Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Suveræn Simremad fra ovn og gryde af Sonja Bock & Tina Schefleowitz

03 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Suveræn simremad fra ovn og gryde af Sonja Bock & Tina Scheftelowitz……

Endnu en vinder fra makkerparret Bock & Scheftelowitz! Jeg har alle bøger i “serien” og er glade for dem. Bock & Scheftelowitz laver mad der er lækkert og nemt at gå til – og denne bog er ingen undtagelse.

Bogen er fyldt med de skønneste gryderetter, inddelt efter sæson. Gryderetter er jo noget der kan laves hele året rundt, så det er bare med at komme i gang.
Der er retter med and, svinekød, oksekød, kylling, fisk, vildt og kanin. Der er faktisk også vegetar-gryderetter og så er der også inspiration og opskrifter på tilbehør i form af salater, brød osv.

Der er også facts om hvilket kød der egner sig til hvilke retter, hvilket gør bogen meget anvendelig også hvis du ikke er helt så erfaren i et køkken. Jeg er sikker på at Bock & Scheftelowitz har lavet endnu en bestseller, jeg har ihvert fald markeret nogle opskrifter, som jeg skal have afprøvet……..

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Nov 3, 2010
  3:24 pm

  Kludemutter

  Den skal vist på hylden sammen med de andre 😉
  Tak for tippet.

  Yt


 2. Nov 3, 2010
  3:45 pm

  Emma Lovise

  Hej Birthe!
  Jeg må hellere ønske mig den bog til jul! Jeg elsker gryderetter!

  Tak for anmeldelsen!
  Kram herfra, Emma Lovise


 3. Nov 3, 2010
  4:27 pm

  Piskeriset

  Uha – jeg har en stor svaghed for deres bøger… jeg må forbi en boghandel og studere den nærmere. Dejligt tema de har valgt 🙂


 4. Nov 3, 2010
  4:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kludemutter!

  Det kan du rolig gøre, det er en skøn bog 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 3, 2010
  4:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Emma Lovise!

  Så er den lige noget for dig – jeg er også vild med gryderetter og der er virkelig masser af inspiration at hente her – helt i deres vanlige stil 🙂

  Mange hilsner
  birthe


 6. Nov 3, 2010
  4:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det har jeg også og det er virkelig perfekt tema 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Nov 3, 2010
  5:28 pm

  Stine

  Jeg er også helt vild med deres bøger, så tak for anmeldelsen! På et tidspunkt, vil du ikke skrive en liste over eller tage et billede af de bøger, du har fra serien? Jeg synes, den er svær at overskue, fordi de laver så mange forskellige samarbejder med andre og laver greatest hits hele tiden 🙂


 8. Nov 3, 2010
  5:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Det var så lidt 🙂

  Det er bare en enkelt søgning på nettet, så har du dem, f. eks. her: http://www.saxo.com/search/search.aspx?keyword=suver%u00e6ne

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Nov 3, 2010
  8:54 pm

  Danser I Regnen

  Hvor er det dejligt at du er oppe på hesten igen. Jeg havde et eller andet klogt og godt at sige i går, men der ville nettet ikke virke ordenligt, så jeg kunne ikke kommentere. Nu har jeg selvfølgelig glemt hvad det var, så jeg nøjes bare med at udtrykke min banale glæde ved at du bliver ved at blogge, og så har jeg fået lagt opskrift og billede op af den chokoladekage, som nu er blevet dedikeret til dig ^_^


 10. Nov 3, 2010
  9:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Danser i Regnen!

  Alene tanken tæller også 🙂

  Jeg har godt set det på din blog, det er virkelig en smuk gestus og en smuk tekst – tak…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!