Newyorkerbyheart

TAK!……

31 oktober , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Blogverdens bagside - Tags:

Tusinde tak for alle Jeres kommentarer og al den støtte og varme der er strømmet i mod mig! Jeg er Jer uendelig taknemlig, nok mere end I kan forestille Jer.

Jeg har valgt ikke at besvare hver eneste kommentar enkeltvis – som jeg ellers plejer – fordi det bare ville være gentagelse på gentagelse. En stor TAK!

Jeg er gået i tænkeboks. Jeg bliver nødt til at finde ud af hvad jeg vil, om jeg kan lære at ignorere alle de grimme kommentarer, om jeg kan lære at nogle mennesker bare er små og smålige, om jeg vil blive ved med at være offentlig skydeskive.

Jeg er jo ikke helt naiv, jeg vidste godt at der ville komme nogle kommentarer der ikke ville være så rare, men jeg havde nok ikke forestillet mig at det ville være så slemt, at det ville blive SÅ personligt.
Jeg tror at det at nogen har meldt mig til kommunen har rystet mig i min grundvold, har gjort mig desillusioneret, trist, ked af det og faktisk lidt bange. For hvis nogen kan finde på det, hvad bliver det næste så??

Jeg synes at det er fint at folk kommer med konstruktiv kritik af min mad, af billederne, af min skrivestil og af opskrifterne. Men jeg forstår ikke at det skal blive personligt – og her er det jo nok mig der er galt med. Jeg har et STORT og overudviklet “pleaser-gen”. Jeg vil så gerne glæde alle, gøre alle tilpas, være god til det jeg gør osv. – noget jeg altid har kæmpet med.
Med min hjerne ved jeg selvfølgelig godt at det kan jeg ikke, men mit hjerte følger ikke med. Det er jo ikke noget jeg kan klandre andre for at jeg har det sådan, det er udelukkende min opgave at arbejde med det, hvilket jeg også har gjort men åbenbart ikke nok. En dårlig kommentar gør mig mere ondt end en god og dejlig en gør mig glad – og derfor bliver jeg nødt til at overveje det hele engang til.

Der vil nok være lidt stille herinde i den næste uges tid!
Jeg vil selvfølgelig annoncere vinderen af min store konkurrence her i løbet af ugen og jeg har også nogle andre forpligtelser, som jeg skal have honoreret – og så må jeg se hvad der skal ske derfra……
Mht. konkurrencen, så vil jeg også takke for den helt enorme interesse der har været Alle Jer der deltager, der har linket fra Jeres egne sider og som har sendt mails rundt til venner og familie. Der er over 220 der – indtil videre – deltager i den, men I kan jo stadig være med indtil midnat i aften! I de næste dage får jeg travlt med at notere lodder, lave små sedler og udtrække vinderen…..

Pas på Jer selv og dem I elsker. Hav’ en god Halloween-søndag og husk at vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig!

Print Friendly
Tilbage

46 kommentarer


 1. Oct 31, 2010
  4:51 pm

  Sebrina og Nicolai

  kan godt forstå du lige går i tænkeboks, men jeg håber sådan du fortsætter med at blogge, for elsker din blog og opskrifter.
  God halloweenaften til dig også 🙂


 2. Oct 31, 2010
  5:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej SebNic!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 31, 2010
  5:16 pm

  Eva

  Jeg synes nu at du er sej! og der er ikke noget i vejen med at have pleaser-gen, men du skal nu kun blogge for din egen skyld – ikke fordi at alle os andre elsker din blog og dine lækre opskrifter :)Håber du får afklaret om du synes bloggen er de ubehagelige kommentarer værd.


 4. Oct 31, 2010
  5:17 pm

  Emma Lovise

  Kære søde Birthe!
  Nu har jeg læst lidt tilbage på din blog, og også set nogle af kommentarene. Og ved du hvad? Det fjols, som har så forbandet ondt i røven over, at du modtager enkelte blade, bøger, produkter etc., burde gå et andet sted hen med sit ynk! Det er overhovedet ikke dig der er ynkelig at høre på! Birthe, du er MENNESKELIG! Og det er så rørende at læse hvor mange mennesker, der holder så utrolig meget af dig!
  Jeg blev simpelthen så glad, da jeg læste at kommunen ligefrem opfordre dig til, at have et indholdsrigt liv! Det er jo fantastisk – også selvom en eller anden idiot har troet, at han/hun kunne give dig virkelig alvorlige problemer ved, at melde dig til kommunen.
  Søde Birthe, du har absolut intet du skal forklare eller forsvare overfor os, som læser og følger med i din blog! Du er så åben og ærlig – og det bringer smil frem her på min side af skærmen! Du er et fantastisk menneske, Birthe!

  Jeg ved det er svært, at glemme sådan en grum oplevelse – men Birthe du må aldrig glemme at fylde dit liv med mening og indhold. Jeg tør godt vædde med, at den anonyme, som gør livet surt for dig, er så skidegrøn af misundelse over, at du forstår at give dit liv indhold på trods af din sygdom! Det kan den anonyme overhovedet ikke finde ud af!

  Kæmpe stort kram til dig Birthe! Hvert et ord er skrevet med den største respekt for dig og din person! kærligst, Emma Lovise


 5. Oct 31, 2010
  5:27 pm

  LiseLotte

  Så håber jeg det lykkedes mig at få oprettet et brugernavn, så jeg ikke er anonym mere, men står fast på din blog.

  Jeg ønsker dig held og lykke og medvind, for jeg kan godt forstå du må være ked af over kedelige kommentarer-dem du har fået tangerer henimod chikane- folk har da lov at være uenige men det er som om , at nogle er på spil igen, og jeg tror mere det er dem, som skriver sådanne kommentarer som mangler indhold i deres liv.
  Vi elsker at læse bloggen her, og bruger mange opskrifter.
  kh Lise-Lotte


 6. Oct 31, 2010
  5:28 pm

  fifthfloorcooking

  Kære Birthe

  Jeg er lige kommet hjem efter en weekend uden internet, og hvor gør det mig ked af det at læse hvad der er sket siden sidst på din blog. Den anonyme burde skamme sig! For det meste er blogland helt fyldt med kærlighed og opbakning, og sådanne anonyme idioter burde sparkes langt væk herfra!

  Pas på dig selv, og jeg håber at du vil blive ved med at blogge!

  Kærlig hilsen og varme tanker fra Kristina


 7. Oct 31, 2010
  5:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Strikkeren!

  Tak for kommentaren 🙂 Det er lige nøjagtig det jeg skal finde ud af – om mit "please-gen" tager over og jeg blogger fordi jeg føler jeg skal – eller fordi jeg gerne vil…..

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Oct 31, 2010
  5:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Emma Lovise!

  TUSINDE TAK for dine ord! Jeg må indrømme at jeg har læst din kommentar nogle gange og den berører mig DYBT! Det er jo noget af det fantastiske, at mennesker jeg ikke kender, alligevel kan gå ind og røre mig så dybt, så jeg sidder med klump i halsen og tårer i øjnene.

  Jeg ved at jeg ikke skal opgive min passion og min madglade, men det vil jeg jo heller ikke gøre selvom jeg ikke blogger – jeg vil nok bare føle en tomhed ved ikke at dele det. Jeg er så meget i tvivl og jeg bliver nødt til mærke efter hvad min mavefornemmelse sige mig 🙂
  Men tak for støtten og dine ord, de berører mig dybt!

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Oct 31, 2010
  5:58 pm

  Nadia

  Kære Birthe

  Jeg har også fulgt lidt med fra sidelinjen de sidste par dage, og kan forstå, at du har haft en hård weekend. Jeg følger dig jo også på Twitter 🙂 Jeg ved godt, at det er meget lettere sagt end gjort, men du skal virkelig ikke tage dig af de kommentarer. De er en dråbe i mængden af glade positive kommentarer, du du får fra folk, som elsker din blog. Jeg kan forstå, at lysten til at blogge ligger på et meget lille sted lige nu, men når det hele virker trist og sort, så bare husk på alle de mennesker, som ville blive kede af det, hvis du stoppede med at blogge. Og husk på alle de mennesker, som du har inspireret de sidste 4 år – mig blandt andet 🙂

  Bliv ved med at blogge, og husk på, at dem som sender sure kommentarer er folk, som sidder derhjemme og ikke har bedre ting at tage sig til. Det er jo næsten sørgeligt!

  Varme hilsner

  Nadia/foodfanatic


 10. Oct 31, 2010
  5:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej LiseLotte!

  Jeg kan i hvert fald se dit navn nu, så jeg tror du er oprettet 😉

  Jeg synes også at det tangerer chikane og det er det der gør mig bange/nervøs. Jeg ved ikke hvem der er og hvad vedkommende vil mig. Hvad bliver det næste??

  Det er så utrygt. Kritik er en ting, men at blive så personlig og ligefrem kontakte min kommune, det er noget HELT andet!

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Oct 31, 2010
  6:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kristina!

  Tusinde tak for dine ord 🙂

  Du har ret, normalt er blogland et dejligt sted at være, men når kritik bliver til chikane, så må det hele tages op til vurdering igen. Jeg synes det er sygt, det er så langt ude…

  Tak for de varme tanker, de er tiltrængte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Oct 31, 2010
  6:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nadia!

  Tak for din kommentar 🙂

  De er ikke så meget kommentarerne – de er også barske – men det som har slået mig ud, er at nogen kan finde på at kontakte min kommune! Det synes jeg tangerer noget der ligner chikane. Jeg vidste jo godt at den mulighed ville forelægge, men alligevel….
  Jeg synes det er så langt ud, så jeg slet ikke kan forestille mig hvad der skal gå igennem ens hoved for at gøre sådan noget! Jeg kan forstå det hvis jeg tjente kæmpe summer på min blog, men det er jo overhovedet ikke tilfældet. Selvfølgelig er det en STOR trøst at kommunen reagerede som de gjorde, men jeg vidste jo også at jeg ikke gjorde/gør noget forkert. Jeg tror bare at jeg skal have lidt ro 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Oct 31, 2010
  6:20 pm

  Nadia

  Kære Birthe

  Det kan jeg godt forstå, og du har ret. Det er jo nærmest chikane. Jeg tror, at det i bund og grund handler om misundelse. Du skal derfor ikke tage det som noget personligt, da det mere handler om den persons egne smålige følelser.

  Men lad dig ikke slå ud. Tag en pause, hvis du har brug for det, og vend så stærkt tilbage 🙂

  Kh Nadia


 14. Oct 31, 2010
  7:07 pm

  Dorthe

  Håber du forsætter med at Blogge:-)
  Har fulgt lidt med fra sidelinien, og sikke en skøn Blog du har.
  Super lækkere opskrifter, og du er super god til at skriver.
  Kan godt forstå det påvirker dig, med sådan nogle kommentar, og du har brug for at gå i tænkeboks.
  Men en ting er sikkert,jeg vender helt sikker tilbage… til din dejlige/inspirerende Blog, og melder mig nu til faste læsere.
  Ønsker dig en rigtig god Halloween aften, samt en god uge.
  Knus Dorthe


 15. Oct 31, 2010
  7:11 pm

  Emma Lovise

  Kære søde Birthe!
  Du kan altid regne med min støtte og opbakning! Også selvom vi overhovedet ikke kender hinanden! Og selvfølgelig skal du lytte til din mavefornemmelse! Du skal jo gøre op med dig selv om du vil blive ved med at dele din passion med andre. Især efter, at en anonym person har meldt dig til kommunen. Det er jo at krænke dit privatliv på det groveste! Sådan ser jeg det i hvert fald, og jeg kan godt forstå, at du synes det er på vippen til chikane.

  Der er så mange, som gerne vil at du bliver ved med at blogge – men Birthe, du skal ikke blogge for vores skyld. Du skal blogge, hvis det er det du føler er det rigtige. Kun du kan fornemme om du stadigvæk har glæde af, at blogge og dele sider af dit liv med andre. Derfor er det også kun dig, som kan afgøre om du blogger for din egen fornøjelses skyld, eller om du blogger for alle andre.
  Uanset hvad du beslutter, så vil jeg respekterer din beslutning.
  De varmeste kram, Emma Lovise.


 16. Oct 31, 2010
  7:56 pm

  Piskeriset

  Som jeg har skrevet før – jeg kan ikke forstå, at folk kan opføre sig på den måde. Det er uværdigt og ikke til gavn for nogen overhovedet.

  Jeg kan til gengæld godt forstå, at du vil gå i tænkeboks, for man skal ikke finde sig i alt – men det skal heller ikke ødelægge den glæde, du har ved at blogge.

  Jeg håber, at du kan finde frem til en god løsning og allerhelst at du fortsætter med at blogge – til glæde for både dig selv og alle os, der læser med. Det ville være synd, hvis nogle få bitre personer skal ødelægge det for så mange andre.


 17. Oct 31, 2010
  8:42 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Kæreste Birthe! Ser først dit indslag nu om disse kedelige beskeder. Jeg har uendelig svært ved at forstå hvorfor folk ytre sig på denne måde. Et er at være uenig eller føle sig stødt over indlæg, men et andet er, at blæse ud med det overfor en person man dybest set ikke kender. Hvorfor søren følger de overhovedet med på din blog?? Hvis det er dem så meget imod, så er det svært uforståeligt, at de overhovedet læser med og bruger tid og energi på det. Glæd dig over de mange, der holder af følge med i din blog og lad disse mennesker vælte rundt i deres egne sure opstød – en bliver de vel kvalt i dem. Kærlig tanke Camilla


 18. Oct 31, 2010
  9:36 pm

  Mona

  Godaften Birthe

  Der er desværre ikke nogen, som bevæger sig i denne verden, mere som ikke kan blive offer på internet for jantelov og lignende.
  Det tager bare så frygtelig meget energi.
  De fleste blogge som har mange følgere får ting tilsendt fra firmaer, det er helt normalt. Men jeg tror ikke der findes så mange som kan leve af bloggen. Det er jo småting som du får.
  Skal vi andre som får småting i gaver i butikker og lignende også skrive det til skattefar, nej.

  Det tager sikker nogle dage at komme overpå og finde en måde at du beskytter dig selv og dine kære. Men husk på inderst inde er der også en masse kærlighed i bloggland.

  Jeg ønsker dig en god allehelges aften, og håber du kommer overpå igen mentalt efter denne nedtur. Der findes mange ud rundt omkring som elsker din blogg.

  Med venlig hilsen
  Mona


 19. Oct 31, 2010
  10:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Nadia!

  Jeg tror du har ret i at det bunder i misundelse. Jeg må sunde mig og så se hvad mavefornemmelsen sige 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Oct 31, 2010
  10:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorthe!

  Tusinde tak for din kommentar 🙂

  Det glæder mig at du vil blive herinde, jeg må se at finde ud af hvad fremtiden skal bringe for denne blog….

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Oct 31, 2010
  10:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Emma Lovise!

  Det er så rørende at få sådan en opbakning fra en person jeg ikke kender – men det fortæller mig meget om dig 🙂

  Du har ret, jeg må ind til kernen i mig selv og finde ud af om passionen for at blogge skal vinde over frygten for hvad det næste bliver. Jeg vil ikke kunne se mig selv i spejlet hvis jeg kun blogger for andres skyld og jeg er ret sikker på at det hurtigt vil kunne afspejles i bloggen. Min kærlighed til mad forsvinder jo aldrig….

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Oct 31, 2010
  10:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak 🙂

  Jeg er også ked af det ødelægger min glæde ved at blogge, for jeg synes jo det er fantastisk. I bund og grund bruger jeg jo bloggen som terapi, som mit sted hvor jeg kan skrive hvordan jeg har det og hvad jeg har lavet. At starte denne blog er det bedste jeg nogensinde har gjort – det har også givet knubs, men sådan er det jo. Spørgsmålet er bare om jeg har mere at give? Jeg ved det endnu ikke…

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Oct 31, 2010
  10:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  mange tak for din kommentar 🙂

  Jeg forstår heller ikke at vedkommende vil læse med, når jeg alligevel er så ynkelig. Det er heller ikke så meget de kommentarer der går mig på, det er mere det at nogen har meldt mig til kommunen, som skræmmer mig lidt. Ikke sådan jeg er bange, men alligevel, for hvad bliver det næste? Jeg ved jeg ikke har gjort noget forkert, det er jo ikke sådan at jeg vælter mig rundt i penge og bliver betalt for det jeg laver….

  Mange hilsner
  Birthe


 24. Oct 31, 2010
  10:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Du har helt ret, der er også meget kærlighed og støtte i blogland – og heldigvis for det!!

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Nov 1, 2010
  9:25 am

  Rikke Jakobsen

  Hej Birthe

  Hvor er det trist det skal være sådan. Jeg håber inderligt du genfinder glæden ved og blogge. Jeg føler faktisk jeg har en mad-nørd og dele min egen passion for madlavning med når jeg læser med på din blog.

  Håber vi læses ved igen.

  Rikke


 26. Nov 1, 2010
  9:34 am

  Seglare

  Hej Birthe,

  Jeg har været ude og rejse, og har ikke læst din blog i et stykke tid. Det er rigtig trist at høre, at du har fået problemer med nogle kommenters. 🙁 Tidligere har jeg set så mange blogs blive angrebet af anonyme kommentarer – der nogle gange ligner chikane. Desværre har jeg også set flere, gode blogs blive lukket på grund af disse kommentarer. Hvad jeg ikke forstår, er hvorfor disse (negative og aggressive) mennesker gider at læse blogs, der generer dem.

  Som mange andre, håber jeg selvfølgelig, at du fortsætter med at blogge. 🙂 Din blog var en af de første danske blogs jeg læste, og jeg glæder mig altid til at læse mere – og se dine lækre opskrifter. Jeg er også sikker på, at jeg ikke er den eneste "usynlige læser", som ikke kommenterer så meget – men læser (næsten) hver eneste post. 🙂

  Varme hilsner,
  Seglare


 27. Nov 1, 2010
  9:53 am

  Laila

  Kære Birthe

  Hvis du stopper med at blogge, har den person som chikanere dig vundet, og du har gjort dig selv til offer som personen selv. Vil du det? Være offer?

  For mig at se er du en overlever, og bliv ved med at være det! Lad være med at give efter for frygten og angsten. You have so much going on!

  Der er så rigeligt af angst og frygt i vores samfund, og hvis vi, hver gang en person opfører sig sygt, småligt og kedelig, skal gemme os væk og være bange, hvilket samfund og mennesker er vi så selv med til at skabe? Det gode skal vinde!

  Jeg forstår godt, at du er chokeret. Og du måske har brug for en tænkepause. Jeg håber dog, at du bruger pausen til at samle styrke til at fortsætte din vidunderlige, inspirerende og tankevækkende blog! Og hæve dig op over andres negative indslag i dit liv.

  Verden er fuld af had og negativitet. Den er heldigvis også fuld af det modsatte nemlig kærlighed og positivitet. Og det er det sidste du skal koncentrer dig om 🙂

  Vi kan ikke, uanset hvor meget vi gerne vil, få alle til at elske os. Øv 😉

  Når jeg læser din blog, kan jeg heldigvis se at masser af mennesker i dit liv elsker og holder af dig, respekterer dig og giver dig masser af komplimenter og kredit. Byg dit liv op på det! Og kun det! 🙂

  Du er sej Birthe, og du gør det godt uanset hvad alle os andre så end måtte mene! Du er ønsket og elsket blandt en masse for dig kendte og ukendte mennesker. Det er hvad du skal fokusere på! Kærligheden og tilliden til dig. Intet andet!

  Held og lykke og håber snart at se masser af lækre billeder og opskrifter igen samt læse din blog.

  Kærligst

  Laila


 28. Nov 1, 2010
  10:15 am

  birte.poulsen

  Hej Birthe,

  Kan godt forstå du vil gå i tænkeboks. Men husk, at den der chikanerer dig kun er ud på at få dig til at stoppe. Hvis du stopper har hun vundet ! – Din Blog-side er bar supergod – Du er så god til at skrive og til at lave mad. Jeg bruger din side hver dag og har anbefalet den alle og enhver…
  Men du skal selvfølgelig ikke fortsætte for VORES skyld, men for din egen. Og du elsker jo det du laver – det mærkes tydeligt.
  Kærlig hilsen Birte


 29. Nov 1, 2010
  10:43 am

  Louise

  Hej
  Jeg kan kun tilslutte mig alle andres kommentarer! Nogen mennesker er bare "små" og må have et indholdsløst og kedeligt liv, siden de kan få sig selv til at skrive sådan!
  Jeg kigger på din side mange gange om ugen og holder også MAD! magasinet. Håber du fortsætter til glæde for os andre der også elsker mad og nyder godt af dine opskrifter og fortællinger fra hverdagen:)

  Louise


 30. Nov 1, 2010
  12:40 pm

  olemad

  Jeg er ny her, men det ville da være ærgeligt vis du holdt, det er nogne fantastiske gode opskrifter du finder og selv laver.
  Hilsen olemad


 31. Nov 1, 2010
  1:13 pm

  K@rin@Br@@e

  Jeg synes sgu det er trist… jeg besøger din hjemmeside næsten hver dag og bliver kun glad på dine vegne hvergang du enten får doneret noget eller hva det nu kan være. Synes sgu det er trist at andre kan have så ondt i røven over at en pensionist – som bestemt ikke er selvvalgt – ikke skal have mulighed for at klare det man kan klare og have held med bare en lille smule her i livet. Det er uforskammet og vedkommende må sgu have et trist liv. Jeg håber du fortsætter kampen og ellers forstår jeg dig også godt – man kan ikke bare lukke øjnene når det handler om en selv.
  Hilsen en flittig læser – Karina


 32. Nov 1, 2010
  1:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tak for din kommentar 🙂

  Passionen for mad forsvinder jo ikke, det er medfødt tror jeg….

  Mange hilsner
  Birthe


 33. Nov 1, 2010
  1:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Seglare!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 34. Nov 1, 2010
  1:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laila!

  Jeg føler nu ikke at jeg vil være et "offer" hvis jeg skulle vælge at stoppe. Det ville være falskt hvis jeg blev ved med at blogge, bare for at tækkes Jer der læser med. Forstå mig ret, jeg er glad og stolt over alle dem der læser med herinde, men hvis jeg ikke har hjertet med, så er det hele jo ligemeget. Den form for uærlighed vil for mig være værre end at blive et "offer" som du mener. Jeg ved jeg på mange måder er stærk. Et "offer" ville sætte sit hen og være bitter over sin tilværelse, ligge på sofaen, se tv og spise chips dagen lang. Det vil jeg aldrig gøre, heller ikke selvom jeg skulle vælge med at stoppe med at blogge – så jeg mener ikke at jeg er et "offer".

  mvh
  Birthe


 35. Nov 1, 2010
  1:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birte!

  tak for din kommentar 🙂
  Det er lige præcis det, jeg skal blogge for min egen skyld – og hvis jeg ikke føler jeg har mere at give – så må jeg jo tage konsekvensen af det….

  Mange hilsner
  Birthe


 36. Nov 1, 2010
  1:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Tak for kommentaren 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 37. Nov 1, 2010
  1:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ole!

  Velkommen herinde og tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 38. Nov 1, 2010
  1:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Tak for din kommentar 🙂

  Lige præcis! Indtil et vist punkt kan du lukke øjnene, men på et tidspunkt må man tænke sig om og spørge som selv, om der er mere at give?

  Mange hilsner
  Birthe


 39. Nov 1, 2010
  2:52 pm

  MissMocca

  Kære Birthe.

  Jeg kan ikke bidrage med så meget nyt i denne kommentar, men jeg synes den er på sin plads alligevel. Du skal nemlig vide, at selv om der findes smålige idioter i såvel den virkelige verden som her inde i blogverdenen, så findes der mindst tusind gode mennesker for hvert råddent æg man støder på.

  Derfor sender jeg kærlige tanker samt min støtte og opbakning i din retning. Du giver så meget af dig selv på en så uselvisk og smuk måde via denne blog, at du på ingen måde fortjener, at den tillid du viser os læsere bliver misbrugt. Jeg kan udemærket godt forstå, at du trækker stikket ud og lige må gøre op med dig selv, om det er det værd at fortsætte.

  Af rent egoistiske grunde håber jeg dog, at du fortsætter. Jeg har det nemlig med din blog ligesom jeg havde det med julekalender og kalenderpakker, da jeg var lille. Ligesom jeg dengang styrtede nedenunder for at se, om der var noget i sokken, så er det næsten den samme glæde jeg har, når jeg tænder computeren hver morgen og ser, om der mon er et nyt indlæg og en lækker opskrift på din blog. TUSIND TAK for at være med til at bibeholde lidt barnlig glæde i en voksen hverdag 😉

  Jeg er helt sikker på, at de væmmelige, smålige mennesker der findes nok skal "få sin straf". Om ikke andet, så kan man vel ikke andet end at føle melidenhed med de stakler, som kun kan skabe indhold i deres eget liv ved at prøve at fjerne det fra andres. Suk, det er sørgerligt, at der findes sådanne sjæle. Men heldigvis er det et fåtal, der er sådan.

  Endnu engang tak for alt det, du giver. Du fortjener kun rosende ord og kærlige kommentarer, så til dem der har andet end det: SKAM JER!!!!

  Kærlig hilsen
  Louise V.


 40. Nov 1, 2010
  2:55 pm

  anni67_dk

  Kære Birthe
  Jeg læser dagligt 2 blogs, og din er den ene.
  Jeg synes Du har en fantastisk flot blog med smukke billeder, og skønne og spændende opskrifter, som jeg har brugt flere gange.
  Jeg har fuld forståelse for, at Du overvejer at lukke din blog, men synes alligevel at det ville væres rigtig ærgeligt at nogle (heldigvis få) anonyme personer (bunder altid i fejhed) skulle få dig til at opgive din fantastiske blog!!
  Jeg ønsker dig held og lykke fremover og op med humøret.
  Du må fokusere på de positive læsere og ignorere de negative – du kan ikke bruge dem til noget alligvel, – det er jo ikke konstruktiv kritik, – det er bare negative udgydelse, og sådanne skal Du kun have et skuldertræk tilovers for!!
  Jeg håber virkelig, at Du fortsætter!
  Kæmpe knus Anni


 41. Nov 1, 2010
  3:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Tusinde tak for din varmende kommentar, det gør mig meget glad og rørt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 42. Nov 1, 2010
  3:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anni67_dk!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 43. Nov 1, 2010
  7:42 pm

  Dorte

  Hello Newyorkerbyheart!

  Du må ikke lukke biksen! Hvor går jeg så hen og får BÅDE anekdoter OG opskrifter??
  Please, continue, please please please, with sugar on top!
  Jeg ville være lost uden dine opskrifter – og min 7. klasse ELSKER banankage med karamelglasur – det er blevet vores "klassekage".
  Så derfor: forget the freaks – keep the food-party going!

  Og du behøver overhovedet ikke kommentere min kommentar, for jeg ville blot give udtryk for min bekymring.

  Kærlig hilsen
  Dorte


 44. Nov 1, 2010
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorte!

  Tak for din kommentar – hvor er du sød 🙂

  Åh, den banankage, den havde jeg (næsten) helt glemt – den er så god og den eneste kage hvor jeg faktisk kan spise glasuren….

  Mange hilsner
  Birthe


 45. Nov 1, 2010
  10:20 pm

  Linnea skriver:

  Jeg håber du holder ud – ved, hvor mange menneskers liv du beriger hver eneste dag.


 46. Nov 1, 2010
  10:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Linnea!

  Tusinde tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!