Newyorkerbyheart

Udflugt: Odense…….

02 august , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:

Et lille stop hos ParadIs…….

Vintapperstræde…………

Odense Rådhus…….

Lige ved rådhuspladsen……

Nyeste indkøb…..

I formiddags satte vi så kursen mod Odense. Første stop var den – forholdsvis – nye Ikea. Ikke at vi skulle have noget specielt, men det lykkedes os da alligevel at få brugt lidt penge *S*
Jeg har længe gerne villet have noget til gangen fordi jeg er TRÆT af at se på sko, de pynter så absolut ikke – og vi kan åbenbart ikke tage os sammen til at tage dem i hånden og sætte dem ud i bryggerset – så noget opbevaring er vejen frem. Vi nogle ret fine sko-skabe, som jeg synes passer godt ind og så behøver jeg ikke mere bande over skoene, når jeg støvsuger. Det bedste af det hele er, at når/hvis vi bliver trætte af dem – eller de bliver grimme – så er de så billige, så vi bare kan skifte dem ud.
Frokosten blev indtaget i Ikea, det blev til svenske kjöttbullar med flødesovs og kartofler + en chokolademousse (som var med i prisen). Ikke noget der gastronomisk er værd at råbe hurra for, men det er ok til de penge det koster…….

Det blev også til andre små genstande, bl. a. en mælkeskummer, køkkengrej, gæstehåndklæder, lysestager, små glas til kaffe (i håb om at nogen skulle finde på at give mig en espressomaskine en dag *S*) og en ramme til det smukke billed jeg fik af min Mama i fødselsdagsgave sidste år. Det er SÅ dårligt at vi først har fået en ramme nu, men sådan er det altså gået. Jeg har haft den sorteste samvittighed, men jeg har kigget på billedet stort set hver dag – nu er det så endelig kommet op og hænge………

Efter Ikea gik turen til Friluftsland, hvortil jeg har et gavekort, men vi fandt ikke rigtig noget der vakte et behov om at det måtte vi bare eje, så vi gik tomhændet derfra – stadig med gavekortet intakt. Friluftsland ligger inde midt i Odense, så derfra forsatte vi ud på gågaden. Vi gik lidt rundt og kiggede, kæresten købte nogle sko og vi fik et par kugler is hos ParadIs. Jeg valgte jordbærsorbet og lakrids – MUMS! Kæresten fik karamel og dagens is, som var mint/chokoladeis (som iøvrigt var SUPER god!!). Efter vi havde slentret rundt på må og få i et par timer, var jeg ved at være godt mør – og det var kæresten sådan set også – så vi vendte næsen hjemad.
Kæresten havde kræfter til at sætte skoskabe op og til at hænge vores billed op – jeg havde kræfter til at smøre nogle lækre rugbrødsmadder og lægge på sofaen = god arbejdsfordeling………

Vi havde faktisk aftalt at vi skulle ind og se Inception i biografen i aften, men kræfterne var bare ikke til det, så det droppede vi. Jeg er helt færdig, så det må blive en anden gang, den går jo nok noget tid endnu. I morgen skal der handles og jeg skal til læge igen, til en ny lungefunktionstest.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 3, 2010
  12:30 am

  Piskeriset

  Det er da en perfekt arbejdsfordeling! Gad vide, hvad gemalen siger, hvis jeg foreslår den i morgen, hæhæhæ! 😛

  Håber du får set filmen en anden dag, for jeg synes, den er rigtig god. Men det var nu også en del ting, I nåede i dag 🙂


 2. Aug 3, 2010
  10:58 am

  Gowry

  Det lyder somom, du har haft en rigtig hyggelig tur 🙂


 3. Aug 3, 2010
  1:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det tror jeg sagtens at du kan, bare blink lidt med øjnene og send et sødt smil 😀

  Vi skal helt sikkert se den i biografen, jeg glæder mig rigtig meget til det, kunne bare slet ikke mobilisere kræfterne i går…..

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Aug 3, 2010
  1:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gowry!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Vi havde en rigtig godt dag……

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 3, 2010
  8:14 pm

  Madam Kjeldsen

  Kære Birthe..

  Har du også bøvl med vejrtrækningen.. ? Er det noget fibromyalgien trækker med sig .. Jeg har nemlig undret mig over, at jeg ind i mellem blive så f.. stakåndet..


 6. Aug 3, 2010
  11:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Madam Kjeldsen!

  Jeg ved faktisk ikke om det har noget med fib. at gøre, men hvis du har det sådan så skal du prøve at spørge din læge…..
  Jeg vil ikke sige at jeg er stakåndet, jeg kan simpelthen ikke få vejret – det føles som om der ligger en tons mursten på mit bryst, hvis jeg skal trække vejret andet end overfladisk. Jeg hoster meget, især om natten og om morgen og så "hvæser" og piber jeg, når jeg trækker vejret…..
  Gad vide om man kan ønske sig en ny krop i fødselsdagsgave? 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!