Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Penny Vincenzi: Den bedste tid, Thaning & Appel…..

08 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

“Den bedste tid” af Penny Vincenzi, Thaning & Appel……….

Jeg er blevet færdig med “Den bedste tid” af Penny Vincenzi, Thaning & Appel og jeg har faktisk været rigtig godt underholdt. Det er 3. bog af Penny Vincenzi som jeg læser og oplevelserne har været lidt blandet. “Ringe i vandet” var jeg ikke specielt vild med, men “En ren skandale” kunne jeg rigtig godt lide.
Jeg synes at “Den bedste tid” er lidt i stil med “En ren skandale“, for mig føles det som at læse en serie forstået på den måde at teksten er ligeså levende som billeder for mig.
Jeg kan se personerne for mig og handlingen er så godt fortalt, så det er som om jeg også kan se den.

Den handler om en flok vidt forskellige mennesker hvis skæbner blandes sammen, da de alle involveres i en stor ulykke på motorvejen. Nogle af dem kommer voldsomt til skade, andre bliver forsinket til deres skæbne og andre igen hjælper dem der er kommet til skade. Vi følger personerne før og efter, hvordan deres skæbner mødes og flettes ind i hinanden – hvad der kunne være blevet og hvad der blev. Alt sammen fortalt på en god, underholdende og fængende måde.

Det er på ingen måde en dyb bog eller en bog du tænker længe over bagefter, men det er god underholdning og jeg glædede mig til hver aften, hvor jeg læste i den.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 8, 2010
  10:49 pm

  Kerry

  Sjovt nok har jeg lige fået en kopi (engelsk) i dag af en veninde. Er normalt mest til krimier, så lidt spændt på om det er noget for mig.


 2. Sep 8, 2010
  11:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kerry!

  Jeg er spændt på hvad du synes om den, når du har læst den.
  Jeg er også mest til krimier, men som skrevet, så var jeg ganske godt underholdt – men forvent ikke at du skal bruge for meget tankevirksomhed 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!