Newyorkerbyheart

ALT UDSOLGT!!!!!

18 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Forberedelse til madbloggertræf - Tags:

Det er både med glæde – og lidt tristhed – at Anne (LaTascha) og jeg nu kan meddele, at alle pladser til vores Madbloggertræf den 12. marts 2011 er væk. Vi er selvfølgelig glade for at pladserne er væk så hurtigt, men vi er også kede af at vi har været nødt til at afvise nogen, fordi pladserne er væk.

Jeg vil gerne – også på LaTascha’s vegne – sige TAK for al den opbakning vi har fået og for Jeres interesse, det har virkelig været en god oplevelse. Alle (næsten) har taget pænt imod, at vi har været nødsaget til at få pengene på forhånd. Det har været en sikkerhedsforanstaltning for vores skyld, for ikke at stå med en masse mad og ingen penge til at betale med *S*
Vi vil også gerne takke vores sponsorer, som har været YDERST gavmilde og meget imødekommende. De har gjort det muligt for os, at lave nogle virkelig flotte, STORE og lækre goodie-bags. Jeg håber, at I vil tage Jer tid til at klikke ind på sponsorsiden (og også gerne klikke på de forskellige links), for uden dem ville der ingen goodie-bags være……

Der er deltagere fra stort set hele landet. Jylland, Fyn og Sjælland er repræsenteret og jeg glæder mig som et lille barn.
Det har været et stort arbejde, men nu hvor det hele er faldet på plads så er der nærmest et tomrum, fordi det har taget så meget af min tid. Nu kan vi bare læne os tilbage og vente på at dagen kommer.

Jeg glæder mig SÅ meget til at møde Jer alle sammen og jeg håber inderligt, at I vil være med til at skabe en hyggelig og god dag. Lad os se det i øjnene, uden Jeres hjælp til at skabe dagen, kan vi ikke gøre det…..

I løbet af de nærmeste dage, kommer der en mail rundt til alle deltagerne med lidt information og navne på alle der skal med. Der vil også stå hvor i landet I kommer fra (kun en enkelt har ikke villet oplyse det), så I kan arrangere samkørsel osv.

Vi glæder os til at se Jer alle!

Anne (LaTascha) og Birthe (Newyorkerbyheart)

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Nov 19, 2010
  5:36 am

  MissMuffin

  TILLYKKE:)
  Det er så fedt:)
  Jeg glæder mig hvertfald rigtig meget til træffet, for det bliver første gang jeg skal møde andre bloggere…


 2. Nov 19, 2010
  7:44 am

  Piskeriset

  Det bliver rigtig spændende – jeg glæder mig meget! 🙂


 3. Nov 19, 2010
  9:02 am

  Maja

  Stort tillykke med at 1. del af planlægningen er kommet i hus. Betydningen af en god planlægning skal bestemt ikke underkendes – og jeg taler af nylig og god erfaring fra vores netop afviklede arrangement for madbloggere hos Arla i Århus. Kan også genkende forventningens glæde og spænding – jeg er sikker på at I får en rigtig fin dag:-) Bedste hilsner Maja


 4. Nov 19, 2010
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Tak – og du kan tro at jeg også glæder mig til at møde dig – og alle de andre 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 19, 2010
  11:05 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, det gør det 🙂
  Jeg håber at alle får en god dag og også vil bidrage til at vi får et hyggeligt samvær….

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Nov 19, 2010
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Maja!

  Dejligt at se dig forbi herinde 🙂

  Jeg har hørt og læst om arrangementet, det var en kæmpe succes og sikke noget LÆKKERT mad I serverede. Jeg har ærget mig mange gange over at jeg ikke var med – håber vi får lejlighed til at mødes en anden gang….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Nov 19, 2010
  1:13 pm

  Det-lille-koekken

  Jamen, jeg må med en anden gang så. Glæder mig til at høre om det.
  Super godt træf til alle 🙂

  🙂

  Boegeskov/ det lille koekken


 8. Nov 19, 2010
  1:20 pm

  Maria

  Jeg glæder mig SÅÅÅÅÅ meget:)
  Fantastisk initiativ I har taget.
  Er helt sikker på at det bliver en helt fantastisk dag:)

  Hilsen Maria


 9. Nov 19, 2010
  4:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Boegeskov!

  Ja, ærgeligt – håber at det kan blive en anden gang 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Nov 19, 2010
  4:20 pm

  heidi

  Super at der er fuldt hus – og en foreløbig stor tak til dig og Anne for arbejdet med at planlægge det.

  Jeg glæder mig!


 11. Nov 19, 2010
  4:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maria!

  Jeg glæder mig også rigtig meget – og vi har også et par overraskelser i løbet af aftenen 😉

  mange hilsner
  Birthe


 12. Nov 19, 2010
  4:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Ja, det er dejligt at der har været så god opbakning 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 13. Nov 19, 2010
  6:37 pm

  Danser I Regnen

  Ihh jeg glæder mig også som et lille barn ^_^

  Jeg lurer også jævnligt på sponsor-siden, er ret spændt på de der goodie bags. Dem havde jeg slet ikke overvejet da jeg meldte mig til arrangementet.

  Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen


 14. Nov 19, 2010
  6:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Frederikke!

  Dejligt at høre at du glæder dig 🙂
  Jeg kan afsløre så meget at det bliver nogle virkelig LÆKRE goodie-bags og faktisk er jeg lidt spændt på om I i det hele taget kan slæbe dem 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!