Newyorkerbyheart

Min nye baby…….

21 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale, Produkttest - Tags: ,

Cuisinart ICE30BCE, ismaskine fra WhiteAway………

Den er så fin…….

Jeg har fået mig en ny baby – som jeg kalder alle mine køkkenmaskiner – denne gang en super flot og lækker ismaskine, som WhiteAway har sendt til mig. Maskinen er en Cuisinart ICE30BCE.
Jeg tror faktisk at jeg er lidt forelsket i den, jeg synes at den er så flot! Jeg fik den i går så jeg har endnu ikke haft lejlighed til at afprøve den, men tro mig, det skal nok komme……..i rigelig mængder *S*
Jeg har bestilt Ben & Jerrys Homemade Ice cream & Dessert Cookbook, som jeg desværre ikke har fået endnu, men som skule være lige på trapperne – og jeg glæder mig som et lille barn juleaften – til at den kommer. Måske der ikke kommer andet på bloggen end is, efter bogen er modtaget……
Anyway, som jeg skrev i går, skal vi have gæster i weekenden og jeg tror da nok lige at desserten kommer til at stå på is. Det bliver 2 slags, som ikke nødvendigvis passer sammen, men som lyder SÅ lækre. En lakridsis og så den is som Piskeriset lavede med marcipan og mørk rom.
Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Sep 21, 2010
  12:14 pm

  En glad blogger

  Iiihhh altså, jeg vil OGSÅ ha' en ismaskine! Seriøst!! Bliver SÅ misundelig, når jeg læser om jer, der har ismaskiner – og som laver is fra Ben & Jerry's dessertbog – iihhh altså – SNYD 😉
  Glæder mig super meget til at se, hvilke is, du får fremtryllet i den nærmeste fremtid!
  Kh. Eva


 2. Sep 21, 2010
  12:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Jeg har først følt behovet siden jeg har set hvor meget lækker is, sådan en kan producere – og jeg er meget spændt på hvor anderledes det er end almindelig is. Jeg har ikke rigtig nogen erfaringer med sådan en, men jeg er sikker på at det kommer 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 21, 2010
  12:49 pm

  Anonymous

  Kan varmt anbefale en isbog skrevet af Kim Tøvlesø Simonsen fra Ismageriet på Amager. Det er for øvrigt også et besøg værd inden sæsonen går på hæld. God fornøjelse – at have sin egen is maskine er guld.
  FoodieFrau


 4. Sep 21, 2010
  1:33 pm

  Vibeke

  Nej hvor ser den fed ud. Jeg håber den lever op til forventningerne. Hjemmelavet is er bare gudespise 🙂 Tillykke med den nye baby.


 5. Sep 21, 2010
  1:46 pm

  Newyorkerbyheart

  hej FoodieFrau!

  Tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende. Jeg vil helt sikkert kigge efter den bog 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Sep 21, 2010
  1:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Tak, jeg er så spændt på hvordan den virker sådan en fætter 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 21, 2010
  2:56 pm

  marianne Sa

  Tillykke med babyen – den ser lækker ud. Jeg glæder mig til at følge med i hvad du fremtryller.
  Jeg har lånt min svigermors ismaskine, men ville gerne have en bedre en af slagsen.


 8. Sep 21, 2010
  3:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne Sa!

  Mange tak, jeg er også spændt på hvad den kan fremtrylle……desværre får jeg vist ikke tid til at lege med den i dag, men forhåbentlig i morgen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Sep 21, 2010
  8:58 pm

  Piskeriset

  Uh! Glæder mig til at følge dine iseksperimenter 🙂

  Håber du kan lide udgaven. Jeg vil dog sige, at den lakridsis, vi lavede, var den bedste, så den vil jeg helt klart anbefale dig at afprøve 🙂

  Selv tror jeg, at jeg snart skal lave vanilleis igen…


 10. Sep 21, 2010
  9:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Hmm ok, måske jeg så skal kaste mig over lakridsisen aller først – og jeg har lige fået Ben & Jerrys kogebogen idag, der kan man da tale om timing 🙂

  Jeg burde også lave vaniljeis, med alt det vanilje jeg her…..

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Sep 21, 2010
  10:31 pm

  Asli

  SLURP! Hvor lækkert med en ismaskine. Jeg ville også ønske jeg havde plads til sådan en i mit lille køkken.
  Men Ben&Jerrysbogen er røget på ønskesedlen. Man kan vel godt lave isen selvom, man ikke har maskinen? Jeg eeeelsker Ben&Jerrys 🙂


 12. Sep 21, 2010
  10:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Ja, jeg vil mene at du godt kan lave isen uden og jeg siger dig, den bog er SÅ lækker 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Sep 22, 2010
  11:35 am

  Anonymous

  Du kan godt begynde og glæde dig. is lavet på maskine bliver bare meget mere cremet og lækker. Specielt sorbetis er en fryd lavet på maskine, det skal du unde dig selv og prøve. Er kun lidt misundelig på din fine maskine. Den jeg har er en skod version som skal i fryseren inden brug og som kun kan rumme ca. 0,7L. Efter én indfrysning skal den fryses ned igen for og kunne tage den næste portion. Det kan virkelig godt betale sig og købe en elektisk version til lidt flere penge. Det bliver spændende og følge dit lille ismejeri. God fornøjelse.

  Rikke


 14. Sep 22, 2010
  12:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tak for dit indlæg, jeg glæder mig også meget 🙂
  Jeg ved ikke hvor meget skod din maskine er, for min skal da også i fryseren inden, sååååå……

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Sep 22, 2010
  7:20 pm

  Camilla

  Hej NYBH,

  hold da helt op hvor jeg er misundelig!!!!!!!!!! Sådan en vil jeg også eje en dag, men suk – det sker nok aldrig. Men jeg glæder mig til at se hvad du får prøvet af spændende opskrifter

  knus
  Camilla


 16. Sep 22, 2010
  11:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  ja, den er rigtig flot, ikk?? eneste ulempe ved sådanne køkkenmaskiner er jo at de fylder – efterhånden er jeg ved at løbe ind i et pladsproblem – som jeg har sat kæresten til at løse 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!