Newyorkerbyheart

Godt nytår!!

30 december , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Nytår, RUC-afhandling - Tags:

Tiden er inde til at ønske Jer alle et FANTASTISK 2011!
Jeg håber, at I vil få et år fyldt med lykkestunder, solskin, masser af hyggeligt samvær sammen med dem i elsker og holder af, skønne rejser, gode minder, balance og fred i krop og sind og ikke mindst en MASSE lækker mad…….

TAK til alle Jer der også har fulgt med herinde i 2010 og for alle de dejlige kommentarer I har lagt. Tak fordi I er med i både modgang og medgang, det betyder rigtig meget for mig. Jeg håber, at I vil blive ved med at læse med herinde i 2011!

Det har været et år med uvished pga. kærestens firma gik konkurs, men også stor glæde da han fik et nyt og rigtig godt arbejde. Det har været en glæde for mig at se, hvor glad han er for hans nye arbejde og det er så dejligt at få en kæreste hjem hver dag, som er glad og tilfreds.
Det har været et år med en turbolent skiferie, som endte i en helikopterflyvning. Et år hvor jeg på egen hånd var i Paris for at besøge verdens sødeste Anette, hvor vi fik set Møns Klint og hvor vi havde en SKØN ferie i Firenze. Det blev også til et gensyn med Malmø og en kort tur i Tyskland.

2010 blev også året, hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at begynde på at lære italiensk, som jeg synes er verdens smukkeste sprog. At jeg fik taget mig sammen til det, betød også at jeg fik mig en ny veninde. Jeg er så glad for at have lært Clotilde at kende, hun er et fantastisk menneske og jeg glæder mig til at udvikle vores venskab.
Det blev også året, hvor jeg fik mødt Heidi, som jeg også har lært at kende herinde fra. Det er ikke så meget vi har været sammen, men det er blevet til en hyggelig aften med sushi og en dag i Århus. Jeg håber at vi får set mere til hinanden i 2011, for hun er virkelig et smukt og dejligt menneske.
Jeg føler mig så heldig, at jeg har fået mennesker ind i mit liv, som er ærlige, smukke – udenpå såvel som indeni – og dejlige at være sammen med. Hvor jeg kan slappe af og bare nyde deres selskab. Det tog mig nogle fejlforsøg at finde frem til de rigtige mennesker, men det har været det hele værd. Jeg har fundet ud af hvor vigtigt det er, at omgive sig med de rigtige mennesker……
Jeg har stadig haft kampe med mine fortids-spøgelser i 2010, men jeg føler at kampene bliver mindre og jeg forventer at de bliver endnu mindre i 2011, det er i hvert fald det jeg arbejder hen i mod. Faktisk arbejder jeg så meget hen imod det, så jeg har besluttet mig for at fejre min 40 års fødselsdag i 2011 med en pigefrokost – det er da noget af en omvæltning og et opgør mod fortidens spøgelser!
Jeg kan slet ikke forstå jeg bliver 40(!!!) i 2011, jeg føler mig jo stadig som en 20-årig indeni, bare med “lidt” mere erfaring. Tænk da jeg var 18 år, var jeg sikker på at jeg ikke ville opleve at blive 30 år……..

I 2010 fandt jeg også ud af hvad nogle af de andre madbloggere i Danmark mener om mig og min blog, idet 2 studerende fra RUC lavede en afhandling, som nok fik mere opmærksomhed end de havde forventet da de lavede den. Jeg vidste godt at nogle af dem ikke har høje tanker om mig, men at det er så slemt, blev jeg alligevel overrasket over. Men som en af dem jeg følger inde på twitter, skrev som sin status i dag:
“bekymrer dig ikke om dem der snakker bag din ryg. Det betyder bare at du er et skridt foran, og i position til, at de kan kysse din røv” *S*

2011 er jeg sikker på bliver et fantastisk år!
Jeg har et projekt i starten af 2011, som jeg glæder mig helt ufattelig meget til og som I nok skal høre meget mere om.
2011 starter også travl, for sidste hånd skal lægges på Madbloggertræffet, som jo skal være den 12. marts. Anne (LaTascha) og jeg skal have styr på de sidste detaljer, sponsorer osv., men en ting er sikkert, jeg glæder mig helt VILDT! Det bliver fantastisk at møde alle Jer, som har meldt Jer til……..
Jeg er sikker på at der vil komme til at ske mange spændende ting i året der kommer og at der vil blive lavet MASSER af mad.
Jeg synes det er så dejligt at tage hul på et helt nytår – som et helt nyt stykke papir – hvor alle muligheder er åbne og ingen helt ved hvad det bliver til…..

Jeg har haft en hård december måned og derfor bliver nytårsaften i år bare helt stille og rolig. Vi bliver bare os to og vi vil bare hygge os og slappe af. For første gang, har vi valgt at få maden ude fra, hvilket jeg sætter STOR pris på, for jeg har slet ikke kræfter eller overskud til at stable en middag på benene.
Kæresten lavede mad i går og i dag har vi så fået rester (selvfølgelig millionbøf *S*) – og jeg har virkelig nydt ikke at skulle lave mad.

Middagen i morgen skal hentes fra vores lokale slagter og menuen er som følger:

Forret:
spinatroulade m/laks og dilddressing
ørredmousse på salatbund
marinerede chili/hvidløgsrejer

Hovedret:
Oksemørbradbøf (200 g)
små ovnbagte kartofler m/rødløg og frisk basilikum
balsamicobagte cherrytomater og rødløg
pære-/fennikelsalat med abrikoser og pinjekerner
svampesovs af marinerede skovsvampe

Dessert:
Chokolade cannelloni

Jeg regner med at lave lidt snacks til Dronningens nytårstale, bl. a. blinis med laks, nogle coctailpølser stegt i honning og chili, nogle oliven og lidt ost.

Nu er der så bare tilbage at ønske Jer alle et godt nytår og tak fordi I har læst med i året der er gået. Pas på Jer selv og hinanden i morgen aften – og vi ses i 2011………..

Print Friendly
Tilbage

29 kommentarer


 1. Dec 30, 2010
  9:23 pm

  Piskeriset

  Tak og i lige måde! Håber I får en dejlig aften, og at maden er rigtig god 🙂

  Jeg glæder mig meget til jeres arrangement, som ser rigtig spændende ud – men mindst lige så meget til at møde dig og en masse andre bloggere, jeg heller ikke har mødt før. Jeg er sikker på, at det bliver hyggeligt 🙂


 2. Dec 30, 2010
  10:02 pm

  Leslie

  Det har været en fornøjelse, at følge med i din blog i 2010. Og selvfølgelig bliver jeg ved med at læse den :o)

  Dejligt at slippe for madlavningen, det lyder rigtig lækkert det I skal have, og er sikker på, at det smager fantastisk.

  Håber i får et rigtig godt nytår.

  * Leslie

  http://www.frk-leslies.blogspot.com


 3. Dec 30, 2010
  10:56 pm

  Peggy

  Definitely enjoy reading your blog! I hope you have a blessed 2011!


 4. Dec 30, 2010
  11:21 pm

  Karen Klarbæk

  Kære Super-mad-blogger

  Jeg kan ikke påstå jeg følger med her på din blog, (for jeg laver ikke mad, det gør min mand) men jeg følger din himmelflugt på blogtoppen.
  Lad den være dit skulderklap når du trænger til det. Lad de "sure" være sure. Det bunder som regel i misundelse, og det er der jo masser af grund til, for det lykkes jo virkelig for dig 🙂
  Jeg forstår godt det fylder. Men lad det fylde hos dem der sender det ud i verden for…..Husk du blogger for alle dem der GERNE vil have din inspiration.
  Lige meget hvor jeg taler med nogen om at blogge, bliver der sagt: "nåh, ligesom New Yorker by Heart"….og alle siger "den er bare så god og super inspiration til aftensmaden".
  Og husk, man kommer jo ikke igen og igen, hvis det ikke var en super blog du laver.
  Jeg ved af egen erfaring at det koster tid, lige at dokumentere det man går og laver til bloggen.
  Så tak fordi du deler og sætter dine "skibe" i søen.
  Rigtig godt nytår fra en anden blogger

  http://www.karenklarbaeksverden.blogspot.com


 5. Dec 31, 2010
  10:54 am

  Bitten

  Jeg glæder mig også rigtig meget til madbloggertræffet, kan du tro! Endnu en gang fantastisk initiativ.
  Og selvfølgelig vil jeg følge dig med stor glæde i det nye år, du er altid en god madmæssig inspiration.

  Hav en rigtig dejlig aften!


 6. Dec 31, 2010
  10:56 am

  Kager skal der til

  Du skal have tak for i år, tak fordi du deler ud af dit liv og al den skønne mad som du laver !

  Glæder mig til at følge dig i 2011.

  Og 40… er altså ingen alder !!!

  Ønsker Jer en hyggelig Nytår aften.

  Hyggehygge
  Marianne


 7. Dec 31, 2010
  12:17 pm

  Madam Kjeldsen

  Og et dejligt nytår til dig, Birthe. Må det bringe lige så mange gode udfordringer, som du ønsker det skal.


 8. Dec 31, 2010
  2:06 pm

  SushiStegen

  Kære Birthe,
  jeg ønsker også dig et skønt 2011, det bliver et skønt år. Jeg tænker også lidt over året som gik, og må indrømme at jeg alligevel står stærkere i livet ved udgangen af 2010, end da jeg kom ind – trods alt. Jeg glædes over at læse det samme resultat hos dig.
  Glædeligt nytår,
  Sushistegen


 9. Dec 31, 2010
  3:32 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Lyder som en skøn menu. Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine. Kh Camilla


 10. Dec 31, 2010
  4:08 pm

  Det-lille-koekken

  God ide at få maden udefra, det gør vi altså også i år. Ihh.. det lyder spændende med den der chokolade cannelloni. Den håber jeg du skriver lidt om.
  God aften
  Boegeskov


 11. Dec 31, 2010
  7:24 pm

  Marie

  Hej Birthe.
  Godt nytår til dig, kæresten og Prinsessen!
  Jeg glæder mig til at følge dig endnu et år, og jeg siger mange tak for at du har delt dit liv i hele 2010 også!
  Angående nytårsdessert sad min mor og jeg, og tjekkede dit opskrift-index ud, og hold nu op! Det var godt nok svært, du laver simpelthen så lækre ting, alligevel valgte vi at lave din "Nytårsdessert anno 2009", da den faldt i alles smag.
  Vi har dog snydt lidt, og købt hindbæris i stedet for at lave blåbær, men chokoladekagen, den hvide chokomousse og marcipan kiksene har jeg lavet, og min kræsne lillesøster har godkendt det hele! 🙂
  Så mange, mange tak for din blog! Den er fantastisk.
  KH. Miss Crea.


 12. Dec 31, 2010
  8:43 pm

  M.S.J.

  Halløj!
  Godt nytår! Vi ses i 2011.
  Hilsen Mona aka. Emma Lovise.


 13. Jan 1, 2011
  11:47 am

  Anette

  Og et rigtig godt nytår til jer. Jeg håber, I får et dejligt år med mange gode oplevelser.

  Jeg ser frem til at følge med her på bloggen og få inspiration til masser af mad.


 14. Jan 1, 2011
  12:56 pm

  Italiensk Vin og Mad

  Godt nytår til dig også, lyder som et 2010 med masser af gode oplevelser både hjemme og i udlandet – held og lykke med 2011. Glæder mig til også at læse din blog i det kommende år.


 15. Jan 1, 2011
  8:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, jeg er også sikker på at det bliver super hyggeligt til Madbloggertræffet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Jan 1, 2011
  8:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karen!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Tak for din søde kommentar, jeg har også luret af og til på din blog….

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Jan 1, 2011
  8:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bitten!

  Det glæder mig at høre 🙂 Håber, at du havde en dejligt nytårsaften og kom godt og sikkert ind i 2011….

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Jan 1, 2011
  8:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak, jeg håber også at I havde en dejlig nytårsaften 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Jan 1, 2011
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Madam Kjeldsen!

  Mange tak og godt nytår til dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Jan 1, 2011
  8:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushistegen!

  Rigtig godt nytår til dig! Det glæder mig usigeligt at læse, at du føler du – trods alt – føler du står stærkere i dag, end i starten af 2010 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Jan 1, 2011
  8:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Tak, jeg håber også at du havde en skøn nytårsaften 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Jan 1, 2011
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej MissCrea!

  Mange tak og godt nytår til dig! Jeg håber at du havde en dejlig aften i går og at desserten blev god 🙂

  Jeg kan godt lide sådan en dessert tallerken, fordi der er forskelligt at smage på….

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Jan 1, 2011
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Mange tak og i lige måde 🙂
  Mange hilsner
  Birthe


 24. Jan 1, 2011
  8:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  Også rigtig godt nytår til dig, håber at du og dine, kom godt ind i det nye år 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Jan 1, 2011
  10:20 pm

  LaTascha

  Hej Birthe.

  Rigtig godt nytår til dig, kæresten og prinsessen.
  Jeg glæder mig til at læse meget mere og ikke mindst til at møde dig i 2011…

  Mange hilsner fra

  Anne.


 26. Jan 2, 2011
  12:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Leslie!

  Tak for din hilsen – og beklager at jeg havde overset din kommentar!
  Vi havde en hyggelig aften, håber at du og dine også kom godt ind i 2011 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Jan 2, 2011
  12:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  thanks! – and the same to you. I love your blog 🙂

  My best,
  Birthe


 28. Jan 2, 2011
  12:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Det lille køkken!

  Spændt på at høre hvad I fik 🙂

  Forretten og hovedretten var god, men desværre ikke desserten – omend den var pæn at se på….

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Jan 2, 2011
  12:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  I lige måde – og jeg glæder mig helt bestemt også meget til at møde dig! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!