Newyorkerbyheart

Produkttestning: Dolce Gusto fra Nestlé…..

19 december , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags:

 Den smukke Dolce Gusto…..

 Risten, hvor koppen skal stå, kan indstilles i 3 trin og bagved ses vandbeholderen……

 Set fra siden…….

 Lyset tændes når maskinen tændes, fin detalje……

Så er der kaffe…….

Da jeg blev spurgt om jeg ville teste Dolco Gusto, blev jeg helt vildt glad, for selvom jeg tidligere på året fik en skøn og lækker De’Longhi espressomaskine så har jeg længe haft et godt øje til lige netop denne maskine. Lige fra den kom frem, har jeg syntes at denne model – Dolce Gusto Circolo – er den flotteste af de 4 modeller der findes.
Interessen skyldes måske også, at De’Longhi har været med ind over, jeg synes at de står for en vis kvalitet.
Dolce Gusto kan kun brygge med kapsler, men der findes virkelig mange forskellige varianter, så der burde være muligt at finde en man kan lide. Kapslerne kan desuden købes i almindelige dagligvare butikker, som f. eks. Kvickly, hvilket gør det nemt at købe dem. Et andet plus ved maskinen er, at kapslerne ikke er helt så dyre som til nogle af de andre mærker der findes på markedet.
Jeg må sige at jeg har brugt den hver dag, siden jeg har fået den, måske fordi det bare er SÅ nemt! Hver morgen, har jeg startet min dag med en Caffé Grande Intenso, som klart er min favorit. Jeg vil dog også sige, at maskinen passer så godt til mit behov, fordi jeg netop kun drikker en kop om dagen – ellers ville det måske blive dyrt nok i længden……
Espresso-varianterne kan også anbefales, synes jeg og alle de øvrige “almindelige” kaffe varianter. Når det kommer til blandingsprodukterne, dem hvor der også skal bruges mælke-kapsler (pulver), så bliver det straks noget andet. Det mælkepulver bryder jeg mig bare ikke om, det giver ikke et godt skum og det er meget sødt. Jeg er faktisk lidt ærgelig over det, for jeg havde glæder mig til kaffen med chokolade (Mocha) og chokoladen (Chococino), men nu laver jeg dem bare uden mælkepulveret og så kan de drikkes….
Et andet minus er også at jeg synes det kan være svært at brygge den rigtige mængde. På hver pakke, står der hvor meget der skal brygges, for at få den optimale smag, men det synes jeg er svært at ramme. Det ville være fedt, hvis maskinen selv stoppede, når den rigtige mængde var brygget.

På plussiden er så absolut smagen ved de almindelig kaffevarianter og at nogle af varianterne fås i usødet (og light) og i decaf-versioner. Espresso-varianterne er også gode og der findes hele 4 forskellige slags: Espresso, Espresso Intenso, Espresso Decaffeinato og Espresso Ristretto. Min yndlings espresso er Intenso, som er mørk og meget fyldig i smagen – men Decaffeinato er faktisk også god. Selvom den er decaf, har den stadig den fyldige smag.
Det sjove ved maskinen er så, at den også kan lave kolde drikke. Den kan lave icetea, ligesom det fra Nestlé som kan købes i butikkerne, men selvom det er koldt så kræver det altså en isterning eller 2 – eller meget, MEGET koldt vand……

Men alt i alt, må jeg sige at jeg synes den er fed og værd at investere i – især hvis det er til en lille husholdning. Den er super nem at betjene. Der er kaffe på ingen tid og når kaffen brygges, breder der sig den dejligste duft af kaffe. Den er nem at rengøre, hvilket så absolut er et kæmpe plus der fås mange varianter og så er kapslerne til en pris, som er overkommelig.
Men når det kommer til en god cappuccino, så vil jeg bruge min anden De’Longhi – eller lave mælkeskum ved siden af med en lille skummer……

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Dec 19, 2010
  12:52 am

  Piskeriset

  Spændende! Jeg ved ikke en klejne om den slags maskiner, da jeg ikke selv drikker kaffe, men jeg er lidt fascineret af den der 'kaffeverden' – ind imellem overvejer, om jeg går glip af noget 🙂


 2. Dec 19, 2010
  12:00 pm

  Bepa

  Hej Birthe.

  Midt i al juletravlheden sidder jeg og skriver julekort, og funderer på hvem jeg har haft kontakt til i løbe af året, og hvem jeg synes jeg gerne vil sende en julehilsen. Og her kom jeg til at tænke på dig. Du og dine indlæg er en daglig del af min hverdag. Kigger altid efter hvad du nu har på hjerte. Har du sprunget over en dag, tænker jeg: Hvad er det sket – hun er vel ikke blevet syg? Med andre ord:
  Kære Birthe. Rigtig glædelig jul, og godt nytår. Tak for alle dine indlæg i 2010. Ser frem til "vores kontakt" indlæg i 2011. Vera


 3. Dec 19, 2010
  3:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg er heller ikke den store kaffedrikker, men den ene kop jeg får om dagen, drikker jeg om morgenen og den nyder jeg til fulde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Dec 19, 2010
  3:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bepa!

  Tusinde tak for din kommentar, som gjorde mig rigtig, rigtig glad 🙂

  Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 20, 2010
  8:01 pm

  Cafezinho

  Hej Birthe

  En spændende anmeldelse du der har lavet:) Og, ja, jeg vil give dig ret i, at det er bedre at bruge en maskine, som kan tage rigtige bønner. Men hvis man vil have et skud kaffe om morgen, så er denne maskine et godt bud.

  Glædelig jul
  Mvh.
  Rune

  ps. Piskeriset, hvis du vil komme denne kaffeverden lidt nærmere tjek min blog ud;)


 6. Dec 20, 2010
  8:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rune!

  Tak for din kommentar 🙂

  Ja, med rigtige bønner får man det bedste resultat – men den her er godt nok nem, når det lige skal gå hurtigt – og det smager faktisk fint….

  Glædelig jul.

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 20, 2010
  9:37 pm

  Cafezinho

  Tak, og i lige måde! Ja, det er nemt, og det skal det være!

  Glædelig jul:-)
  Rune

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!