Newyorkerbyheart

Op på hesten igen………

02 november , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Blogverdens bagside, Om mig - Tags:

Jeg er medlem af At leve mindfuldt’s side inde på Facebook og hver dag kommer der et citat til at hjælpe med at leve i balance. I dag er citatet:

“Tag selv ansvar for at give dig det liv, du gerne vil have. Udsæt ikke det, som giver dig glæde. Vent ikke på noget eller på at nogen gør det for dig. Træf din egen beslutning og giv dig selv lyst og glæde. Dit liv er dit ansvar. Din glæde og din lykke er dit ansvar. Træf din egen beslutning. Lige nu. Smil, le og nyd.”

Jeg har grublet meget i de sidste dage! Snart hældte jeg til det ene og snart til det andet. Faktum er dog at jeg ELSKER at skrive og jeg ELSKER at blogge. Det at blogge ligger efterhånden så dybt i mig. Jeg har hældt mest til at starte op igen, helt forfra, bare blogge for mig selv og sådan helt i det stille. En blog hvor man som læser skulle inviteres for at kunne læse med, en blog som skulle være til, kun for mig. Der er jo det, at ligesom mad og madlavning er min store passion, så er det at skrive, det også. Jeg blogger for min egen skyld – forstå mig ret – jeg er uendelig STOLT over at så mange følger mig og finder det jeg skriver interessant, men i bund og grund blogger jeg for mig selv. At jeg så har fået så mange læsere er jo en KÆMPE sidegevinst og den sidegevinst har givet mig mulighed for at få lov til at afprøve og teste produkter – og det har jeg ikke lyst til at sige nej til. Jeg synes det er sjovt at afprøve ting og jeg er da stolt over at producenter på den måde har fået øjnene op for mig blog.
Det kan I så have delte meninger om – og det har I ret til – ligesom jeg har ret til at skrive om hvad jeg vil på min blog. Som en madblogger-kollega skrev: “meninger er som bekendt ligesom bagdele – delte!”. Tak Eva, det fik mig faktisk til at grine *S*

Jeg er meget rørt og helt utrolig glad for al den støtte der er strømmet mig i møde. Mange har givet udtryk for at jeg skal blive mere hård og meget mindre sårbar. Jeg skal ignorere og være ligeglad. Det vil jeg ikke love at jeg kan! Jeg er en “softie”, det er en del af det at være mig. Jeg føler meget sensitiv og følsom – kan jeg så stadig være offentlig blogger?? Well, det mener jeg at jeg kan. Det er ikke de anonyme kommentarer der har gjort mig ked af det og kastet mig ud i denne “krise” (selvom jeg ved at mange tror det), men det er det at nogen har taget det skridt at anmelde mig til min kommune! Da jeg oplevede dette, troede jeg at bunden var nået, men åbenbart ikke……
Jeg ved at jeg ikke har gjort noget ulovligt – og det har jeg sådan set hele tiden været sikker på og vidst – men bare det at nogen tager det skridt at melde mig (anonymt) til min kommune, det synes jeg er meget grænseoverskridende, grænsende til chikane – og det har gjort mig bange og utryg! For hvad bliver det næste så????

Well, min kærlighed til at skrive og til at blogge er det jeg sidder tilbage med, en kærlighed og en trang jeg ikke kan sidde overhørig. Jeg må kæmpe min kamp, vise at selvom jeg er førtidspensionist, så har jeg stadig ret til at skabe en tilværelse med glæde og indhold. Hvis man som læser ikke kan lide at jeg afprøver produkter, anmelder bøger og blade – ja så findes der heldigvis et hav af andre skønne og fantastiske blogs, som man kan vælge at følge i stedet for. Dette er mit sted og derfor, må jeg gøre som jeg har lyst til, ligesom alle andre må drive deres blogs som de har lyst til.
Så længe jeg kan se mig selv i spejlet hver morgen og jeg ved at jeg her 100% ærlig og helt mig selv, så må jeg gøre det på min måde.
Det er også det, at hvis jeg ikke får afløb for min skrivetrang, så efterlader jeg alenlange kommentar hos andre madbloggere hvilket måske godt kan være en anelse træls for dem. Så altså, kærligheden til mad, til madlavning og til at skrive overlever endnu engang………

De næste dage vil der nok komme en del indlæg, jeg har en del der ligger og venter.

Print Friendly
Tilbage

40 kommentarer


 1. Nov 2, 2010
  1:25 pm

  lauranga

  Tak for det! Det ved jeg at vi er rigtigt mange som er glade for 🙂


 2. Nov 2, 2010
  1:54 pm

  Bitten

  Det er jeg (og mange andre ligeså, går jeg ud fra) rigtig glad for at høre. Jeg tænkte selv en del over, at det ville være virkelig synd, hvis en hobby som du tydeligt elsker så højt, skulle gå i vasken på grund af nogle anonyme mennesker der går i for små sko. Så yay for din beslutning!
  Du skal have lov til at drive din blog præcis, som du har lyst til. Tænk på, hvor mange mennesker du inspirerer. Og hvor gode initiativer du tager, eksempelvis med madbloggertræffet, hvor du skaffer sponsorer og alt muligt. Det er virkelig et fedt stykke arbejde, som vi er mange, der sætter pris på.


 3. Nov 2, 2010
  1:55 pm

  Tina Liel

  Søde Birthe kan godt forstå at der har været lidt skriblerier men er glad for at du fortsætter for hvor skaber du megen glæde. Kan slet ikke forestille mig hvem der kunne være sp smålig ja faktisk ond at gøre sådan noget. Men op med hovedet for som du siger har du ogs lov til at gøre noget der skaber glæde for dig og som der ikke er noget forkert i. Er det mon janteloven der titter frem. Her er man meget bedre til at sige wow hvor flot det går dig så godt jeg er glad på dine vegne hvor man deværre nogen gange i Danmark ser at folk lige mener at dem det går godt lige skal dukkes. Knus og varme tanker til dig♥


 4. Nov 2, 2010
  2:03 pm

  Løjsen

  Der er simpelthen så mange der har ondt et vist sted. Jeg tror der er ren og skær misundelse fra deres side af. og det er bare så ærgerligt, at det skal gå ud over dig, på baggrund af, at du er så heldig at modtage produkter du kan afprøve. 🙂 for hvem ville ikke gerne være den modtager.

  Og vi som læsere er da bare rigtig heldige, når du har give aways. Sikken mulighed 🙂


 5. Nov 2, 2010
  2:05 pm

  Emma Lovise

  Kære søde Birthe!
  Hvor var det vidunderligt at læse dit indlæg i dag! Og sikken et fantastisk citat!
  Du skal endelig bare gøre som du vil på/med/gennem din blog, for det er nemlig DIN blog! Og alle vi andre er så superglade for, at du vælger at dele din passion for mad og madlavning – og det at skrive – med os!
  Jeg ved at rigtig mange mennesker bliver meget glade idag – og det skal du holde fast i!
  Jeg håber at du fremover vil kunne fastholde glæden ved at blogge og føle, at det beriger dit liv! Jeg vil fortsat læse med her, for din blog er virkelig unik!
  Mange varme kram herfra, Emma Lovise


 6. Nov 2, 2010
  2:32 pm

  En glad blogger

  Kære Birthe,
  Er glad for, at min lille (lidt skøre) kommentar, kunne bringe smilet frem på dine læber 😉
  Min kloge dejlige mor har for nylig givet mig (endnu) en lektion i brugen af det lille ord 'pyt'…
  Jeg øver stadig, for er ligesom dig en sentitiv sjæl…
  Sad forledning og drak iskolde mojitos med min fantastiske veninde Sophie, der er min sjælesøster og som ligner mig skræmmende meget. Hun vil også gerne blive bedre til at sige (og tænke) 'pyt'! Så i vores mojitos-brandert syntes vi, at det var UTROLIGT sjovt at vi skulle ui gang med 'pyttetræning' 😀
  Keep up the good spirit, girlfriend!
  Kh. Eva


 7. Nov 2, 2010
  2:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lauranga!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Nov 2, 2010
  2:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bitten!

  Tusinde tak for din søde kommentar 🙂 Jeg glæder mig meget til at møde dig til Madbloggertræffet…..

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Nov 2, 2010
  2:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Det kan være Janteloven, det kan også bare være en der er ude efter mig. Jeg har formodning om hvem det er, men det er svært at bevise…

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Nov 2, 2010
  2:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Løjsen!

  Mange tak for din kommentar, det varmer mig meget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Nov 2, 2010
  2:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Emma Lovise!

  Tusinde tak 🙂

  Det glæder mig at du bliver hængende herinde, for sikke et fantastisk menneske du er! Selvom jeg ikke kender dig, så indgød du mig mod, da jeg var allerlængst nede….

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Nov 2, 2010
  2:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Jeg synes at det er et fantastisk citat!! 😀

  Pyt er også et rigtig godt ord, det må jeg nok også lære at sige noget mere. Os sensitive mennesker bliver jo berørt/såret/trist over mange ting, men jeg tror også at det giver os nogle glæder – som andre måske ikke oplever – fordi vi oplever alting stærkere….

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Nov 2, 2010
  4:11 pm

  heidi

  Dejligt at læse, og helt sikkert den eneste rigtige beslutning 🙂


 14. Nov 2, 2010
  4:36 pm

  Pia

  Hej Birthe
  Jeg tror, at vi er rigtig mange der sætter pris på, at du har mod på at fortsætte. Det er jo en helt fantastisk blog, og jeg kan forstå, at den også giver dig rigtig meget.

  Håber du kommer videre og ikke lader dig gå på af andres dumme kommentarer. De er det ikke værd. Tro på dig selv og det du gør…

  Hilsen Pia


 15. Nov 2, 2010
  5:25 pm

  MissMocca

  Kære Birthe.

  Tillykke med passionens sejr. Og tusind tak, fordi du vil blive ved med at berige vores andres liv med dine fantastiske fortælliner og ikke mindst lækre opskrifter.

  Jeg kan godt forstå beslutningen har været hård, men af g til er det godt at stoppe op og overveje, om man befinder sig på den rigtige sti. Det har selvfølgelig været en chokerende oplevelse, at det findes så nederdrægtige mennesker, som kan følge janteloven hele vejen til din kommune for at melde dig. Men på den anden side set, så kan du også se på det som en (bizar) form for smiger. Tænk at det du gør og det mini-imperium indenfor madbloggeri, som du har bygget op, er blevet succesfuldt nok til, at skabe så meget misundelse. Det må da virkelig betyde, at du har succes 🙂 Selvom det er en syg måde, at finde ud af det på..

  Nå, men jeg ville bare sige tak, tak for alt det du giver af dig selv og tak fordi du fortsætter <3

  Kærlig Hilsen
  Louise


 16. Nov 2, 2010
  6:38 pm

  Betina Olesen

  😉 jeg har ikke så meget andet at sige end… SÅDAN…..

  Og vil så læne mig tilbage og de næste indlæge der lyder til snart at komme….


 17. Nov 2, 2010
  7:00 pm

  Laura

  Kære Birthe

  Tænk at det er tossede folk som "de anonyme" der endelig skulle få mig til at kommentere på din helt fantastiske blog.
  Jeg har fulgt med i knap et år og kan altid lige tjekke en ekstra gang inden jeg går i seng. Det er også ved dig at jeg altid liige finder ud af hvad gæsterne, eller min egen lille studentermave, skal fyldes med.
  Da jeg læste dit indlæg og tanker omkring det at blogge og om hvorvidt du skulle fortsætte fik jeg en lille klump i halsen. Skulle hende der fik mig til at læse blogs, virkelig holde op?
  Jeg har ingen ide om hvor hårdt du kan have det visse dage, men du skal vide at jeg er dig taknemmelig for at dele dem.
  Ellers håber jeg at din nye blog på Madmagasinet, samt selvfølgelig NYBH, vil forsat bringe dig glæde. Ellers bare gør som min (til tider) kloge far altid har sagt til mig: "Dumme mennesker skal man ikke tage sig af!"

  //Laura Munk Petersen


 18. Nov 2, 2010
  7:48 pm

  Piskeriset

  Godt at høre! Men det gør nu ikke noget, når du skriver alenlange kommentarer – det plejer da at være spændende/hyggeligt/sjovt 😉

  Glæder mig til at se, hvad du tryller frem af indlæg fremover 🙂


 19. Nov 2, 2010
  8:18 pm

  Jacob Larsen

  Hej Newyorkerbyheart.
  Jeg er en 20årig dreng, der har en travl hverdag(studerende, fodbold, arbejde i bank, frivilligt arbejde og meget mere). I min hver dag har jeg sjælden tid til at læse din blog, men hver søndag aften NYDER jeg at gå ind og få inspiration til ugens mad. Samtidig synes jeg også at der lidt hyggeligt at følge med i dit livs periferi.

  Så jeg er rigtig glad for din beslutning hvert fald!

  Glæder mig til flere indlæg.

  Jacob


 20. Nov 2, 2010
  8:33 pm

  tina1959

  Hej Birthe !
  Åhh hvor er jeg dog glad for at fornuften sejrede !!
  Du er jo fantastisk og kæmpe kilde til inspiration !!!
  Håber du øver dig i at sige PYT…
  Dem der har meldt dig til kommunen, burde måske have brugt krudt på at anmelde rent socialt bedrageri – eller mishandling af børn….
  Så her er endnu et citat:

  Giv mig sindsro
  til at acceptere,
  hvad jeg ikke kan ændre,
  mod til at ændre det,jeg kan
  og visdom til at se forskellen

  Kæmpeknus Tina


 21. Nov 2, 2010
  8:39 pm

  Peggy

  You should definitely be proud of yourself as a blogger! I'm new to your blog, but have already found joy in many of your posts! Don't let the negative get you down, because there are obviously more positive to smile at!


 22. Nov 2, 2010
  9:22 pm

  Kager skal der til

  Sidder her med det helt store smil på !!!!

  Dejligt at du bliver ved med at være dig !… Hvis du forstå… Ville savne din blog helt vildt, hvis du stoppede !

  Hyggehygge
  Marianne


 23. Nov 2, 2010
  10:11 pm

  Newyorkerbyheart

  hej Heidi!

  Tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 24. Nov 2, 2010
  10:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Tak for din kommentar, men som jeg skrev, så er det nu ikke lige kommentarerne der går mig så meget på….

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Nov 2, 2010
  10:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Mange tak for din kommentar – og ja, det har faktisk gjort mig godt at stoppe op og tænke 🙂
  Det har været hårdt, lidt ligesom afvænning tror jeg, men også føltes godt…

  Mange hilsner
  Birthe


 26. Nov 2, 2010
  10:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bettina!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Nov 2, 2010
  10:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laura!

  Tusinde tak for din kommentar, velkommen herinde og jeg er glad for at du giver dig til kende 🙂

  Det glæder mig rigtig meget, at jeg kan være med til at inspirere dig, både til hverdag – og få dig til at læse blogs – for der findes altså rigtig mange skønne og fantastiske blogs her i blogverden.

  Mange hilsner
  Birthe


 28. Nov 2, 2010
  10:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak 🙂 Men jeg kunne nu godt forestille mig at nogen vil blive lidt træt i blikket, hvis de ser L-A-N-G-E indlæg fra mig hver dag….

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Nov 2, 2010
  10:18 pm

  Michelle

  Hej Birthe
  Hvor er det bare dejligt at du holder fast ved at blogge – du er også bare fantastisk. Glæder mig helt vildt til madblogger træf – selvom min madblok er noget ynkelig til forhold til jer andres. hihi
  kram


 30. Nov 2, 2010
  10:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jacob!

  Velkommen herinde og tusinde tak fordi du giver dig til kende og for din kommentar 🙂

  Hold da op, sikke en hverdag, kan godt huske det fra jeg selv var i den alder….

  Mange hilsner
  Birthe


 31. Nov 2, 2010
  10:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Tusinde tak for din kommentar og for de kloge ord 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 32. Nov 2, 2010
  10:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  welcome to my blog and thanks for leaving a comment 🙂

  You're right, there are so many positive sides to having this blog – but the short break did me good….

  My best,
  Birthe


 33. Nov 2, 2010
  10:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tusinde tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 34. Nov 2, 2010
  10:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Chellis1

  Tusinde tak for din kommentar 🙂

  Jeg glæder mig også til at møde dig – og alle de andre der har meldt sig til.
  Der er ikke noget der hedder "en ynkelig" blog – vi deler kærligheden til mad – det er det der binder os alle sammen og det synes jeg er fantastisk. Tænk at møde vildt fremmede mennesker, som man ved, deler ens interesse og passion 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 35. Nov 2, 2010
  10:47 pm

  Michelle

  Hej Birthe
  som du kan udtrykke det – det har du da bare fuldstændig ret i. 😀
  Glæder mig også meget til at møde alle og få en fantastisk dag med super oplevelser. Tror ikke man kan takke dig og LaTasha nok for at stable det på benene – sådan en super idé 😀


 36. Nov 3, 2010
  12:03 am

  Fibro-Mette

  Hej Birthe

  Puha, jeg sidder her og er helt ked af det nu. Hvor var det barsk læsning at følge dit link. Tænk at der er en der har skrevet sådan en forfærdelig kommentar til dig. Jeg er totalt rystet. Hende der Nille må virkelig være en syg person. Tror du det kan være hende der har meldt dig til kommunen?

  Jeg er så glad for at læse med på din blog. Det er en inspiration at følge med i det du laver. Jeg læser ALT hvad du skriver, men er desaværre meget dårlig til at få lagt kommentarer. Men du ved jo hvordan det kan knibe med overskuddet og kræfterne når man har fibromyalgi.

  Hvor ville jeg ønske at jeg stadig kunne lave mad, for så ville jeg straks lave en madblog så jeg kunne komme med til dit vidunderlige træf. Men som det står nu er jeg afhængig at hjælp til at få mad på bordet. Heldigvis er min datter en ørn i et køkken *S*

  Blog løs – jeg glæder mig til at se hvad du har 'sparet op' her i din lille pause.

  Mange venlige hilsner
  Fibro-Mette


 37. Nov 3, 2010
  11:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Chellis!

  Nu må vi se om I takker os, når I har været igennem vores program 😀 Ej, jeg glæder mig rigtig meget og håber – og tror – på at vi får en super hyggelig, sjov og spændende dag sammen. LaTascha og jeg har ihvert fald gjort vores aller, aller bedste 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 38. Nov 3, 2010
  11:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Tusinde tak for din skønne kommentar 🙂

  Jeg vil helst ikke skrive noget om hvad jeg tror her i offentligt rum, fordi jeg jo kan blive tiltalt for injurier – men måske man som læser selv kan drage en konklusion om hvad jeg tror, når jeg har sat linket ind igen 😉

  Hvor er det dejligt at du har sådan en god hjælp i køkkenet af din datter, det er jo guld værd. Jeg ville også ønske du havde en madblog, så vi havde en "undskyldning" for at mødes….

  Mange hilsner
  Birthe


 39. Nov 4, 2010
  1:42 pm

  Lise B

  Hørt! Jeg er en af de mange der er glad for du fortsætter. 🙂
  Du beriger i hvert fald min brug af madlavningens kunst 😉

  Og ved godt hvor svært det er at overhøre grimme og nedladende kommentarer, men du er bedre end dem. de der opfører sig sådan er bare synket ned på et langt lavere niveau end du nogensinde kommer, og vær glad for det 🙂

  – Lise


 40. Nov 4, 2010
  2:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!