Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Manden der ikke var morder” af Hjorth Rosenfeldt, Hr. Ferdinand…….

08 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Manden der ikke var morder” af Hjorth Rosenfeldt, Hr. Ferdinand……..

Der var enormt meget hype om “Manden der ikke var morder” inden den kom ud. Der var mange forskellige forlag der sloges om at få rettighederne til at udgive den på det danske marked, men Hr. Ferdinand vandt og jeg tror de har fået fat i en guldkalv!

Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk, fordi nogle af de virkelig hype’ede bøger, synes jeg har skuffet mig virkelig meget. Jeg må dog sige, at jeg synes at “Manden der ikke var morder” fuldt ud lever op til hvad der blev lovet og jeg glæder mig rigtig meget til at læse flere bøger fra Hjorth Rosenfeldt (Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt) med kriminalpsykolog Sebastian Bergman i hovedrollen.

Bogen er spændende. Det er et godt plot, den er overraskende og så flyder teksten bare rigtig godt. Kriminalpsykologen Sebastian Bergman har virkelig en personlighed der gør, at du vil elske at hade ham! Der er ingen tvivl om at han er yderst kompetent og intelligent, han har bare lidt svært ved at omgås andre mennesker fordi han er så provokerende.

Jeg kan kun anbefale bogen og jeg glæder mig til at stifte yderligere bekendtskab med Sebastian Bergman…….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Oct 24, 2011
  9:23 pm

  Kim Schulz

  Jeg er igang med denne god netop nu (ca 2/3 inde i den) og kan slet ikke forså den hype der er. Den er viiiiirkelig lang tid om bare at komme lidt i gang og så er de forskellige plot-elementer hurtige at gennemskue (i modsætning til skiftene mellem navne som gør den forvirrende at følge med i). Må sige at det indtil nu er den ringeste krimi jeg har læst i år (har været igennem en 12-15 stk) og den har indtil nu været en kamp at komme igennem.


 2. Oct 24, 2011
  9:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kim!

  Godt at smag og behag er forskellig, for sådan skal det være, så er der noget til os alle. Håber at du finder dig en bedre bog 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!