Newyorkerbyheart

Slettede kommentarer!!

19 oktober , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer, Min blog - Tags:

Der var kommet en masse svar (kommentarer) til min konkurrece, men i stedet for at udgive dem, kom jeg til at slette dem!

Jeg BEKLAGER mange gange, men hvis du ikke kan finde dit svar, så gå venligst ind og deltag igen! – eller deltag bare igen for en sikkerhedsskyld – alle der er dobbelte vil blive taget fra når vinderen skal findes.

Igen, jeg beklager fejlen!

Bemærk også, at hvis du deltager som “anonym”, så skal du skrive dit navn, for ellers ved jeg jo ikke hvem du er og selvom mange af Jer læser min blog hver dag, så er det desværre ikke nok til at få et ekstra lod i konkurrencen, I skal være tilmeldt som fast læser……

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!