Newyorkerbyheart

Det var så den jul………

27 december , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Jul - Tags:

 Juletræet blev pyntet lillejuleaften…….

 Indholdet i årets sokkegaver fra min Mama. De små sokker skal opløses i vand og så bliver det til et par rigtige sokker……

 Jeg er helt vild med den fine snurretop……

 Bordpynten……

 Bordpynten…….

 Prinsessen ELSKER juletræstæppet……….

 Pakkerne skal under træet…….

 En lille “Pyrus-nisse”…….

 De 2 smukke niecer…….

 Julebordet 2010…….

Juletallerknen 2010……..

 Inden der blev danset om juletræet, kom julemanden forbi………

 Så skal der danses…….

 Aftenens smukkeste prinsesse……

 Jan fik sjovt “legetøj” fra min Mama…….

 

 Fra min søde kæresten…..

 Er det ikke en smuk ring?…….

 Værtindegaven: en kurv med alskens lækkerier…….

 Jeg fik Trisha Yearwoods kogebøger fra min Mama, dem har jeg ønsket mig længe……….

Fra min søde veninde, Clotilde…….

Så er der lidt kræfter på kontoen, så jeg kan få skrevet nogle indlæg til bloggen. Jeg har lagt helt brak og er stadig helt uendelig TRÆT!
Lillejuleaften gik med at stege ænder, lave sauce, koge risengrød og gøre rent. Om aftenen fik vi pyntet juletræet og så var jeg ved at dåne af træthed, jeg var helt færdig!
Jeg synes vores træ er så smukt i år. Det er et normannsgran og ikke helt så højt som vi plejer at have det, men hvad det mangler i højde, har det i symmetri. Jeg har ingen specielle måder at pynte træ på, det eneste jeg undgår er fehår – eller hvad det hedder – det der glitterstads…….
Vores prinsesse viser INGEN interesse i julepynt men juletræstæppet er hen helt anden sag. Hun henter selv hendes mus i kurven og så får de ellers tur. De bliver smidt ind under tæppet og “jaget” derinde. Hun ynder også at rulle sig ind i tæppet – og bide i det.

Nå men tiden inden gæsterne kom juleaftensdag, gik rigtig hurtig og pludselig var huset fuld af gæster. Vi havde en super hyggelig eftermiddag/aften, som startede med gløgg, æbleskiver, småkager og konfekt. Derefter var der Disney og julekalender, inden forberedelserne til julemiddagen startede. I år valgte vi at vente med ris a la manden, til alle gaverne var pakket op. Vi var simpelthen så mætte, så vi ikke kunne rokke med ørerne.
Inden juletræet blev tændt og slæbt ud, så der kunne danses om det, kom julemanden forbi. Han var ventet med længsel i år af lille Luna, som hele eftermiddagen havde stået og spejdet ud af terrassedøren, for at få øje på ham. Endelig kom han og han medbragte en sportstaske til Mille (storesøsteren) og den smukkeste prinsessekjole til Luna, tilgengæld fik julemanden Luna’s sutter, jeg tror hun syntes at det var et godt bytte…….
Så skulle der danses rundt og juletræet, hvilket jeg dog valgte at springe over i år, smerterne var simpelthen for stærke – og så var det (endelig) tid til at pakke gaver op.
Pigerne blev begavet med masser af tøj og legetøj – og det så ud som om de blev glade for deres gaver. Vi gav Mille noget TopModel-et-eller-andet og Luna fik LEGO.
Jeg havde åbenbart også været sød nok til at få gaver – jeg ELSKER at få gaver.
Kæresten og jeg fik en kurv med lækre ting i værtsgave. Fra Clotilde, fik jeg også lækkerier, uhmmm. Fra kæresten fik jeg et ophold på Svinkløv Badehotel (som jeg glæder mig for vildt til – men måske det først bliver i 2012 – for alle weekender er booket i 2011), en SMUK ring og “Giganternes fald” af Ken Follett. Fra min Mama fik jeg nogle kogebøger som jeg har ønsket mig længe: nemlig Trisha Yearwoods kogebøger. Hun laver god “southern food” og jeg har allerede udset mig masser af opskrifter der skal laves. Jeg fik også “Det blinde punkt” af Julie Hastrup, men den skal byttes, for jeg har den i forvejen. Kæresten og jeg fik også et gavekort til vores slagter, som skal bruges på at købe mad til nytårsaften.
Godt midnat, havde vi fået ris a la mande, pakket alle gaverne op og hygget – så det var tid til opbrud og jeg må indrømme at jeg var så træt så jeg var ved at falde om. Jeg havde ondt over det hele og gik lige på hovedet i seng, mens kæresten tog sig af oprydningen.
Jeg sov længe dagen efter og faktisk sov jeg hele dagen. Jeg kunne lige være oppe 1-1½ time og så sov jeg igen – og i går sov jeg også det meste af dagen. Jeg har været så træt, så jeg nærmest ikke har kunnet se mig ud af det og derfor har vi også bestemt at bestille maden udefra til nytårsaften, for ellers tror jeg at vi var endt med rugbrødsmadder.

Jeg håber, at I alle har haft nogle en skøn juleaften og nogle dejlige juledage. At I har fået hvad I har ønsket Jer og at I var sammen med dem I elsker og holder af……..

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Dec 27, 2010
  7:04 pm

  Kager skal der til

  Ser ud til at have været en dejlig juleaften, med dejlig mad og skønne mennesker og gaver !

  Glædelig bag Jul.

  Hyggehygge
  Marianne


 2. Dec 27, 2010
  7:08 pm

  MissMuffin

  Sikke nogle skønne gaver du har fået, det har ham kæresten gjort godt!
  Der er så smukt ved Svinkløv, glæd dig!
  Jeg har aldrig været derinde, for der var selvfølgeligt fuldt hus den eneste gang hvor vi ville ha været derinde og få kaffe (deres lagkager er ret berømte heroppe).
  Til et bryllup har vi dog fået mad lavet af en kok fra Svinkløv, det var meget lækkert og så flot anrettet.
  Øv, jeg er helt misundelig, haha:)


 3. Dec 27, 2010
  8:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, det var en dejlig aften. Håber også, at I havde en dejlig aften?

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Dec 27, 2010
  8:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Ja, ikk? 🙂
  Vi er vist også for sent ude mht Svinkløv, hvis det skal være en weekend. Vi kan evt. tage et par hverdage, ellers må vi vente til 2012….
  Jeg glæder mig så meget, jeg har aldrig været der.

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 27, 2010
  10:01 pm

  Camilla

  Hej Birthe,

  glædelig jul – hvor ser det ud som om I havde en hyggelig aften. Det er en meget smuk ring! Du kan godt glæde dig til at komme til Svinkløv – de sidste 6-7 år har jeg spist frokost der én gang hver sommer. Det er som at træde tilbage i tiden, og er superhyggeligt… og maden er VIRKELIG lækker :O) Jeg har aldrig overnattet deroppe, men det bestemt ikke opholdet dårligere tror jeg

  knus
  Camilla


 6. Dec 27, 2010
  11:42 pm

  Piskeriset

  Rigtig hyggeligt at læse om din jul – og sikke dejlige gaver. Hold da op – er det så svært at få plads hos Svinkløv?

  Jeg kom til at grine, da jeg læste om Luna, for sjovt nok var det en anden Luna, jeg først havde i tankerne – og det passede jo ikke helt ind 😉
  Men hun ser sød ud!

  Fortsat god jul – håber du genfinder energien hurtigt 🙂


 7. Dec 27, 2010
  11:43 pm

  En glad blogger

  Kære Birthe,

  Sikke en aften! – men hvor ser det hele dog smukt ud…
  Jeg håber, du er ved at komme til kræfter igen efter et par dage under dynen. (God idé med mad udefra nytårsaften!!)
  Smuk smuk ring – og hvor er du bare heldig, at du skal på Svinkøv. Er riiimelig misundelig 😉

  Mange varme hilsner fra Århus
  /Eva


 8. Dec 28, 2010
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  ja, det er svært at få plads på Svinkløv, i hvert fald hvis vi ønsker en weekend. Det kan være vi prøver et par hverdage i stedet for 🙂

  Jeg synes "vores" Luna er verdens smukkeste, hun er så dejlig – og det samme er hendes storesøster 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 28, 2010
  11:05 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Jeg glæder mig så meget til Svinkløv! Har efterhånden hørt så meget om det…..

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Dec 28, 2010
  11:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Jeg synes også at det er en smuk ring, jeg er meget glad for den 🙂

  Jeg glæder mig så meget til Svinkløv, har hørt at maden er helt vild god…

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 28, 2010
  4:27 pm

  Peggy

  It looks like you had a beautiful Christmas and I'm so glad!


 12. Dec 28, 2010
  7:19 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Sikke skønne gaver. Og dem fra din kæreste var da fantastiske. Virkelig flot ring og et ophold på Svinkløv må lige være sagen. Med ønsket om et godt og lykkebringende nytår.


 13. Dec 28, 2010
  8:33 pm

  Anne

  Kære Birthe,

  Det ser ud som om du havde en hyggelig juleaften med søde mennesker og gode gaver. Jeg glæder mig allerede til at se noget fra dine nye kogebøger på bloggen.


 14. Dec 28, 2010
  8:46 pm

  Madam Kjeldsen

  Glædelig Jul til dig, Birthe. Håber I har haft en dejlig jul..


 15. Dec 29, 2010
  11:05 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  thank you so much 🙂

  My best,
  Birthe


 16. Dec 29, 2010
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Ja, jeg er så glad for mine gaver og jeg glæder mig helt vildt til Svinkløv 🙂

  Også rigtig godt nytår til dig og dine…..

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Dec 29, 2010
  11:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Ja, det var en god aften 🙂

  Du kan roligt glæde dig, det er nogle virkelig lækre bøger med masser af skønne opskrifter i….

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Dec 29, 2010
  11:08 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Madam Kjeldsen!

  Mange tak og i lige måde 🙂

  Vi havde en god aften, men også ret trættende, jeg kæmper stadig for at komme ovenpå….

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Dec 29, 2010
  5:17 pm

  Marie

  Hej Birthe, og glædelig jul til dig også!
  Hvor er det skønt at se, hvordan du fejrer din jul, med sokker fra Mama og Disneys juleshow! – Love it!
  De sidste par dage har jeg gået i en virkelig stor boble, og nu måtte jeg bare springe den, for hvor er du bare sej!
  At du har så mange kræfter og at du kan holde dig så godt kørende, selvom du egentlig har det så skidt, det er simpelthen så rørende at følge med i.
  Jeg kan ikke stoppe med at tænke i ”skeer”, når jeg læser om alle dine bedrifter, for du gør simpelthen så meget, trods de få kræfter du har… Også ser jeg på mig selv, og får helt ondt i maven af at tænke på, hvordan du har det, når jeg selv ikke engang orker at rejse mig fra min computerstol, trods jeg intet fejler…
  Jeg kan bare ikke sige det her nok – DU ER SÅ SEJ BIRTHE! Og jeg er tom for ord, når jeg læser hvor meget du kan og gør, trods din sygdom! 🙂 Det viser bare, hvor udholdende Gud har gjort os mennesker, og hvor tapre nogle egentlig er, for Birthe du er tapper!
  Mange hilsner Miss Crea. (P.s skal hjælpe min mor med at lave nytårsdessert, men hvad skal jeg dog lave?)
  🙂


 20. Dec 29, 2010
  9:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej MissCrea!

  Hold da op, sikke en kommentar, jeg bliver helt rød i kinderne 🙂 Jeg tror på at vi alle gør hvad vi kan, i den situation vi er i – men tak, meget rørende….

  Well, der er jo altid Manhattan Cheesecaken, creme brulee eller har du prøvet den marcipan-/karameltærte jeg har under desserter? Den har jeg selv lavet tit, jeg synes den er god. Der er også chokolate lava cakes, som kan serveres med en god vaniljeis og lidt frisk frugt.
  Håber at I finder noget lækkert og rigtig godt nytår til dig og din familie…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!