Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Spis i Roms sidegader” af Per Pallesen, Thaning & Appel…….

05 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser

Bogen “Spis i Roms sidegader” af Per Pallesen, Thaning & Appel…….

Hvis du er så heldig, at du står og skal på ferie til Rom, planlægger en ferie til Rom eller bare – som jeg – elsker at læse om restauranter, så vil du elske denne lille bog.

Per Pallesen har en hel del forstand på vin, men han elsker også mad og det kommer tydeligt til udtryk i denne bog, hvor han anmelder – som titlen siger det – restauranter i storbyens sidegader.
De største turistfælder er ved de store pladser hvor mange turister samles, hvis du vil undgå dem, så søg ned i sidegaderne. Maden er ikke bare billigere i sidegaderne, den er også bedre.
Restauranterne ligger i sidegaderne som omgiver de mest besøgte og berømte steder i Rom, såsom Den Spanske Trappe og Piazza Navona

Da jeg sad og læste bogen, fik jeg lyst til at besøge hver og en af de nævnte restauranter. Kæresten havde givet udtryk for at han syntes det var en god ide at jeg markerede spændende steder, da vi håber at komme til Rom SNART. Han kunne dog ikke lade være med at grine da han en dag ville bladre i bogen og så, at nærmest alle restauranter var markerede *S*

Bogen har en god størrelse til at have med på en rejse, hvilket vil sige samme størrelse som “Turen går til”-bøgerne, der er en lille parlør omme bagi og så er den illustreret med de skønneste tegninger af Claus Seidel. Virkelig en anbefalelsesværdig bog hvis turen går til Rom…..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 5, 2010
  7:43 pm

  Emma Lovise

  Hej Birthe!
  Hvor er det bare skønt! Det lyder virkelig som en fantastisk bog. Jeg tror jeg ville vælge den frem for 'turen går til', hvis jeg lige stod og skulle til Rom. 😉
  Kram!


 2. Nov 5, 2010
  9:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Emma Lovise!

  Det er en rigtig god ide 🙂 Seværdighederne skal man nok finde og der er er masser af info på stedet – men uden mad og drikkke…..
  og så er det rart at kunne undgå de værste turistfælder og finde noget autentisk mad….

  Rigtig god weekend til dig

  De bedste hilsner
  Birthe


 3. Nov 5, 2010
  9:59 pm

  Piskeriset

  Dejligt med en bog, der inspirerer – og så er det altid godt med tips 😉

  Jeg har netop købt en anden bog af ham – om vin – som jeg fandt på tilbud i et af supermarkederne, og den håber jeg snart at få læst – den ser rigtig hyggelig ud!


 4. Nov 5, 2010
  10:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, især til spisesteder 😀
  Jeg kan godt selv lidt at finde steder, men når man lander i en storby, er det rart at blive guidet lidt på vej af og til….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!