Newyorkerbyheart

Fiesta by Santa Maria

 Kylling brunes (beklager det dårlige billed)…….

 Rødløg, hvidløg, chipotle og Santa Maria Fajita Spice Mix blandes i…..

 Det forskellige tilbehør……

 Guacamole……

 Nachos…..

 Fyldet kommes på……

Aftenens tallerken……

Allerførst vil jeg lige nævne, at hvis du vil med til Madbloggertræffet og stadig ikke har fået meldt dig til, så er det ved at være sidste udkald. Vi har meget få pladser tilbage!!! Vi er utrolig glade for den overvældende modtagelse arrangementet har fået og jeg tror at jeg også kan tale på LaTascha’s vegne når jeg skriver: at vi glæder os meget til at møde Jer alle. Vi vil også gerne takke alle vores sponsorer til goodiebag’en, som har været YDERST venlige, imødekommende og gavmilde – jeg kan ikke udelukke, at der kommer endnu et par stykker til…….

Hvis du er imod reklame på blogs, så klik væk nu, for dette i dette indlæg vil der være reklame – nu er du advaret! *S*

Jeg har indgået et samarbejde med Santa Maria, hvor jeg får tilsendt noget af deres sortiment, som jeg så kan bruge i min madlavning – og det synes jeg altså er ret fedt.
Min dag i dag har været præget af en voldsom og meget smertefuld hovedpine, så jeg har faktisk ikke rigtig haft de store kræfter til ret meget. Jeg fik dog støvsuget, hvilket var hårdt tiltrængt! Jeg er flov over at indrømme, at det er 3 dage siden jeg sidst støvsugede – og med en kat i huset – er det altså ret meget. Normalt støvsuger jeg hver anden dag, men jeg har bare ikke lige kunnet finde kræfterne. Jeg havde dog proklameret overfor kæresten, at hvis jeg ikke havde fået støvsuget i dag når han kom hjem, så måtte han sparke til mig – det var gulerod nok til at jeg fik svunget støvsugeren *S*

Men altså, aftensmaden var noget der skulle overstås i dag – og her er er ikke noget der passer bedre ind end mexicansk – synes jeg. Altså, helt hvor autentisk mexicansk det er, skal jeg ikke kunne sige, men GODT det smagte det ihvert fald.
Jeg havde noget kylling som jeg brugte til at lave en slags fajitas, dertil fik vi guacamole og nachos – forrygende aftensmad efter min mening – jeg tror godt jeg kunne blive mexicaner…….

Fiesta by Santa Maria (kyllinge fajitas), 2-3 pers.:
2 kyllingebrystfileter, skåret strimler
½ pose Santa Maria Fajita Spice Mix
½ tsk. chipotle pulver (fra min Mama)
1 rødløg skåret i smalle både
2 fed hvidløg, knust og finthakket
salt, friskkværnet peber
saft af ½ lime

Tilbehør:
1 rød peberfrugt skåret i tynde strimler
1 gul peberfrugt skåret i tynde strimler
lidt agurk skåret i tern
sorte oliven skåret i skiver
frosset majs, optøet
creme fraiche 9%
revet cheddar
Hot habanero & Passion salsa (Santa Maria)
Soft tortilla (Santa Maria)
guacamole

Desuden:
Nachos chips (Santa Maria)
revet cheddar ost
Gør alle grøntsagerne klare. Lav guacamole. Varm olie op på en pande og steg kyllingestykkerne, til de får farve, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Tilsæt rødløg og lad dem stege med i et par minutter, vend rundt i det af og til. Når løgene begynder at blive bløde, drysses med chipotle og Fajita miks. Tilsæt hvidløg og vend det hele godt rundt. Steg i et par minutter, rør i det tit og tilsæt evt. 1-2 spsk. vand hvis det brænder for meget på. Pres saften af ½ lime ud over, steg i yderligere ½ minuts tid, vend rundt og så er det klar.
Kom nachos chips i et ovnfast fad, drys med lidt revet cheddarost og sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 3-5 minutter, til osten er smeltet.
Server med peberfrugt, agurk, oliven, salsa, creme fraiche, guacamole og revet cheddar.

I går fik jeg min nye telefon, men da havde jeg ikke rigtig tid/energi til at få kigget på den. I dag har sådan set ikke været meget bedre, men jeg skulle da lige i gang med at bruge den. Det er altså svært at få en ny telefon, der er så meget nyt jeg skal lære og jeg er teknisk MEGET udfordret *S* Jeg bliver så utålmodig, når jeg ikke kan få det til at virke, som jeg synes det skal virke. Men jeg tror da efterhånden at jeg har fundet ud af det mest basale, så må resten komme ligeså langsomt….

Bøger:
Jeg er startet på “Manden der ikke var morder” af Hjorth Rosenfeldt, Hr. Ferdinand og det tegner rigtig godt må jeg sige. Jeg er ikke kommet særlig langt, men det jeg har læst har været spændende og det kunne sagtens gå hen og blive en rigtig “page-turner”. Der kommer et særskilt indlæg om den, når jeg er færdig med den……..

Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Oct 28, 2010
  12:29 am

  SushiStegen

  Mums…jeg elsker tex-mex, og det der chipotlepulver lyder ret godt. Kan du ikke lægge et godt ord om det ind hos Santa Maria?
  🙂 Hav en dejlig dag, SS


 2. Oct 28, 2010
  12:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushistegen!

  Dejligt at se at nogen sidder oppe lige så sent som mig 🙂

  Det er ret sjovt, for jeg sad lige og tænkte på det, da jeg skrev indlægget….men hvis du kommer til Madbloggertræffet, så kan det jo være at du får lidt (lokke lokke)…

  Jeg er totalt vild med tex-mex og kunne snildt spise det flere gange om ugen!

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 28, 2010
  1:04 am

  SushiStegen

  🙂 har vist bare en af de der møg aftner/nætter, hvor hjernen kører med overdrive med dumme tanker om spasserkroppen… så nu mad-surfer jeg bare en masse og forsøger at hygge mig lidt.

  Jeg synes jeres arrangement lyder SÅ skønt, men der er bare lidt langt fra/til København selvom jeg jævnligt kommer rundt i Jylland, må det desværre nok være en pasmelding indtil videre.


 4. Oct 28, 2010
  4:23 am

  Anonymous

  Hej Birthe.

  Jeg er faktisk rigtig glad for din "reklame" af diverse produkter .. Det kan godt være at nogen har ondt i røven over de prøver du får, men jeg er glad for at jeg får muligheden for at læse dine bedømmelser af tingene før jeg selv køber det 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den salsa du har brugt, men er smagen af frugt meget kraftig? Jeg bryder mig nemlig ikke om smagen af frugt i maden :)) Hehe

  Kh. Sarah


 5. Oct 28, 2010
  11:34 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushistegen!

  Kender det alt for godt – hvis det ikke er tanker, så er det smerter der holder mig oppe…

  Jeg forstår det godt, men der faktisk nogle stykker der kommer fra Sjælland, så du kan jo sige til hvis du skifter mening, så skal jeg se om jeg kan skaffe dig en plads i en bil 🙂

  Har sendt en anmodning til Santa Maria om chipotle…

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Oct 28, 2010
  11:36 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sarah!

  Tak for din kommentar og dejligt at høre at ikke har noget imod mit samarbejde med Santa Maria 🙂

  Den smager ikke frugt-agtig synes jeg – men den er ret stærk! Jeg synes, at den er en god afveksling fra den almindelige salsa.

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Oct 28, 2010
  3:04 pm

  Charlotte la seconda

  Ciao Birthe
  Sei cosi bravo a piatti di pasta italiana. Ho capito sei stato morso da Italia.
  Congratulazioni per la cooperazione con Santa Maria. Sembra a noi altro bene. Molti auguri di buon.
  Charlotte la seconda;-) 😉


 8. Oct 28, 2010
  3:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Ciao Charlotte la Seconda!
  Grazie per questo – io amo la pasta e non può ottenere abbastanza di esso 🙂 Sono davvero contento di Santa Maria lavorerà con me …..

  Tanti saluti
  Birthe


 9. Oct 28, 2010
  3:58 pm

  Charlotte den 2.

  He he Birthe
  kunne ikke lade være:-))
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 10. Oct 28, 2010
  3:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Jeg er meget imponeret af dine italiensk kundskaber 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Oct 28, 2010
  6:57 pm

  foodfanatic

  Hej Birthe

  Nu har jeg heeelt vildt lyst til mexicansk mad 🙂

  Kh Nadia


 12. Oct 28, 2010
  8:34 pm

  Piskeriset

  Uha, nachos… hvorfor er det lige, der skal være så mange kalorier i dem (når man har smidt ost på)? Det er jo en skøn snack! (og øh… lidt noget gris at spise, men det er så en anden sag ;-)).

  Da vi var studerende, var tortillas en af vores yndlingsretter – hurtigt, billigt og sundt (da vi ofte lavede dem ret grøntsagsholdige), men desværre har vi ikke fået det så meget de senere år. Nu får jeg abstinenser igen 🙂


 13. Oct 28, 2010
  8:42 pm

  bookloverondiet

  Hej.
  Det ser bare altid super godt ud, det mad du laver. Jeg er imponeret over hvad du kan, selvom du døjer med sygdom. Din blog er den første jeg begyndte at læse og jeg er vild med den.

  Så keep up the good work 🙂

  Mange hilsner
  Yogafan


 14. Oct 28, 2010
  9:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nadia!

  Det er noget af det bedste der findes – og så er det hurtigt og nemt at lave 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Oct 28, 2010
  9:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Man bestemmer jo heldigvis lidt selv, hvor meget ost der skal på 😉 Men ja, det er ikke helt sundt….

  Jeg er helt tosset med tortillas og Tex-Mex mad, jeg kunne nemt spise det hver dag, hvis jeg blev tvunget til det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Oct 28, 2010
  9:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Yogafan!

  Mange tak for din kommentar og velkommen herinde 🙂

  Det glæder mig at du synes om det jeg laver…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!