Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart – nu også som skribent……..

07 september , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Aftenens tilbehør…….

Uhmmm……

I dag har den stået på rester fra i går, med tilbehør af små caprese-tårne, som er sjov måde at servere den traditionelle, insalata caprese på.

Om meget kort tid ser et nyt online magasin dagens lys. Magasinet hedder Madmagasinet og jeg er kommet med på deres hold af skribenter. Vi er over 20 skribenter, fordelt over hele Danmark, som skal komme med indlæg til siden – og jeg glæder mig heeeeeelt vildt. Så vidt jeg har forstået, så bliver vi en blandet flok af uddannet kokke, tjenere, vineksperter og bloggere som mig selv. Det lyder som et meget spændende projekt, som jeg glæder mig til at følge og til at være en del af.
Jeg er så glad for at have fået de muligheder, selvom jeg er “handicappet” på så mange andre måder. Jeg kan passe det ind når det passer mig, som f. eks. midt om natten, hvor min krop alligevel gør for ondt til at ligge i sengen og sove.

Jeg har altid ønsket at komme til at skrive. Jeg har ikke tal på hvor mange noveller og begyndelser på romaner, der har lagt i min skrivebordsskuffe gennem tiden. Igen, så gør det mig så glad, at jeg faktisk kan bruges til noget, det er jo en gave.

Der kommer mere når bladet går i luften…….

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Sep 7, 2010
  10:40 pm

  Stine

  Tillykke, Birthe, du fortjener det SÅ meget! 🙂


 2. Sep 7, 2010
  10:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Tak, det sødt af dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 7, 2010
  10:54 pm

  Tina

  Aaaiii SÅ godt 🙂 Stort tillykke med det!! Jeg sluger alle de mad magasiner jeg kan,,,, så skal nok falde over dine ting 🙂


 4. Sep 7, 2010
  11:01 pm

  Piskeriset

  Tillykke med tjansen – håber det bliver en rigtig god oplevelse! Skal det så være opskrifter, debat om mad eller en helt tredje vinkel, du skal skrive om?

  Og så stjæler jeg lige et af de caprese-tårne med på madpakken i morgen! 😀


 5. Sep 8, 2010
  10:43 am

  K@rin@Br@@e

  Du fortjener SÅ meget at have en arbejde på DIN måde som DU kan klare det. Jeg roser sin hjemmesider til skyerne hvor end jeg kommer hen. Jeg er hver dag inde og tjekke hvad du nu har lavet at lækkerier (min mand takker dig) Hilsen fra en stor fan


 6. Sep 8, 2010
  11:37 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Tusinde tak 🙂
  Jeg læser også alt hvad jeg komme i nærheden af….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 8, 2010
  11:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak :-)Jeg har lidt i støbeskeen, nu må vi se hvad det bliver til….

  Håber at "tårnet" smagte dig lige så godt, som det smagte os. Jeg kan stadig bliver forundret over at noget så simpelt, smager så godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 8, 2010
  11:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej K@rin@ Br@@e!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Tak for dine varmende ord, jeg glæder mig til at kunne bidrage med det jeg kan, når jeg kan….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Sep 8, 2010
  8:27 pm

  Lone Kjær

  Tillykke Birthe, Det lyder vel nok spændende. Og hvor er din blog blevet fin. Kh, Lone


 10. Sep 8, 2010
  8:48 pm

  Ny i New York

  Stort tillykke Birthe 🙂
  Og uhm, de tomat-tårne ser alt for lækre ud!


 11. Sep 8, 2010
  9:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Ja, det bliver rigtig spændende, jeg må se om jeg kan finde noget godt at skrive om 😉

  Tak, jeg synes faktisk også selv at den er blevet flot og mere indbydende at kigge på….

  KH
  Birthe


 12. Sep 8, 2010
  9:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ny i New York!

  Tak – og du kan tro de smagte godt – det er altid en vindende kombination 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!