Newyorkerbyheart

Pasta med pesto, kylling og bacon……

 Bacon, rødløg og hvidløg steges…..

 Fyldet blandes sammen……

 Den friskkogte pasta vendes med pesto – og blandes i……

 Drys med ristede pinjekerner og høvlet parmesanost……

Aftenens tallerken…….

Ingen uge uden vi får pasta, det tror jeg i hvert fald endnu ikke er sket. I denne uge blev det til denne skønne ret, hvor der er alle mulige gode ting i og jeg lavede med vilje så meget, så jeg har til frokost i et par dage. Seriøst, jeg ELSKER pasta, i en hver afskygning og kunne spise det hver evige eneste dag……

I går var jeg ude og skovle sne, ikke det smarteste jeg har gjort, men kæresten arbejder over i disse dag og jeg tænkte at jeg da lige ville hjælpe ham lidt. På en eller anden mærkværdig måde, er jeg kommet til at forstuve min langefinger på venstre hånd, det er altså en ret uheldig finger at gå og stritte med – og det gør ret ondt i den. Nogle gange tager jeg lige fat i noget, fordi jeg glemmer fingeren, men jeg kan garantere Jer for at jeg husker det i samme øjeblik! Der er røget nogle ordenlige “finker af fadet” på den konto i dag *S* Det er vist kun mig der kan komme så galt afsted, ved at håndtere en sneskovl……

Pasta med pesto, kylling og bacon, 4 pers.:
passende mængde pasta
2-3 spsk. pesto, en god færdigkøbt eller en hjemmelavet
lidt ½ pose pinjekerner, ristede på en tør pande
1 kugle mozzarella, trykket for væde og skåret i små tern
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
1 pakke bacon i tern
2 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
1 håndfuld basilikum, hakket
1 bakke cherrytomater, halveret
lidt hel parmesan, høvlet i spåner
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, lad dem køle af.
Steg bacon på en pande og når det er ved at blive gyldent tilsættes løg, lad det sautere med til det blive blødt og begynder at tage farve. Tilsæt hvidløg og steg i ½ minuts tid. Læg det hele på fedtsugende papir.
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber, tag dem af og lad dem trække under stanniol i 5 minutter. Skær i mindre stykker
Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe lidt af. Vend straks med pesto.
Bland mozzarella, basilikum, tomater, kylling, bacon og løg i et fad, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Vend den varme pasta (vend med pesto) i og vend det hele godt rundt. Drys med pinjekerner og høvlet parmesan.

Det sidste til Madbloggertræffet et ved at være på plads. Jeg kan godt garantere Jer der skal deltage, at ud over en virkelig lækker goodiebag, så er der også gode præmier at hente. Der vil bliver trukket lod hele aftenen om alle de lækre præmier. Den sidste er lige faldet på plads i dag og det er en Dolce Gusto med tilhørende kaplser. Hvis du endnu ikke har været inde og kigge på alle de hjælpsomme sponsorer vi har fået med, så opfordrer jeg til at du gør det………

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 2, 2010
  12:40 am

  Peggy

  This dish sounds so delicious and refreshing! Love all that bacon!ball


 2. Dec 2, 2010
  5:34 am

  MissMuffin

  En forstuvet langefinger? Af sneskovling? Du er godt nok lidt uheldig nogle gange Birthe:)
  Pasta får vi også mindst en gang om ugen, det er virkeligt en livret herhjemme…
  Det lyder virkeligt lækkert med madbloggertræffet, så jeg er meget spændt!


 3. Dec 2, 2010
  7:27 am

  Piskeriset

  Det bliver altså superhyggeligt, det madbloggertræf! Jeg tøvede i sin tid, fordi jeg skal til koncert dagen før, men for et par dage siden viste det sig, at koncerten nu flyttes, fordi forsangeren er gravid! Godt jeg fik tilmeldt mig træffet alligevel 🙂

  Imponerende så mange sponsorer, der har meldt sig på banen – fedt 🙂


 4. Dec 2, 2010
  8:35 am

  Camilla

  Åh ja – pasta er altså noget af en gudespise :o) og denne ret ser rigtig lækker ud, den tror jeg ryger i min inspirationsmappe.

  Ja, snerydning er altså en hård omgang! Håber dog fingeren snart får det bedre :o)

  knus
  Camilla


 5. Dec 2, 2010
  10:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  thanks – bacon is ALWAYS good 😀

  I really like you blog and I follow you on Facebook..

  My best,
  Birthe


 6. Dec 2, 2010
  10:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Jep, jeg er født under en uheldig stjerne og kan komme galt afsted ved selv den mest simple opgave 😀
  Jeg tror, at jeg er motorisk udfordret….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 2, 2010
  10:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg er glad for at du tilmeldte dig da du gjorde, det var lige på det sidste 😉

  Jeg håber, at vi får en skøn og hyggelig dag sammen….

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Dec 2, 2010
  10:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det smagte ihvert fald super dejligt og kan jo varieres efter hvad man har og hvad man kan lide 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 2, 2010
  2:36 pm

  Charlotte den 2.

  Hejsa Birthe.

  Det med at komme til skade – kender det fra mig selv. Bedst at beholde hænderne i lommen:-)
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 10. Dec 2, 2010
  3:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Jep, det er det bedste sted 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Mar 5, 2012
  3:44 pm

  Rappedikke

  Den ret skal prøves i aften.. det ser godt ud.. 🙂


  • Mar 5, 2012
   3:47 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Rappedikke!

   Håber, at det vil smage dig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!