Newyorkerbyheart

Spaghetti med tigerrejer, tomater og fløde…….

 Bladselleri, skalotteløg og hvidløg sauteres i lidt olie……

 Tomater skåret i tern tilsættes (beklager det dårlige billed)…….

 Fløde hældes ved sammen med de pillede, rå tigerrejer……..

 Lad det varme igennem til de netop bliver røde, tilsæt frisk oregano…….

 Aftenens tallerken…….

Lige nu er jeg rygende og hvidglødende af raseri!! Jesus Christ, hvor er folk dog smålige og hvor får de dog ondt i røven! (pardon my French). Jeg ved godt at jeg ikke skal lade mig gå på af det, men det går alligevel ind og rammer – især fordi jeg har stærkt på fornemmelsen hvor det kommentaren kommer fra – selvom den selvfølgelig er anonym. Af en eller anden grund så er den slags kommentarer altid anonyme!
Jeg sletter konsekvent kommentarerne, fordi jeg ikke gider have dårlig karma liggende på min blog, men det nager mig alligevel – og det er jo lige præcis det vedkommende vil opnå.
Kommentaren gik på min indtjening når jeg nu er “reklame søjle” og om jeg nu husker at modregne det i min pension?? Til det kan jeg sige, nej det gør jeg ikke, men jeg ved at andre holder regnskab og gør det for mig.
Jeg ved at min kommune er blevet kontaktet af personer, der har fået ondt i bagdelen over min “indtjening” – jeg ved det fordi de kontaktede mig og vi havde en snak om det, så nu behøver ingen at bekymre sig mere! Tænk de synes jeg skal have lov til at have et liv – og endda et liv med indhold – så hvis bloggen giver mig det, råder de mig til at forsætte.
Hvis nogen tror/mener jeg tjener fedt på denne blog, så tager de helt og aldeles fejl. Ja, jeg modtager nogle bøger, nogle blade, få produkter og lidt krydderier – er det virkelig noget at få så ondt i numsen over? Lever vi virkelig i en verden, hvor vi ikke kan unde nogen noget som helst? Et stikker samfund hvor alle angiver alle – og endda for noget som slet ikke er ulovligt. Jeg gør INTET forkert. Jeg ser mig selv i spejlet hver morgen – hvad jeg ikke tror vedkommende med den kommentar kan gøre! – og prøver hver dag at gøre mit allerbedste for at glæde mig selv og andre. Jeg kæmper med smerter, med fordomme, mod vurderende blikke, bliver målt og vejet – men jeg vælger alligevel at forsætte.
Lige nu lider jeg ynkelig – og det HADER jeg – men det rammer så hårdt hver gang, hvilket jo selvfølgelig er formålet. Vedkommende ved lige præcis hvilke knapper der skal trykkes på – og jeg reagerer – men nu fik jeg det ihvert fald ud og kan måske trække vejret lidt nemmere igen…….

Jeg har haft travlt i køkkenet i dag, hvor det både er blevet til madlavning OG bagning. Sandt at sige har jeg også haft travlt med at lære min nye telefon at kende, men det er en hel anden snak……

Der kommer et indlæg om det jeg bagte senere, måske først i morgen, men I kan godt begynde at glæde Jer for det blev rigtig godt. Jeg bagte bl. a noget brød, som vi spiste noget af til aftensmaden, uhmmmm…..

Aftensmaden blev pasta, som det ofte bliver når jeg er lidt stresset og ikke helt hvad jeg skal lave. Det blev rigtig godt, så jeg kan godt anbefale Jer at lave det…..

Spaghetti med tigerrejer, tomater og fløde, 2 pers.:
spaghetti af god kvalitet, i passende mængde
10 cocktailtomater, skåret i tern
½ dl tør hvidvin
1 dl piskefløde
ca. 1 spsk. frisk oregano
2 stilke bladselleri, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
1 skalotteløg, finthakket
250 g rå, frosne tigerrejer, optøet
salt, friskkværnet peber
lidt olivenolie
Pil skallen af rejerne, skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Varm lidt olie op i en gryde ved middelvarme, tilsæt bladselleri og skalotteløg, lad det sautere ½ minuts tid under omrøring. Tilsæt hvidløg og lad det sautere i endnu ½ minuts tid, det må helst ikke tage for meget farve. Tilsæt tomaterne, krydr med salt og friskkværnet peber, lad dem varme med i ½ minuts tid. Hæld vin ved og lad det koge, til spiritussen er væk. Tilsæt piskefløde, tigerrejer og oregano, lad det varme igennem til rejerne blive røde. Pas på at de ikke får for meget, så bliver de MEGET kedelige og nærmest uspiselige! Smag til og vend med friskkogt, afdryppet spaghetti, der er kogt al dente. Server straks, gerne med noget lækkert brød til.

Print Friendly
Tilbage

47 kommentarer


 1. Oct 28, 2010
  11:03 pm

  Emma

  Det lyder rigtig lækkert, den ret 🙂
  Synes godt nok folk er dumme, når de sådan skal kommentere. De er vel bare misundelige!


 2. Oct 28, 2010
  11:17 pm

  Anonymous

  Jeg plejer ikke at læse og kommentere på blogs, men bliver nødt til det nu.

  Først; jeg elsker din blog, og du giver så meget inspiration!

  Men jeg kan sagtens forstå at du bliver så harm! at nogen kan tillade sig at blande sig i det kan jeg slet ikke fatte. Håber ikke det tager modet fra dig, for det her er du jo bare så dygtig til.


 3. Oct 28, 2010
  11:33 pm

  Bitten

  Det er da utroligt med sådanne mennesker. Og hvad så hvis du tjente en hel masse på denne blog? Det ville kun være fair, fordi den er fantastisk, og du inspirerer en masse mennesker. Lige meget hvad er det da i hvert fald ikke deres sag, og jeg forstår ingenlunde, hvordan de kan have ondt i røven.
  Det er fair at lade sig ramme af sådan en kommentar, det er nok svært at lade være med. Og så længe du ved, at du ikke gør noget forkert, går det også nok 🙂


 4. Oct 29, 2010
  12:36 am

  Anonymous

  ja de er sur, sagde ræven om rønnebærene!
  kh Anni


 5. Oct 29, 2010
  1:37 am

  Maja

  Gud, det er da sindsygt at der er nogen der har kontaktet din kommune. Der er alligevel nogle virkelig sure og fattige mennesker derude.

  Men husk at stoerstedelen af dem der foelger din blog goer det fordi den er spaendende og du laver laekker mad – og stoerstedelen syntes det er fantastisk at du er har saa meget success med din blog.

  Der er kun en lille haandfuld sure noerder saa dem maa vi bare ignorere.


 6. Oct 29, 2010
  7:33 am

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Hvor jeg dog forstår at du bliver oprørt.Godt at du får luft for det. Jeg tror ikke den person der skriver ville bytte med dig, hvis han vidste hvad det vil sige at være sygdomsramt, og ufrivilligt blive holdt ude af arbejdsmarkedet.Du skal vide at jeg tror der er mange som mig, der hver dag nyder godt af din blog, hvor du giver så megen inspiration, ikke bare til mad, men også til ture i det blå, bøger du har læst og meget andet. Jeg glæder mig så meget over, at du har fundet noget der giver dit liv indhold, på trods af din situation.
  Kærlig hilsen
  en glad læser af din blog.


 7. Oct 29, 2010
  9:33 am

  Gitte L. Madsen

  Ja, desværre regerer "Janteloven" i Danmark. Jeg synes, at du gør et fantastik stykke arbejde, som glæder MANGE! til trods for dine daglige smerter. Bliv ved og for mig måtte du få det halve kongerige uden det skulle gå ud over din pension. Keep smiling :))))


 8. Oct 29, 2010
  10:05 am

  Anonymous

  Jeg kan godt forstå, det er svært for dig at ignorere sådan en person. Kender det alt for godt med at blive målt og vejet og set ned på, da jeg lider af angst og depression og er tilkendt fleksjob pga. det. Det er ikke for sjov,- jeg ville hellere kunne klare noget mere, men det kan jeg bare ikke. Sådan et samfund har vi desværre,- hvor misundelsen dominerer mere og mere. Men det må være værst for dem, der lider af den.
  Knus og hilsner fra Lisa


 9. Oct 29, 2010
  10:20 am

  Frk.B

  Der er da vist netop nogen, som trænger til at få sig noget nyt indhold i livet :S Måske en hobby 🙂

  Det ser super lækkert, Birthe! 😀


 10. Oct 29, 2010
  10:40 am

  Anonymous

  Hejsa

  Jeg er da så fløjtende totalt LIGEGLAD med hvad/hvor meget du modtager – det som du leverer til OS hver dag kan ikke gøres op ! 🙂 Det er trist at man i DK har svært ved at unde andre noget – men vælg at tro på at det er de djævelske rønnebær der så forbandet sure 🙂

  SUPER blog – læser den HVER dag – og er stor-forbruger af dine opskrifter – det er fantastiske og lige til at gå til 🙂

  Keep up the spirit – det er DIG der gør det fantastisk, og lad ingen andre få dig til at tro andet!

  Knus
  Lise


 11. Oct 29, 2010
  10:59 am

  Lise

  namme nam den ret vil jeg også lave en dag 🙂

  Og resten af dit indlæg blot et smil og et kram


 12. Oct 29, 2010
  11:08 am

  Charlotte

  Kan også kun sige at jeg nyder din blog. Så inspirerende og fuld af gode idéer. Glæder mig til at kigge forbi hver dag, og se om du har skrevet noget nyt. Please, bare bliv ved!


 13. Oct 29, 2010
  11:09 am

  Kerry

  Hej Birthe,
  Godt at du fik luftet ud! Jeg har boet I Danmark i 16 år og elsker at bo her. De eneste ting der generer mig er den laaaang vinter og, ja, Janteloven – det må være djævlens værk og der er desværre nogle triste mennesker der lever efter den.
  Det er SÅ fedt at du har din blog og at den giver så meget glæde og mening. Bliv endelig ved med det!
  Kh
  Kerry


 14. Oct 29, 2010
  11:14 am

  Kristine L. Hansen (CookieCrumble)

  Hej Birthe

  Tænk blot på, hvor mange der elsker din blog og bakker dig op om det du gør. Så kan de få personer, som ikke har andet indhold i livet end og gøre andre folk kede af det, ikk enoget og sige.

  Godt du fik luftet ud 🙂

  Og lækker ret by the way. MUMS

  God weekend. Knus fra Kristine


 15. Oct 29, 2010
  11:51 am

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe.
  Igen een – eller flere?? der har ondt i livet, ak hvor synd og trist disse mennesker har det.
  Jeg forstår godt du bliver stiktosset, ked og skuffet, men du skal vide at du glæder mange af OS som læser din madblog og synes du har fortjent hver eneste pakke/krydderi eller hvad det nu er du modtager.
  At der er stikkere i blandt os er Så sølle, selv det offentlige opfordrer befolkningen til at stikke naboen – fy for satan – sorry sprogbruget. Håber du har fået luft Birthe.
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 16. Oct 29, 2010
  11:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. Emma!

  Tak, det smagte rigtig dejligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Oct 29, 2010
  11:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak for din kommentar og fordi du fandt en anledning til at kommentere. Støtten betyder meget for mig lige nu 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Oct 29, 2010
  11:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bitten!

  Tak for din kommentar 🙂

  Det ville da være dejligt hvis jeg kunne tjene en bunke penge på bloggen, så kunne jeg forsørge mig selv og ikke være tilknyttet overførselsindkomst. Sådan er det desværre bare ikke. Alt hvad jeg laver – også at skrive for andre medier – er 100% frivillig og ulønnet arbejde.

  Vreden er der stadig og jeg tror lige jeg skal bruge et par dage til at sunde mig i 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Oct 29, 2010
  11:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anni!

  Lige præcis! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Oct 29, 2010
  11:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Maja!

  Tak for din kommentar, støtten er værdsat! 🙂

  Der er desværre nogle mennesker som kun lever i kraft af at nedgøre andre mennesker, det er den måde de får "næring" på! Det må være ret så trist – og så er de jo også altid anonyme….

  Mange hlsner
  Birthe


 21. Oct 29, 2010
  12:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Jeg tror (håber) heller ikke at mange vil bytte! Jeg ville til hver en tid hellere være på arbejdsmarkedet og være uden kronisk sygdom. Sådan er mit lod så ikke og nu må jeg finde glæde i den situation jeg er i. Bloggen giver mig glæde og jeg forsætter indtil jeg ikke længe opnår den glæde. Lige nu er glæden godt nok så som så, men jeg er sikker på at den vender tilbage – det håber jeg ihvert fald 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Oct 29, 2010
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte!

  Tak for din kommentar 🙂 "Det halve kongerige" ville ikke være så tosset, jeg ville dog hellere få min arbejdsevne tilbage og slippe for alle smerterne….

  Tak for støtten 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Oct 29, 2010
  12:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Tak for din kommentar 🙂
  Det er bestemt ikke sjovt hele tiden at blive målt og vejet. Hele tiden føler man at nogen holde øje med om man nu har det for sjovt, er for aktiv, nyder livet for meget, tillader sig at gå udenfor døren med et smil på læben osv.
  Du har ret, det må være de små mennesker der har det værst – men det er heller ikke sjovt for os, der må trækkes med dem.

  Mange hilsner
  Birthe


 24. Oct 29, 2010
  12:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. B!

  Ja, lige præcis! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Oct 29, 2010
  12:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Tak for kommentaren og støtten 🙂 Det betyder uendelig meget for mig at mærke støtten lige nu….

  Mange hilsner
  Birthe


 26. Oct 29, 2010
  12:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Det smagte virkelig godt, kan stærkt anbefales 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Oct 29, 2010
  12:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Mange tak for din kommentar og for støtten 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 28. Oct 29, 2010
  12:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kerry!

  Tak for din kommentar og du har ret – Janteloven må virkelig være djævelens værk! Den er så smålig og indskrænkende – giver ikke lov til vækst og rigdom og med rigdom mener jeg ikke penge, men rig på glæde.

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Oct 29, 2010
  12:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kristine!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Du må virkelig prøve denne ret, den er lækker….

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Oct 29, 2010
  12:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Tak for din kommentar og ja – det er trist hvis vi bliver et stikkersamfund!
  Tænk at skulle gå og holde øje med alt og alle, det er jo indskrænkende og hæmmende for både livsglæde og kreativitet.
  Jeg er bestemt ikke fortaler for ulovligheder – selvfølgelig ikke! Men bestemt heller ikke fortaler for et stikkersamfund….

  Mange hilsner
  Birthe


 31. Oct 29, 2010
  12:37 pm

  Maj

  Kære Birthe,

  Ihh hvor bliver jeg altså ked af at læse med, når du får sådan en hård medfart – jeg har efterhånden fulgt din blog i meget, meget lang tid, og ved jo at det ikke er første gang dette sker – og jeg er ked af at sige det, sikkert heller ikke sidste 🙁

  Alle har ret til et værdigt liv, og det er ikke alle der har fået lige gode kort her i livet, og man må sige at du har haft dit at slås med, og bare det, at du har fundet noget her i livet der bringer dig glæde og så mange hundredevis, og mon ikke efterhånden tusindvis, af læsere fantastisk inspiration – det er dit "lod" i livet!
  Du er en fantastisk kvinde og skam sig, dem der prøver at kue dig, og jeg håber at du ved, hvor mange der sætter pris på dig og ikke kunne undvære dette fantastiske livsværk som du bruger så megen energi og tid på!

  Jeg ved at det jeg skriver nok ikke har den største betydning, men jeg håber du vil skrive det dig bag øret, hver gang der er nogen der prøver at tryne dig, få dig til at føle dig lille eller bare generelt som om du ikke er noget værd – at du er ENORMT meget værd! Og jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at fortsætte dit foretagende, for den dag du giver efter og stopper og ikke orker at kæmpe længere – der er det at de smålige mennesker vinder, og det er der ikke nogen der ønsker!

  Undksyld denne ekstremt lange kommentar, håber ikke det gør noget!

  Mange Tanker og masser af Positiv energi til dig Stærke og Smukke Birthe 🙂

  – Maj


 32. Oct 29, 2010
  1:23 pm

  Anonymous

  Kære Birthe!

  Hatten af for dig :-))

  og så lige længe leve Janteloven..:-((

  KH
  Solveig


 33. Oct 29, 2010
  2:16 pm

  Mette Vork

  Hej Birthe

  Man må virkelig være et meget meget lille menneske, hvis man kan finde på sådan noget… Fortsæt du bare dit gode arbejde – selvom jeg godt kan forstå, du kører "sur" i det, når mennesker bliver så smålige.

  I øvrigt: Super godt initiativ med jeres blogtræf – ville næsten ønske jeg havde en blog 😉

  Mette


 34. Oct 29, 2010
  4:23 pm

  Piskeriset

  Jeg forstår ikke helt, hvorfor nogen kan finde på at gå så langt, at de kontakter kommunen, men jeg er glad for at høre, at de er helt afklaret med det, så det er ude af verden, og du kan koncentrere dig om at nyde de positive henvendelser her på bloggen og over e-mails.

  For det håber jeg, at du gør. De bitre kommentarer er der ingen grund til at bruge tid på.

  Bedste ønsker om en god weekend herfra 🙂


 35. Oct 29, 2010
  4:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maj!

  Tusinde tak for din smukke og varmende kommentar – og tro ikke at det ikke har betydning for det har det!
  Selvom jeg godt ved at mange støtter mig og læser med herinde, så det lige netop på sådan et tidspunkt at jeg har brug for at få det bekræftet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 36. Oct 29, 2010
  5:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Solveig!

  Tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 37. Oct 29, 2010
  5:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Mange tak for din kommentar og for støtten 🙂

  Jeg glæder mig rigtig meget til det Madbloggertræf, jeg tror at det bliver super hyggeligt.

  Mange hilsner
  Birthe


 38. Oct 29, 2010
  5:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tja, jeg forstår det sådan set heller ikke rigtig, men det må være en som har brug for at hævde sig på en eller anden måde! Jeg har nu en god ide om hvem personen er….

  Lige nu mangler lysten til at blogge, men jeg må hellere komme i gang, for der lægger flere indlæg og venter.

  God weekend.
  Mange hilsner
  Birthe


 39. Oct 29, 2010
  5:19 pm

  Joan

  Der findes da vist personer med lidt for meget tid!! Janteloven længe leve… eller..

  Jeg synes personligt, at det er alletiders, at du kan modtage produkter, krydderier bøger osv… for ligesom at teste det for os andre 🙂 så jeg ved om det er noget for mig eller ej inden jeg køber..

  og uhmmm den ret med rejer lyder lækker.. tror måske det bliver en søndagsmenu herhjemme..

  go' weekend.. og tænk på, at de fleste vil dig det godt.. Og glem så resten 🙂


 40. Oct 29, 2010
  6:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Joan!

  Tak for din kommentar og jeg tror du har ret – der er nogen der har for meget tid 😉

  Maden smagte super godt, kan virkelig anbefales – rigtig hyggemad!

  Mange hilsner
  Birthe


 41. Oct 29, 2010
  6:41 pm

  Danser I Regnen

  Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at kommentere, når der nu var så mange der allerede havde gjort det, men nu gør jeg det alligevel. Det er jo en kendt sag, at der skal mindst 5 komplimenter til at opveje en enkelt negativ kommentar.

  Jeg kan godt forstå at folk kan blive misundelige, jeg har da også tænkt "gid det var mig", når jeg har set nogle af de lækre ting, du har fået. Men der er forskel på dét – og så ikke at være i stand til at glæde sig på andres vejne.
  Jeg elsker din blog, og synes du gør et fantastisk stykke arbejde.

  Jeg er i princippet selv tilhænger af "stikkersamfund", forstået på den måde, at jeg mener vi alle har pligt til at gribe ind, hvis vi overværer ulovligheder. Når det så er sagt, kan jeg slet ikke se noget forkert i de sonser-gaver eller hvad man vil kalde det, som du modtager. Og med min begrænsede viden om skat og indtægts-lovgivningen, kan jeg da også umiddelbart sige at det er fuldt lovligt, præcis som du har fået bekræftet fra kommunen. Jeg synes i øvrigt det vidner om en god kommune. Den måde du fremstiller kontakten med kommunen er i hvert tilfælde meget positiv, og det er rart at høre at det nogen steder fungerer rigtig godt, og de ikke straks tror det værste om én.

  Jeg tænker på dig mens jeg bager en fantastisk chokoladekage fra "Mad Med Nigella" – en kage der rækker til 10 personer, eller én med sjælekvaler. Opskrift kommer selvfølgelig på min blog, når jeg er færdig med at læse op til eksamen.

  Men vid at du er værdsat og at du gør noget godt for en masse mennesker.

  Glem de dårlige ting og dans en tur i regnen 🙂


 42. Oct 29, 2010
  9:09 pm

  Camilla

  Hej Birthe,

  først må jeg sige at den pasta ret ser simpelthen bare SÅÅÅÅ lækker ud!

  Derudover, synes jeg det er utroligt at der er folk det kan få ondt i måsen over din blog. Jeg synes at du har en dejlig blog, og nyder at læse den – dem der har et problem synes jeg bare skal blive væk!

  knus
  Camilla


 43. Oct 29, 2010
  9:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Danser i Regnen!

  Jeg er glad for at du alligevel skrev en kommentar – tak for det 🙂
  Der skal meget til at udviske sådan en dårlig oplevelse. Ikke "bare" var det en grim kommentar, men at folk ligefrem melder en, det synes jeg tangere noget helt andet….
  Jeg ved at jeg har kastet mig ud i det her og dermed stillet mig op til skue – men jeg havde dog ikke forventet at det skulle komme så langt.

  Jeg er enig i at hvis man er vidne til ulovligheder, så skal det meldes. Og hvis jeg tjente en formue ved siden af min førtidspension, så ville jeg også synes at det var ok (og i øvrigt noget jeg aldrig ville kunne finde på!), men at gøre det på det grundlag som det er gjort på, det kan jeg slet ikke acceptere….

  Rigtig god weekend til dig, jeg har hørt om den chokoladekage, den skulle være rigtig god 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 44. Oct 29, 2010
  9:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Tusinde tak for din kommentar og din støtte 🙂

  Maden var virkelig lækker, mad lige efter min smag….

  Mange hilsner
  Birthe


 45. Oct 31, 2010
  2:23 am

  Kristian

  Det er jo typisk dansk. At man kan synke så lavt, at man kan være så smålig og ikke kunne glæde sig på andres vegne, det er noget jeg aldrig lærer at fatte.

  Hvad skete der med det gode naboskab? Hvad skete der med sætningen: -"ok, det er da fedt du fik den-"?

  Nej, hvis man ikke selv har det godt, så skal alle andre også lide.

  Birthe – håber du fortsætter samme gode stil og blogeventyr som du altid har gjort og lader fjolser være fjolser.

  De bedste hilsner og god søndag til dig.
  /Kristian


 46. Jun 25, 2012
  11:01 pm

  dion

  hej..udemærket blog du har her. nu er jeg selv kok,men kigger tit på nettet for at finde ny inspiration og et par gange er jeg faldet herind:)
  er jo dejligt at se at det ikke kun er os prof. folk der går op i dejlig mad.
  angående at folk har ondt i røven vil jeg sige..JA MEGET.
  kender en der blev meldt til kommunen fordi hans kæreste sov hos ham tit..hvor langt ude skal man være for at gøre sådan noget…folk er virkelig blevet smålige,latterlige,ynkelige og et par flade dumme undskyldninger for sig selv siden krisen ramte.
  danmark er desværre ikke et godt land mere,hverken når det gælder problemer med indvandrere,den såkaldte velfærd,en regering der SIGER de gør gode ting for andre end dem selv osv osv osv,ja man kan jo blive ved…men igen god blog,du har gang i noget godt her:)


  • Jun 26, 2012
   10:52 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Dion!

   Tak for din kommentar og det glæder mig meget at din vej er faldet herind forbi, håber også at se dig i fremtiden 🙂

   Det vil nok altid have folk der har ondt bagi, men det må godt nok da være mest træls for dem selv. Træls sted at have konstante smerter 😉

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!