Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Tænk på et tal” af John Verdon, Hr. Ferdinand………..

27 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Bogen “Tænk på et tal” af John Verdon, Hr. Ferdinand…………

Denne bog er en vaskeægte page-turner!! Når først du kommer i gang med den, er den mere end almindelig svær at lægge fra sig igen og du helmer ikke, før sidste sige er læst – på den anden side var jeg nogle aftner næsten bange for at læse videre – fordi jeg synes den blev ret så uhyggelig *S*…….

Jeg synes indenfor den sidste tid, at meget hypede bøger er faldet helt til jorden. Bøger jeg har set frem til, har skuffet fælt – sikkert fordi forventningerne har været for høje – men denne bog skuffer ikke. Det er John Verdons debut krimi, men jeg håber bestemt ikke at det bliver hans sidste, hvis de kan leve op til denne standard…..

Forestil dig at du modtager et brev hvor der står at du skal tænke på et tal mellem 1 og 1000. Kort tid efter modtager du så endnu et brev, hvor det tal du tænkte på står – begge breve er selvfølgelig anonyme……
Det er den pensionerede kriminalkommissær Dave Gurney der bliver rodet ind i sagen og rygtet siger, at John Verdon allerede har planlagt bog nr. 2 og 3 med samme hovedperson – jeg glæder mig allerede.

Læs den, men kun hvis du tør…….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Sep 28, 2010
  3:20 pm

  Piskeriset

  Fedt! Den bog har jeg nemlig overvejet at læse, så nu ryger den på listen 🙂


 2. Sep 28, 2010
  3:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg var ihvert fald mere end godt underholdt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 5, 2010
  6:02 pm

  Anette

  Wow, den bog lyder rigtig spændende.
  Den må på min meget lange skal-læse-liste


 4. Oct 5, 2010
  10:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  jeg er ret sikker på at du ikke vil fortryde det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!