk skridt med dette Madbloggersymposium!
Jeg har hørt at det har været en helt fantastisk og enestående dag – og jeg er så misundelig – men jeg må i gang med at træne mig op til at kunne deltage til næste år…….

Rasmus har været så sød at love at sende mig en goodiebag, den vil jeg glæde mig til at modtage og igen TAK til Rasmus og Marie for et virkelig godt initiativ.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 29, 2010
  8:26 am

  VinKreutzer.dk

  Lad mig sige at du gik glip af en fantastisk dag. Det program Rasmus og Marie havde lavet, kunne holde koncentrationen fanget hos ALLE.
  Jeg er sikker på at succesen bliver lige så stor næste år, så vi ses der.


 2. Aug 29, 2010
  2:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej VinKreutzer!

  Tak for din kommentar 🙂

  Jeg har hørt at det skulle have været en fuldstændig outstanding dag! – og det er skam ikke fordi jeg tvivler på programmets kvalitet. Det er mig der har et problem, jeg bliver frygtelig træt (pga. min sygdom) hvis jeg skal koncentrere mig mere en 50-60 minutter ad gangen…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!