Newyorkerbyheart

Wake up and smell the Coffee…….

19 januar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Arrangementer, Om mig, Oplevelser - Tags: ,

Salat og “surf ‘n turf”, det var hvad kræfterne rakte til i aften……

Det er med at udnytte at kæresten ikke er hjemme til at spise al slikket…….

Jeg er SÅ træt, men også meget glad. Jeg har haft en dag fyldt med indtryk for sanserne – smags- og lugtesansen – og har møde nye mennesker, det er meget for mit lille hoved…..

I dag har jeg været på Growers Cup – på Kaffeakademi – sammen med Anne. Der kommer meget mere om det senere, lige nu er jeg alt for træt til at skrive om alt det vi har oplevet, det har været en ordentlig en på opleveren og måske er kimen blevet lagt hos Anne og mig til en ny ide…….

Jeg var hjemme igen ved 17-tiden, helt drænet for kræfter og ret så sulten. Anne og jeg spiste godt nok en sen frokost i Middelfart, men det var på INGEN måder nogen nydelse – der kommer helt sikkert også noget om det senere. Jeg lavede mig en lille snack-tallerken a la frokosten i går og så var der dømt afslapning på sofaen sammen med Prinsessen.
Det eneste jeg kunne svinge mig op til at lave til aftensmad var at stege en bøf og nogle rejer (surf ‘n turf) og lave en meget enkel salat, som bestod af spinat, rucola (det er med at udnyttet at kæresten ikke er hjemme), ristede pinjekerner – vendt med lidt dadelbalsamico – og pyntet med lidt høvlet parmesan.

Jeg flottede mig også med at købe lidt bland-selv-slik! Normalvis kan vi ikke have en slikskål stående fremme for kæresten tømmer en inden jeg når at blinke en enkelt gang. Jeg nyder derimod at have sådan en skål stående fremme, jeg synes det er hyggeligt men jeg spiser ikke så meget af det, så der vil stadig være en del tilbage til kæresten når han kommer hjem.

Nu vil jeg snart i seng, i morgen har jeg store planer – og også et indlæg der skal skrives……..

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Jan 20, 2011
  12:44 pm

  Lin

  Lyder spaendende. Kan du saa faa hvilet ud.


 2. Jan 20, 2011
  12:54 pm

  En glad blogger

  Kære Birthe,

  Det lyder som om, du hygger dig godt og grundigt med at være alene hjemme. Det kender jeg godt! Der er indimellem ikke noget bedre end at flade ud på sofaen med tøse-tv og slik 🙂
  Håber, du fik sovet godt og er på toppen igen i dag.

  Kh. Eva


 3. Jan 20, 2011
  6:07 pm

  Camilla

  Hej Birthe,

  MUMS – surf 'n' turf er altid lækkert, ligesom bland slik også er – hihi :o)

  knus
  Camilla


 4. Jan 20, 2011
  6:20 pm

  LaTascha

  Hej Birthe.

  Tusind tak for sidst, det var så hyggeligt, bortset fra den voldsomt uhyggelige mad;-)
  Godt at høre, at du får hvilet lidt ud:-)

  Mange hilsner fra

  Anne.


 5. Jan 20, 2011
  8:38 pm

  Piskeriset

  Du må have sådan en skål, der giver stød, hvis man tager mere end tre stykker af gangen – kunne det ikke afrette kæresten lidt? 😉

  Ind imellem praktiserer jeg at lave to små slikskåle, så gemalen og jeg har én hver – så bliver jeg ikke stresset over, hvor hurtigt han kan finde på at spise det, og vi slås ikke om de samme stykker 😉


 6. Jan 20, 2011
  10:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lin!

  Det var det også – og du har ret – det er ikke blevet til så meget hvil og der er heller ikke rigtig udsigt til det. Mon jeg nogensinde lærer det?!?!? 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 20, 2011
  10:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, selvom jeg elsker min kæreste, så er det rart lige at have et par dage for mig selv 🙂

  Det var meningen at det skulle være 100% afslapning, men jeg må tilstå at jeg ikke er så god til det….

  KH
  Birthe


 8. Jan 20, 2011
  10:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Jeg er helt vild med "surf 'n turf" 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 20, 2011
  10:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Selvtak – og ja, det var da bare så hyggeligt 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jan 20, 2011
  10:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  God ide med stød 😀

  Jeg har også prøvet det med 2 skåle, men det fungerer ikke rigtigt, for han plyndrer også min skål, bare jeg er væk, på toilet eller noget….

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jan 20, 2011
  11:39 pm

  Peggy

  Sounds like you've been pretty busy! Get some much needed rest!


 12. Jan 20, 2011
  11:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  I'm so bad at resting and I generally do to much – but today I've been busy with cooking, so no rest…..

  My best,
  Birthe


 13. Jan 21, 2011
  7:09 pm

  Kammerknas

  Uhm, de der seksløbere (lyserøde med hvidt snalder indeni) er jeg helt syg med! Jeg tror da vist, jeg er nødt til at få "handlet ind" til weekenden efter dit (på godt og på ondt!) inspirerende indlæg 😉


 14. Jan 21, 2011
  7:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kammerknas!

  Ja, de er nemlig rigtig gode 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!