Newyorkerbyheart

Nu er det jul………..næsten………

28 august , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Jul, Produkttest - Tags: ,

Så fik jeg pakket mine vaniljestænger om………

Friskbagte rugstykker fra Hatting…….

Maden som vi har fået i dag kan jeg ikke skrive så meget om endnu, da det er til Spis Bedres testpanel – julenummeret – men jeg kan afsløre så meget, at det har duftet lidt af jul i det lille hjem idag *S*
Jer der har fulgt mig ved jo godt hvordan jeg har det med julen, men når det foregår her i august måned – hvor ingen grimme minder er tilknyttet – så føles det faktisk ok. Måske vi skal til at indføre julen om sommeren i stedet for?!??!? Nå, det forslag vinder vist ikke indpas hos resten af familien *S*
Men altså, jeg kan ikke skrive så meget om det nu, men I skal nok få billeder og opskrifter når vi nærmer os julen………

Det er efterhånden ved at være lidt siden jeg fik de vaniljestænger og vaniljeekstrakt, som jeg bestilte hos engelske Vanilla Mart. Men det er først i dag jeg har fået taget mig sammen til at få pakket dem om. Jeg har bestilte 20 premium og har pakket dem individuelt ind i film, så lufttæt som muligt og derefter puttet dem alle ind i et lufttæt glas.
Jeg fik brugt en i dag til de – endnu – hemmelige opskrifter, men jeg var godt tilfreds med resultatet. Stængerne er tykke, meget lækre og fyldt med liflig duftende vaniljekorn. Jeg har endnu ikke prøvet vaniljeekstrakten, jeg købte den der hedder “double strength“.

I dag prøvede jeg også at bage rugstykker fra Hatting. Som I måske husker fik jeg den anden dag leveret rigtig mange poser rå-dej, så i dag skulle der afprøves endnu en omgang boller. Ligesom sidste gang lod jeg dem optø på en bageplade på køkkenbordet, i 2-3 timer, inden de blev bagt ved 180 grader varmluft i ca. 23 minutter. De blev SUPER gode, dem er jeg stor tilhænger af! Desværre er der kun 6 stk. i sådan en pose, hvor der i de andre varianter er 10 stk.
Men krummen er virkelig god og de har en skøn smag. Dem kunne jeg sagtens finde på at købe flere af, når altså vi engang har fået spist os igennem dem vi har fået

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 29, 2010
  6:37 pm

  Piskeriset

  Indtil videre har jeg kun fået brugt en enkelt af vanillestængerne, men den var blød og lækker og fyldt med gode korn, så jeg er også glad for købet. Håber at jeg har pakket dem korrekt, så de holder sig længe, for jeg kom da til at købe lidt rigeligt… 😀


 2. Aug 29, 2010
  9:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg var også tæt på at forkøbe mig, men jeg nåede lige at tænke mig om engang til inden jeg bestilte. Jeg købte kun 20 og jeg synes at det ser ud af rigtig mange – og jeg bruger ellers meget vanilje 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 30, 2010
  8:30 am

  Anonymous

  Hejsa

  Jeg kom til og købe 50stk. som jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til og pakke ordentligt ind. Mette Blomsterberg fra "det søde liv" (som jeg ellers ikke bryder mig specielt om), fortale i en af hendes udsendelser at man kan kan opbevare dem i et glas i køleskabet evt. med calvados eller cognac i. Så skulle de forblive lækre og bløde. Måske kunne det fif bruges?.

  Rikke


 4. Aug 30, 2010
  11:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Jeg besindede mig i sidste øjeblik, inden jeg trykkede på 50 stk 🙂

  Jeg har godt hørt det tip – og nu er det også givet videre herinde – tak for det…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Sep 27, 2010
  1:32 am

  Danser I Regnen

  Vanillamart er hermed gemt som favorit.

  Så må jeg lige, som amatør høre om vanilien er bedre end den man køber herhjemme, eller om det "kun" er prisen der er fidusen?

  Og hvor meget måtte i slippe i fragt? Argh jeg lurer allerede på at bruge penge på mere vanilie!


 6. Sep 27, 2010
  1:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Danser i regnen!

  De er bedre, mere fede i det, mere "fugtige" og har bedre smag. Jeg kan ikke huske hvad fragten kostede, men hvis du taster en bestilling ind, kan du se portoprisen (som var ret lav).

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!