Newyorkerbyheart

Bare endnu et madmagasin eller???

12 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Det nye madmagasin “Copenhagen Food“…….

Jeg var desværre ikke med til det store – og første – madbloggersymposium der var i København sidst i august, hvilket ellers var en bragende succes og som fik knyttet bånd mellem danske madbloggere. Jeg håber på, at jeg kan komme med til næste år…..

Men Rasmus og Marie, som lagde et uvurderligt og STORT stykke arbejde i at arrangere symposiet, var så søde at sende mig den goodiebag, som alle deltagere fik. En af tingene der var i foodiebag’en var det nye madmagasin der er kommet på gaden “Copenhagen Food” og jeg blev glædelig overrasket! Først tænkte jeg: “nå, endnu et madmagasin”, men jeg måtte hurtig ændre mening. Bladet er virkelig lækkert i layout og godt skrevet – og til forskel for så mange andre  madmagasiner, så er det ikke (bare) fyldt med opskrifter. Der er gode artikler om alt fra hvordan man spiser (godt) i Paris når man har kr. 1.500,- pr. person i 2 dage, til et portræt af den danske fotograf Ditte Isager, der bl. a. har fotograferet selveste Martha Stewart og til opskrifter på sund børnemad.

Jeg synes at det er forfriskende med sådan et nyt madmagasin, især når det har en kvalitet som dette!

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Sep 13, 2010
  6:46 am

  Piskeriset

  Jeg tror, de har lagt det i som en ekstra ting – bladet var i hvert fald ikke i min goodiebag, så jeg har endnu til gode at læse det. Designmæssigt ser det dog lækkert ud, og nu bliver jeg ekstra nysgerrig efter din beskrivelse 🙂


 2. Sep 13, 2010
  10:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg tror at du har været uheldig, for jeg kan se rundt omkring i blogverden at mange andre har fået det….
  Jeg synes at det er utrolig flot, jeg tror det vil falde i din smag 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 13, 2010
  5:55 pm

  Therese

  Jeg synes også at det lover godt det blad 🙂 Jeg har ikke fået læst alle artikler endnu, men jeg synes det ser ud til at der er tænkt over tingene og at der er lidt for enhver smag på madfronten.


 4. Sep 13, 2010
  9:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Therese!

  Lige præcis, det er dejligt med sådan et forfriskende, nyt blad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!