Newyorkerbyheart

Produktest: Growers Cup……

09 januar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags:

Posen med kaffe sættes ned i holderen……

Kogende vand hældes i og så skal den bare trække……

For efterhånden et stykke tid siden blev jeg tilbudt at afprøve Growers Cup, men jeg har haft så meget om ørerne, så jeg ikke har haft tid til at skrive om det før nu…..

Ulrik Skovgaard Rasmussen er manden der fik ideen til Growers Cup. En dag hvor han ville lave sig en kop kaffe, opdagede han at han ingen kaffe filtre havde – det blev startskuddet til det de kan præsentere i dag – en god kop kaffe, på kort tid og så behøver du aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for kaffefiltre!

Growers Cup er et engangs kaffebrygningskoncept, hvor du kan få en rigtig god kaffeoplevelse i løbet af kort tid og hvor end du befinder dig.

Det er kun det bedste kaffe der kommer igennem det lille bitte nøglehul og bliver til kaffe hos Growers Cup og selvom jeg ikke har særlig meget forstand på kaffe, så smager dette altså rigtig godt. Mine favoritter er Honduras og Panama, men det er svært at vælge nogen ud, for de er alle gode. Kaffen er stærk, men den har på ingen måde den bitre eftersmag som noget stærk kaffe godt kan have.
Mens jeg smagte mig igennem de forskellige slags kaffe, ville jeg ønske at jeg vidste noget mere om kaffe. Kaffe er jo ikke bare kaffe – har jeg efterhånden – fundet ud af og for mange af os stiller sig tilfreds med kaffe af for dårlig kvalitet.

Den første gang du prøver, skal du læse instruktionen grundigt. Jeg synes at de første par gange var lidt svære, især at få posen udvidet rigtigt og sat korret ned i holderen. Men når du først har prøvet det nogle gange, så går det let.
Hvad jeg synes der er smart ved dette system er at du kan have det med dig overalt, det kan være noget mere besværligt at skulle rejse rundt med en stempelkande!
Du kan have det med på rejser, hvis du sejler, på telttur, på kanotur, ud i ødemarken, på ski – eller hvis du bare til have dig en god kop kaffe i løbet af 5 minutter. Det eneste du har brug for er kogende vand, så er du klar til at drikke gourmetkaffe hvor som helst….

Hos Growers Cup har du masse af kaffe – kaffe der hører til blandt verdens 1% bedste kaffe – at vælge imellem, det er bare at finde den/dem du bedst kan lide.

Til alle Jer heldige der skal med til Madbloggertræffet den 12. marts kan jeg sige, at I selv får lejlighed til at stifte bekendtskab med det, Growers Cup er nemlig en af vores gavmilde sponsorer…..

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Jan 9, 2011
  8:28 pm

  LaTascha

  Det lyder superspændende og lækkert…håber vi kan få det til at passe med en dag hvor jeg også kan:-)

  Mange hilsner fra

  Anne.


 2. Jan 9, 2011
  9:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej LaTascha!

  Ja, det håber jeg også 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jan 9, 2011
  10:01 pm

  Piskeriset

  Ind imellem kan jeg godt ærgre mig lidt over, at jeg ikke kan lide kaffe, for mine kaffe-elskende venner kan lyde helt henførte, når de har fundet et nyt, godt mærke eller har prøvet en særlig god kaffebar. Men nu vil jeg i stedet nyde, at jeg kan kigge lidt med fra sidelinjen 🙂


 4. Jan 10, 2011
  6:20 am

  Johanne

  Hej,
  Tak for din produktanmeldelse.
  Jeg har også prøvet Growers Cup og var godt tilfreds med resultatet. Jeg kunne dog ikke rigtigt forlige mig med al den emballage, der skal smides ud efter 3 kopper kaffe. Jeg ved at kaffebønner er fairtrade og bæredygtigt dyrket – og hatten af for det! Jeg synes dog de burde arbejde på en biologisk nedbrydelig emballage, når der er så meget spild ved produktet.

  Tak for en god blog! Besøg mig evt. på lykkeligelaster.blogspot.com

  De venligste hilsner,
  Johanne


 5. Jan 10, 2011
  8:53 am

  Cafezinho

  Hej Birthe

  Det lyder, som en spændende måde, at lave kaffe på! – Det må jeg prøve en dag:)
  Jeg vil give dig fuldstændig ret i "fundet ud af og for mange af os stiller sig tilfreds med kaffe af for dårlig kvalitet."

  Mvh
  Rune
  http://www.cafezinho.dk


 6. Jan 10, 2011
  12:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg må ærlig tilstå at jeg aldrig har tænkt så meget over det, men i de senere år , har jeg fået øjnene op for hvor meget forskel der er på kaffe 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 10, 2011
  12:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Johanne!

  Det er rigtigt at der er meget materiale der skal smides ud bagefter, det er selvfølgelig et minus…

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jan 10, 2011
  12:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rune!

  Ja, det håber jeg at du får lejlighed til 🙂

  Jeg er/var selv en af dem der drikker dårlig kaffe, men nu skal det ændres….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 10, 2011
  2:47 pm

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe.
  Jeg ved ikke rigtig hvad dårlig kaffe er.
  Nogle kan li´den bitter, andre rund og blød, hårdt brændt o.s.v.og jeg kunne blive ved. Smag og behag. Jeg bryder mig ikke rigtig om konceptet køb og smid væk, men kan da godt se at det kan bruges i en snæver vending.
  Gode hilsner fra
  Charlotte den 2.


 10. Jan 10, 2011
  2:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Ja, som i alt andet her i livet, så er smag og behag jo forskellig – men selvom jeg ikke har forstand på kaffe, så er dette hvad jeg vil betragte som en god kop kaffe 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jan 10, 2011
  6:18 pm

  Cafezinho

  Hej Birthe & Charlotte den 2

  Ja, det er det nemlig smag og behag om det er god kaffe eller ej! Men jeg tror desvære, at vi danskere generelt ikke har fået øjnene op for rigtig god kaffe. Fordi vi er blevet spist af med BKI, Gevalia etc. i rigtig langtid.
  Det er kaffe der er ristet rigtig hård, så man kan gemme noget smag bag det brændt.
  Så derfor er dette en nem måde, at få god kaffe på (jeg har stadigvæk ikke smagt den, men tror på Birthe). Og, ja, man kan diskutere om det er okay denne køb og smide væk kultur.

  Lige en OBS i forhold til kaffe fra diverse supermarkeder, det kan være der er gået 2 år fra ristningen til at du køber dette fordi, i Danmark må man sælge ristet kaffe i 2 år fra riste datoen. (http://www.cafezinho.dk/tag/opbevaring/)

  Mvh
  Kaffeblogger
  Rune
  http://www.cafezinho.dk


 12. Jan 10, 2011
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Rune!

  Jeg vil sige, at selvom jeg ikke ved en dyt om kaffe, så kunne jeg klart smage at dette er væsentlig anderledes (bedre) i smagen end Merrild, Gevalia og hvad de ellers hedder de forskellige. Det er bare en helt anderledes smag, som jeg nu synes at man bør unde sig selv 🙂
  Mit syn på kaffe har i hvert fald ændret sig, efter jeg har haft mulighed for at smage for forskellige kvaliteter, forskellige bønner, ristninger osv.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!