Newyorkerbyheart

Produkttest: Mozart Black likør og Funkin frugtpure (fra MixMeister)……

08 december , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konfekt, Produkt omtale - Tags: , ,

 Pakken fra MixMeister indholdt alle disse fine ting – jeg blev især glad for de dine glas…….

Mozart Black likør…….
Marcipan blandet med Mozart Black og soltørrede tranebær……….

 …….trilles til kugler og afkøles…….

 Hele rosenpeberkorn knuses godt…..

 De afkølede kugler trilles i smeltet, hvid chokolade og drysses med de knuste peberkorn…….

 Uhmmm…….

 Funkin mango frugt pure……..

 Der hældes lidt i et af de fine glas……

…….og så fyldes der ellers op med danskvand………..

For et lille stykke tid siden blev jeg kontaktet af MixMeister, fordi de gerne ville have at jeg skulle afprøve deres produkter. Normalt siger jeg nej tak til spiritus, fordi at efter jeg er blevet syg – fibromyalgi – har jeg valgt al spiritus fra.
Jeg indså dog at den likør de tilbød mig, kunne bruges til så meget andet end bare til at drikke. Jeg vil dog fortælle, at jeg også har fået et ganske lille nip af den og den smager dejligt. Den er noget sød, men hvis den serveres godt kold, så tror jeg at det er et hit. Den minder mig om de romtoppe/likørtoppe der findes her ved juletid – bare uden den syntetiske smag – og eftersmagen er meget bedre.

Jeg tænkte at Mozart Black måtte kunne bruges i konfekt, så det blev afprøvet i dag, hvilket blev rigtig godt. Jeg kunne dog godt ha’ kommet lidt mere i, men det må jeg gøre en anden gang, for smagen var ikke så gennemtrængende.
Jeg er dog ret godt tilfreds med resultatet og synes at de er blevet ret fine. Jeg har også tænkt mig at afprøve det i Tiramisu i juledagene, hvor vi får besøg fra Paris og hvor ønsket har været at få Tiramisu.
Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle pynte med, men jeg fandt nogle hele rosenpeberkorn i min krydderiskuffe og straks stod det klart, at det var dem der skulle bruges som pynt. Skønt lille kick til det søde……

Marcipankugler med Mozart Black og rosenpeber, ca. 15 stk.
ca. 400 g marcipan af god kvalitet
1 spsk. soltørrede tranebær, hakket
1 spsk. Mozart Black likør (der kan fint tilsættes mere)
50-60 g god, hvid chokolade, smeltet
1 tsk. hele rosenpeberkorn fra Santa Maria, godt knuste
Ælt marcipan, soltørrede tranebær og likør sammen, til det er godt blandet. Tril dejen til kugler, dæk dem til og stil dem køligt i 1 times tid. Smelt chokoladen over vandbad og tril de afkølede marcipankugler i chokoladen, læg på bagepapir. Drys med fintknuste rosenpebre. Opbevares køligt, i tætsluttende beholder.

En anden ting som jeg fik tilsendt fra MixMeister er Funkin, som er en frugtpure, der findes i et utal af varianter – jeg kan betro Jer at det er det LÆKKERT! – og jeg kan sagtens finde den første håndfuld af varianter som jeg godt kunne tænke mig at smage. Jeg kan levende forstille mig det som velkomstdrink blandet op med champagne…..
Men altså, da jeg var valgt alkohol fra, så blandede jeg det op med danskvand. Det skal være koldt og røres ud i danskvandet, da det er ret tykt, men hold da op hvor smager det godt!
Jeg kan tænke på et hav af forskellige anvendelses muligheder, bl. a. i is – eller på is – og i smoothies. Men det vil også være lækkert til et stykke brownie – eller som pynt på en desserttallerken.
Den eneste ulempe er at det er forholdsvis dyrt og at posen er ret stor. De skulle virkelig overveje at lave dem i små størrelser og så evt. en sampak, så der kunne prøves flere – lækkert er det ihvert fald.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Dec 8, 2010
  11:29 pm

  Piskeriset

  Rigtig god idé med peberkornene – den må jeg lige skrive mig bag øret! Og spændende med frugtpureen – hvor mange drinks vil du tro, der er til i sådan en pose?


 2. Dec 8, 2010
  11:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg synes at det smager rigtig godt – og så er det dekorativt. Jeg vil tro at det lige er noget for dig, med et lille kick af peber 🙂

  Uhhh, jeg ved det ikke, men mange! Jeg vil nødig gætte forkert, men måske 15-20 pers. Jeg ville ønske at poserne ikke var så store, for så ville jeg købe mig et udvalg. Jeg fik at vide at de kan fryses når de har været åbne og evt. bruges til smoothies, det vil jeg forsøge….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Dec 9, 2010
  9:19 am

  Stine Hoelgaard Johansen

  Hej

  Jeg bagte pebernødder efter den opskrift du har fra lagkagehuset, og må sige at jeg aldrig har smagt noget så godt. Så i aften kl 20:05 kommer mit pebernødde indlæg ud med en henvisning til dig og opskrifen. Håber at det er ok

  stine:)


 4. Dec 9, 2010
  9:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Mange tak for din kommentar og jeg det glæder mig at kunne lide dem. Jeg er også helt vild med dem – og bager ikke andre – efter jeg har fået kendskab til disse 🙂

  Jeg glæder mig til at se indlægget og vil være der 20.05 – lige på slaget 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 9, 2010
  10:57 pm

  Maria

  Det ser godt nok lækkert ud, meget fint med farvespillet mellem den hvide chokolade og peberen.

  Det er ligefør jeg fristes til at prøve den (kun ligefør, da jeg har et ekstremt anstrengt forhold til rosenpeber):D

  Men lækkert ser det ud


 6. Dec 10, 2010
  1:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maraija!

  Jeg synes også at de blev virkelig fine og man kan lige ane det stærke fra peberen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 10, 2010
  8:00 pm

  kodfrifredag

  De marcipankugler MÅ jeg prøve!
  Kh
  Kirsten


 8. Dec 11, 2010
  12:00 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Kirsten!

  Jeg bliver SÅ ufattelig stolt, når jeg kan være med til at inspirere dig! 🙂

  Rigtig god weekend.

  KH
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!