Newyorkerbyheart

Julegave tester for CoolStuff……

24 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkttest - Tags: ,

 Omni Massageroller……

 Cyber Clean…….

….og sådan ser det ud…….

Ok, jeg er virkelig bagud med indlæg, efter jeg har været syg. Så det første jeg vil skrive om er min test af julegaver fra CoolStuff. Som så mange andre i blogverden, tog jeg imod tilbudet om at prøve nogle af deres gadgets og det var virkelig svært at vælge, mellem alle de forskellige kategorier.
Her op til jul, har de forskellige julegave-kategorier, bl. a kan de få en ide til hvad du skal give til manden der har alt eller måske få ideer til pakkekalenderen – der er mange muligheder…….

Da jeg døjer meget med hovedpine og spændinger i nakken, tænkte jeg at det ville være oplagt at vælge Omni Massageroller’en. Jeg kunne desværre ikke vælge farven på den jeg bestilte, men de fås i 5 forskellige farver, den jeg fik er lille. Jeg synes at den er lidt svær at bruge, måske fordi jeg har svært ved at få min arme om til nakken. Der medfølger ikke nogen form for instruktion eller tips til hvordan den bruges, du skal ind på Omni Massagerollers hjemmeside for at finde mere beskrivelse.
Jeg er nok ikke den bedste i hele verden til lige netop denne slags, fordi bare almindelig berøring, kan gøre ondt på mig. Men kæresten har prøvet den et par gange og han kan rigtig godt lide den. Den er god til at ligge på gulvet og så lade fødderne glide hen over den.

Det andet produkt jeg bestilte var Cyber Clean, fordi jeg synes at det er svært at holde min bærbare helt ren. Indholdet har en ret sjov konsistens, lidt ligesom “slime”, hvis du havde det i din barndom. Det er dejlig køligt at røre ved og da jeg altid har brandvarme hænder, så synes jeg at det er en fornøjelse – men det er en helt anden snak.
Når man åbner for det, så dufter det dejlig “rent”, sådan lidt citrus-agtig.
Mit tastatur er sådan et der er ret “fladt”, tasterne er ligesom ikke oprejste fra computeren, hvilket gør den ret svær at rengøre. At bruge Cyber Clean, hjalp ikke så meget, men jeg fik da lidt med, da jeg trykkede “gele’en” ned mod tastaturet. Men selvom det var begænset hvad jeg fik med op fra tastaturet, så kom det til at dufte dejlig rent bagefter. Det kan også bruges til mobiltelefoner, almindelig telefoner og andet hvor det kan være lidt svært at komme til.

Du kan selv gå ind på CoolStuffs side og finde sjove ting, der er nok at vælge imellem……

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!