Newyorkerbyheart

Goodies fra min Mama………

17 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver - Tags:

3 store og tunge kasser, ankom i går……..

Billed 1……..

Billed 2……..

Billed 3…….

Billed 4…….

Billed 5……

Billed 6…….

I går var en MEGET glædelig dag – jeg modtog 3 store, tunge kasser af min Mama – og som altid når den stakkels pakkepost kommer slæbende med de tunge kasser fra hende, så er jeg ved at sprænges af nysgerrighed og glæde.
Jeg vidste godt at der var 3 kasser undervejs så jeg har nærmest overfaldet den stakkels pakkepostmand hver dag, men han kender mig heldigvis, så han tager det ikke så tungt *S*

Men altså, i går kom de så og så var det bare med at få dem pakket ud – undtagen 2 pakker som jeg ikke må åbne før den 19. september hvor min nye fødselsdag er! Det er også datoen for den første gang jeg satte mine fødder i det Jones’ske hjem og i år er det 20 år siden, det er slet ikke til at forstå……..

Kasserne fra fyldt med alle mulige lækkerier. Min Mama går meget op i økologi og gode produkter, så derfor ved at jeg det hun sender – for det meste – er gode produkter. Hun sender mig dog også altid noget “junk”, fordi man skal jo ikke være fanatisk med noget og det er hun heller ikke. Men hun er selvforsynende med grønsager og krydderurter, hvilket jeg dog (desværre) ikke rigtig kan få så meget glæde af.

Jeg ved at mange af Jer synes at det er spændende at se hvad der er i kasserne, så her kommer indholdet…..

Billed 1:
Pepperidge Farm Chokolate cookie collection, Pepperidge Farm Chocolate Chunk with chocolate macademia, Pepperidge Farm Goldfish S’mores, Betty Crocker Hershey ultimate fudge brownie (min yndlings), Ghiradelli Caramel Turtle brownie mix, Nabisco Wheat thins toasted chips parmesan & herb, Newman’s Own Hermits organic cookies, Pepperidge Farm Milano raspberry, Pepperidge Farm Pretzel thins, Pepperidge Farm Mix-up adventures, Oreo cookies (formet som amerikanske fodbolde).

Billed 2:
Bear Creek Cheddar Broccoli soup mix, Bear Creek Gumbo, Idahoan four cheese mashed potatoes, Bear Creek Tortilla soup mix, Tasty Bite Tikka Masala simmer sauce, Annie’s Homegrown Organic cheese burger macaroni.

Billed 3:
Jelly Belly Blueberry pudding snacks, Martha’s Vineyard salt water tafffy, Orchard Valley Harvest Cape Cod cranberries, chokolader og små flasker af min Papa’s hjemmelavede ahorn sirup (du kan godt begynde at glæde dig, Piskeris *S*).

Billed 4:
Bella Sun Luci sun dried tomato halves, Taste of Inspiration sun dried tomato, DennyMike’s BahBQue sauce (made in Maine), Sweet Baby Ray’s Honey Chipotle bbq, Emeril’s steak sauce, Emeril’s Original Essence, Lysanders All Natural hickory rub.

Billed 5:
Kraft Stove Top Stuffing for Chicken, Garden of Eatin’ Blue corn taco dinner kit (jeg er vild med blue corn, som jeg endnu ikke har fundet herhjemme endnu), Arizona Iced Tea sticks, Arnold Palmer Half Iced tea & half lemonade, Neutrogena håndcreme.

Billed 6:
Mine familievideoer overspillet fra VHS til dvd – jeg er SÅ glad!!! Nu kan jeg endelig se dem igen og mindes. Der var også en hel del Rachael Ray blade.

Nu kan vinteren bare komme an, vi kommer ihvert fald ikke til at sulte *S*

Print Friendly
Tilbage

21 kommentarer


 1. Sep 17, 2010
  12:22 pm

  Helle K.

  Wauw sikke da en bunke skønne ting, du er blevet begavet med 🙂


 2. Sep 17, 2010
  12:40 pm

  Asli

  Jeg er en lille smule … nej stryg det: Jeg er helt GRØN af misundelse! Sikke mange lækre ting, jeg elsker også bare specialiteter fra andre lande. Når jeg er i udlandet kan jeg gå i timevis i supermarkeder og købe mig fattig i lækre ting.

  God fornøjelse med dem og god weekend 🙂


 3. Sep 17, 2010
  12:48 pm

  A

  Hvem der bar fik sådan et par kasser tilsendt:)

  PS. Tak for kommentaren i forummet: http://Gastromand.dk/forum


 4. Sep 17, 2010
  12:48 pm

  Anonymous

  Hej Birthe
  Er du bimmer mand:-) Hvilke gaver. Det er SÅ spændende – også for mig:-)
  What a MAMA. Hvis det var mig ville jeg flå kasserne op.
  Stort til lykke her fra det nordjyske.
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 5. Sep 17, 2010
  12:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Ja, det er virkelig dejligt 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Sep 17, 2010
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg elsker også at gå at snuse i supermarkeder og specialforretninger når vi er ude at rejser…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 17, 2010
  12:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej A!

  Ja, på nogle områder er det godt at have en Mama der bor derovre, men det er også skidt fordi jeg ser hende så sjældent…..

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 17, 2010
  12:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Ja, hun er skøn, jeg ville dog ønske hun boede tættere på så jeg kunne give hende et stort knus!
  Men det er dejligt at få så mange dejlige ting 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Sep 17, 2010
  1:55 pm

  Frk.B

  Jeg ved godt at misundelse er en grim ting…men MISUNDELIG er jeg! 😀

  Enjoy 😉


 10. Sep 17, 2010
  2:47 pm

  Piskeriset

  *piiift* Nuij for en samling – du er en heldig kartoffel! 😀

  Det ser rigtig spændende ud – hvor mange af produkterne er nye for dig, og hvor mange er 'gamle kendinge'?

  Hav en dejlig weekend 🙂


 11. Sep 17, 2010
  3:38 pm

  Heidi Meldgaard

  Altså….

  JEG VIL OGSÅ HAVE MIN HELT EGEN MAMA i staterne….

  Danm, det ser lækkert ud, elsker , elsker amerikanske fødevare. køber mig fattig i super best på vesterbro torv. For der har de nemlig
  BUTTERFINGERS
  M og m´s med peanutbutter
  og alt muligt andet vanvittigt dyrt us goods…

  glæder mig til at høre hvad der er i de sidste pakker

  heidi


 12. Sep 17, 2010
  3:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. B!

  I min verden findes der god og dårlig misundelse – og din er god 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Sep 17, 2010
  3:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det meste er nyt for mig. Jeg kender Pepperidge Farm (ret godt), men der er nogle nye varianter af "gold fish", som jeg ikke har set før. Betty Crockers broniemix kender jeg rigtig godt, men ellers er resten nyt – så det er rigtig spændende….

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Sep 17, 2010
  4:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Men du har jo en sød DANSK mor 😀

  Amerikanske varer er grotesk dyre herhjemme, så det er dejligt at få sådan en sende og jeg bliver så glad og ekstatisk hver gang…..hvis du er heldig, kan det jo være at du får en smagsprøve på min Papa's ahornsirup….

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Sep 17, 2010
  7:29 pm

  Heidi Meldgaard

  Og hende vil jeg ikke bytte for noget i verden…

  Jeg ved det må være hæsligt sådan at ikke have sin mor nær.Misunder dig slet ikke distancen til din mor.

  Måske vil jeg bare gerne have en der sender mig så lækre goodies.

  Har faktisk prøvet de der hjemmesider hvor man foreslår et byt på freks. chokoladebar og så skal man sende 2 bar til en i usa og de skal sende til mig. men det virkede ligesågodt som det der påskehalløj


 16. Sep 17, 2010
  7:32 pm

  Heidi Meldgaard

  og nå ja, det der ahornsirup lyder som om det er meget vanedannende…


 17. Sep 17, 2010
  8:31 pm

  Anne

  Hej Birthe.
  Hvornår må jeg komme forbi og smage : )
  Spøg til side, det ser super lækkert ud. Det er altid hyggeligt med spiselige pakker. Jeg elsker også, at få overraskelser fra min faster fra Idaho.
  Mvh Anne


 18. Sep 17, 2010
  10:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Heidi!

  Ja, distancen er træls – men jeg kan godt forstå at du gerne vil have tilsendt goodies, det er dejligt 🙂

  De sider har jeg vist ikke stødt på, men det er jo så åbenbart heller ikke den store succes….

  Jeg kunne leve af den ahornsirup, men det ville nok ikke være så godt 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Sep 17, 2010
  10:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Ja, det er virkelig dejligt 🙂 Især når man kan se at afsenderen har anstrengt sig for at finde ting, som hun ved, jeg vil kunne lide – eller synes er interessante…

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Sep 18, 2010
  7:33 am

  En glad blogger

  Kære Birthe…
  Mmhmmm, det ser SKØNT ud det hele! Og hvor dejligt, sådan at få tilsendt hele KASSER med madgaver 🙂
  Rigtig god weekend til dig; med eller uden ahornsirup!
  KH. Eva


 21. Sep 18, 2010
  3:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Tak for din kommentar og ja, det er virkelig dejligt at få tilsendt så mange lækre ting…i kassevis 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!