Newyorkerbyheart

Forandring fryder – eller?????…….

06 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags: ,

Næsten i al den tid jeg har haft Newyorkerbyheart, har jeg fået mails om at den er svær at læse og mere end almindelig svær at printe ud fra, fordi den har hvid skrift på sort baggrund.
Jeg har ikke været meget for at ændre bloggen, fordi jeg har følt at det sorte med den hvide tekst virkelig er mig, men har da prøvet mig frem af og til.
Nu prøver jeg så med denne nye baggrund. Jeg vil gerne høre hvad I synes, skal jeg beholde den eller ændre den tilbage til det gamle look?

 Jeg aner ikke hvad jeg skal vælge. Jeg vil nok skifte lidt frem og tilbage i de næste dage, håber at I bærer over med mig og min søger efter om forandring virkelig fryder…….

Print Friendly
Tilbage

30 kommentarer


 1. Sep 6, 2010
  11:19 am

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe,
  ja forandring fryder – du beder om vores/min mening, og den får du her.
  Først da jeg kom ind på din blog var – hovsa, jeg har klikket forkert, en ommer, så jeg klikker igen – ok, det VAR din blog. Den er MEGET anderledes, det kræver tid til at vænne sig til. Jeg er een af dem som synes at den "gamle" var rigtig flot, let for mig at læse, men ja, hvis der skal printes ud kunne det være vanskeligt at læse.
  Den nye virker for mig lidt for fersk, men meget nem at læse.
  Som sagt den gamle er min favorit:-) Spændt på det endelige resultat.
  Du kan være rigtig stolt af din nye blog:-) meget meget flot, her skal der rødmes:-)
  Mange hilsner fra
  Charlotte den 2.


 2. Sep 6, 2010
  11:33 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Tak for din kommentar 🙂
  Jeg synes også at den gamle var super flot, men jeg kan også se, at denne måske er nemmere at læse.
  Jeg tror jeg vil lade den være i et stykke tid, måske jeg så vænner mig til den….

  Mange hilsner
  Birthe – som rødmer


 3. Sep 6, 2010
  12:00 pm

  Vibeke

  Jeg kunne nu godt lide det gamle layout med sort baggrund, syntes bestemt at det lige var NYBH stil. Men jeg kan nu også godt lide den nye version af bloggen. Man skal nok bare lige vende sig til den 🙂 Det tager lige nogen dage før man har vænnet sig til noget nyt. Jeg knokler stadig med at finde den helt rigtige baggrund til min side… Kan ikke helt beslutte mig -s-


 4. Sep 6, 2010
  12:09 pm

  MissMuffin

  Hej Birthe

  Jeg synes den er fin, for den ligner min, haha;)
  Jeg synes den er meget bedre end den gamle, for billedernes farve træder meget bedre frem mod den lyse baggrund- og billederne betyder jo meget når man læser blogs:)
  Du har jo også mulighed for at gøre billederne større på bloggen (se vejledning på bloggerland.dk), men det kræver at du justere lidt frem og tilbage i "midter-rillen" for at det bliver helt perfekt..
  Bare et forslag som jeg synes ville være fint, nu hvor du jo altid gør så meget ud af at tage billeder…

  Med venlig hilsen
  MissMuffin


 5. Sep 6, 2010
  12:12 pm

  Britt

  Hejsa,

  jeg kunne godt lide det gamle design, men det nye er da også nydeligt. Så længe indholdet ikke ændre sig, så er begge dele fint med mig.
  Tak for en masse god inspiration.

  Hilsen
  Britt


 6. Sep 6, 2010
  12:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Ja, forandring tager tid at vænne sig til. Jeg har bestemt at lade den være nogle dage, for at se om jeg selv kan vænne mig til den 🙂

  Held og lykke med dit valg, det er altså svært….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 6, 2010
  12:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Ja, billederne bliver i hvert tydeligere 🙂
  Jeg har nu ingen intention om at gøre mine billeder større, det bliver de jo hvis man klikker på dem, men måske andre kan brug dit tip – det er hermed givet videre…..

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 6, 2010
  12:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Britt!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Sep 6, 2010
  12:33 pm

  Heidi Meldgaard

  Hej birthe

  JEg personligt elsker din gamle mørke side. Altså den med de små striber på tværs. for i starten var den helt sort, ikke?

  Jeg husker godt første gang jeg ville gemme en opskrift i et word dokument, og da jeg kopierede det og lagde det over var det der ikke? jeg troede i starten at det var noget du havde lavet så man ikke kunne kopiere det.. men fik så hjælp fra manden som så bare ændrede farven når det var lagt i word.

  Jeg synes det her er meget fersk og så ligner den en masse andre blogs.

  Men man kan jo vænne sig til meget:-)

  go dag

  heidi


 10. Sep 6, 2010
  1:03 pm

  JemKem

  Jeg synes den nye version er rigtig flot, men som andre er inde på, er den anden også super flot, og meget NYBH 🙂 Desuden mht. printud evnen, så plejer jeg altid at markere det jeg vil printe ud og så smide det i word eller lignende, for så kan jeg også justere lidt i det inden jeg skriver ud 🙂


 11. Sep 6, 2010
  1:04 pm

  Anonymous

  Hej Birthe

  Jeg synes det ser fantastisk ud – dejligt lyst, venligt og imødekommende :o)


 12. Sep 6, 2010
  1:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Ja, den er jo unægtelig noget mere fersk i farven, men jeg synes også at det er som om billederne træder mere frem. Jeg er i syv sind, for jeg vil jo alligevel helst ikke have noget som er alt for almindeligt 😉

  Jeg tror at rigtig mange har haft det sammen problem, når de ville printe…

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Sep 6, 2010
  1:08 pm

  MissMocca

  Hej Birthe.

  Jeg troede også, at jeg havde klikket forkert, da jeg kom her ind nu her. Da jeg selv har læst medievidenskab og arbejder på en hjemmeside, kan jeg fortælle, at det er sandt at hvidt på sort ikke er den mest læsevenlige, men som Miss Muffin også påpeger, så fremhæver det billederne, og dermed det rent grafiske, hvilket jo er en stor del af siden også. Dog skal det siges, at hvis du for alvor vil have en læsevenlig skrift, så skal du nok lave den sort. Den grå, der er nu, løber nemlig lidt ud i baggrunden, så den ikke står i klar kontrast, hvilket også gør den lidt svær at læse.

  Men sagen er den, at uanset hvordan dit layout ser ud, så vil jeg fortsat klikke ind på din blog hver eneste dag, så længe dit indhold forbliver lige så godt, som det altid er 🙂

  Mange venlige hilsener
  Louise V


 14. Sep 6, 2010
  1:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej JemKem!

  Jeg tror at mange – inkl. mig selv – forbinder den sorte med Newyorkerbyheart. Nu har jeg prøvet at ændre den igen, til en lidt mørkere farve, uh – det er altså svært…..

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Sep 6, 2010
  1:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Sep 6, 2010
  1:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise V.!

  Tak for din søde kommentar 🙂
  Jeg er i syv sind, jeg aner ikke hvad jeg skal vælge……

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Sep 6, 2010
  2:35 pm

  Michelle

  hej med dig

  Jeg har fulgt din blog et stykke tid nu og jeg elsker den 😀
  Glæder mig altid til at se hvad du har fundet på af mad. Jeg elsker slev at lave mad og glæder mig til at flytte ud i vores hus og få et lækkert køkken der er til at lave mad i stedet for det jeg har nu.

  Så både den helt lyse og den her. Synes den her er rigtig god. Jeg har tilladt mig at prøve at lave et nyt logo til dig- Det er lavet på gennemsigtig baggrund så du kan ændre din blog så meget du vil. Det er selvfølgelig helt oki hvis du ikke vil bruge det, synes bare du fortjener en lille gave til din super blog.

  http://i789.photobucket.com/albums/yy171/Miss_Chili/nybh-1.png

  Hilsen Michelle


 18. Sep 6, 2010
  2:56 pm

  Heidi Meldgaard

  men alså, den her brune er nu meget pæn, især med det der pulled pork krydderi:-)


 19. Sep 6, 2010
  4:15 pm

  Charlotte

  Hej Birthe

  Det nye look er fantastisk! Da jeg klikkede ind på din side som jeg dagligt gør sagde jeg højt "ej hvor er den flot"… så jeg synes helt klart du skal beholde det nye design.

  Charlotte


 20. Sep 6, 2010
  4:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Michelle!

  Tak for det nye logo, jeg synes at det er fint – og også tak for din kommentar 🙂

  Som du kan se har jeg sat det nye logo ind, når jeg nu er igang med forandringerne, kan jeg ligeså godt tage det fulde skridt….

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Sep 6, 2010
  4:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Jeg synes faktisk at den her farve er ret god. Jeg ved godt at det så stadigvæk er hvid skrift, men altså sådan bliver det ihvert fald foreløbig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Sep 6, 2010
  4:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Tak for din kommentar 🙂

  Jeg synes faktisk også at dette er en rigtig god farve – ikke sort – men alligevel mørk…

  Mange hilsner
  BIrthe


 23. Sep 6, 2010
  6:49 pm

  Anders

  Klart bedre og så har vi også den sorte baggrund med hvid tekst for os selv på http://Gastromand.dk 😀


 24. Sep 6, 2010
  6:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anders!

  Argg, jeg vidste der var en hage ved det 😉 – nå, men tak alligevel 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Sep 6, 2010
  9:02 pm

  Maj

  Jeg syntes den nye side er helt fantastisk. Jeg har overhovedet ingen problemer med at læse den, som jeg desværre ofte havde med den gamle.


 26. Sep 6, 2010
  9:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maj!

  Ja, jeg har hørt fra mange, at de havde problemer med at læse siden og det måtte jeg jo efterhånden lytte til. Jeg er selv blevet ret glad for resultatet, jo mere jeg kigger på det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Sep 6, 2010
  9:42 pm

  Ulla

  Hej Birthe.
  Jeg kan rigtig godt lide denne nye én. Jeg synes den sorte var en tand for mørk – denne brune er lidt choko-agtig hmmm i farven. Flot logo, og fin detaljer med 'globus' printet foroven. Billederne ser flotte ud med en brune baggrund, som er 'tekstil'agtig. Foretrækker klart denne nye.

  Ulla


 28. Sep 6, 2010
  10:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!

  Tak for din kommentar 🙂

  Ja, sort er jo ret dystert, men jeg elsker sort og hvidt, det er så grafisk flot synes jeg. Jeg er også mest til sort/hvide billeder. Men nu synes jeg at det var på tide at ændre lidt på farven og så samtidig håbe at billederne står mere frem og teksten bliver lettere at læse 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Sep 9, 2010
  9:08 pm

  Angelika

  Hej Birthe

  Jeg ved ikke om jeg er helt vild med farven, men jeg synes det er virkelig godt med en lysere baggrund (læsevenligt – mig generer den lyse skrift slet ikke) og dit logo er virkelig fedt!


 30. Sep 9, 2010
  11:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  ja, det er blevet bedre med den lysere baggrund og det er også som om at billederne træder mere frem – og så er jeg vild med mit nye logo 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!