Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne” af Sif Orellana…….

14 december , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Sif Orellana’s nyeste bog “Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne“……….

Jeg er vild med Sif Orelana‘s bøger og den senest tilkomne er INGEN undtagelse! – alene titlen er nok til at sælge den til mig – at den så er fyldt med de lækreste bageopskrifter på brød og kager og historier, det er jo bare et plus.

Jeg kan godt lide koge-/bagebøger der er originale, altså anderledes end den store mængde og det må siges at det er denne bog – på den gode måde. Billederne er smukke og hver gang jeg ser et nyt billed, har jeg bare lyst til at være der. Sif er virkelig god til at skabe en god stemning i hendes bøger, en stemning af hygge og nærvær – en stemning der får mig som læser til at hygge mig og bare nyde.
Den anden ting jeg sætter stor pris på ved koge-/bagebøger er, at de fortæller en historie – og det må siges at det gør Sif i denne bog. Opskrifterne er ledsaget af skønne historier, der kan få barnet frem i enhver, uanset alder.
Jeg glæder mig så meget til at få afprøvet nogle af opskrifterne, eneste problem, jeg ved ikke hvor jeg skal starte *S*

Der er opskrifter på både det syndige og det sunde, på det hurtige og det der tager lidt længere tid – og alt det ind imellem – og ved I hvad, opskrifterne har også fantastiske navne. Hvad siger I f. eks. til “Julekagen fra slottet med de 12 tinder”? – det kan da kun inspirere til at bage, ikk?

Det der gjorde mig virkelig glad er, at Sif tilslut i bogen skriver at hun er ved at lave en kogebog, som bærer den skønne titel: “Bonden, hakkedrengen og den eventyrlige knapsuppe” – med den titel, kan maden kun være god og inspirerende – jeg glæder mig i hvert fald……..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Dec 14, 2010
  5:10 pm

  Peggy

  Sounds like a great book! I wonder if there's an English version?


 2. Dec 14, 2010
  5:22 pm

  Danser I Regnen

  Ej jeg er så spændt på den. Giver min mor den i julegave 😀


 3. Dec 14, 2010
  6:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  I'm pretty sure there isn't, which is a shame, because it's such a beautiful book 🙂

  My best,
  Birthe


 4. Dec 14, 2010
  6:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Danser i regnen!

  Det er sådan en skøn bog, med en dejlig stemning – og jeg glæder mig så meget til den næste 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!