Newyorkerbyheart

Bagt knoldselleri med avocadoolie og granatæble balsamico……

 Knoldselleri skæres i tykke skiver og dryppes med avocadoolie og granatæble balsamico……

 Færdigbagte…..

Aftenens tallerken……

 Er der mon fri bane??……..

 Starten på tæpper til Clotildes yndige små piger…….

Til de lækre knuste kartofler med tomattopping og avocadoolie (som jeg deltager i Olivado’s konkurrence med og som I kan stemme på her) fik vi også flanksteak og bagt knoldselleri.
Det er første gang jeg prøver at bage koldselleri sådan, men bestemt ikke sidste, det smagte virkelig godt og kan jo varieres efter hvad du har lyst til. Du kan komme krydderurter på eller hvidløg. Du kan komme citronsaft på i stedet for balsamico osv – prøv dig frem til hvad du kan lide…..

Bagt knoldselleri med avocadoolie og granatæble balsamico, 2 pers.:
½ knoldselleri, skrællet og skåret i tykke skiver
lidt avocadoolie
lidt granatæble balsamico
Maldon salt, friskkværnet peber
Smør et ovnfast fad med lidt avocadoolie og læg knoldselleri-skiverne i. Dryp med lidt avocadoolie og granatæble balsamico. Drys med Maldon salt og friskkværnet peber. Sæt i en 225 grader varm ovn i ca. 25-30 minutter – eller til den er mør.

I dag går det lidt bedre, nu kan jeg da bevæge mig rundt i huset, uden at ligne en på 90! Min krop gør stadig ondt og leddene brænder en del, med det er jo at forvente efter eskapaderne i København. Kæresten er også stadig syg, så han er ligeså træt som mig, hvilket gør at vi tager os nogle LANGE morfar på sofaen…..

Jeg er begyndt at hækle et par tæpper til Clotildes to søde piger, men er altså ikke kommet særlig langt endnu. Mønstret er ret simpelt, men jeg synes det er rigtig fint og jeg glæder mig til de bliver færdige, så de kan blive taget i brug.

Prinsessen er blevet virkelig glad for hendes lille kurve”hus”. Det er ret sjovt, for hun skifter hele tiden yndlingssteder. Så er det kurvestolen henne ved vinduet, så er det min gamle computerpude eller det lille røde tæppe – lige nu er det altså kurvehuset. Hun ynder at ligge derinde og så lige stikke hovedet ud for at se om der sker noget, der kræver hendes tilstedeværelse (læs: noget med mad!). Jeg har sagt til kæresten at han burde sætte en lille ringeklokke på, så vi kan få fat i hende…..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Feb 6, 2011
  5:31 pm

  Kjærs Mølle

  Hej – tak for en inspirerende side. Har efterhånden fået mange gode ideer herinde, og afprøvet dem også. Dejligt 🙂
  Vil bare lige sige, at vi også fik bagt knoldselleri forleden. Det var med skiver af gedeost på, og lidt salt, peber, olie og halverede cherrytomater. Nu er jeg ikke SÅ vild med gedeost, men det smagte nu godt. Tror vi prøver med gorgonzola næste gang.


 2. Feb 6, 2011
  6:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kjærs Mølle!

  Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg er glad for at jeg kan være med til at inspirere dig.
  Lyder som en god variant med gedeosten og tomater – jeg er sikker på at gorgonzola også vil være LÆKKERT!

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 8, 2011
  10:09 am

  Asli

  Hej Birthe
  Bagte selleri smager bare supergodt. Mmmums. Måske jeg snart skulle lave det.

  Og sikke nogle fine tæpper, det bliver. Det er da overskud, at gå i gang med to tæpper samtidig. Men så kan man selvfølgelig også skifte med farverne for variationens skyld 🙂


 4. Feb 8, 2011
  2:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Ja, det er virkelig lækkert, vi skal helt klart have noget mere af det 🙂

  Det er et lidt stort projekt, men jeg synes at det er sjovt….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 9, 2011
  12:20 pm

  Marie

  De der hæklede lapper.. Ihh hvor er jeg misundelig! Kunne virkelig godt tænke mig sådan et tæppe.. Min mormor hæklede altid sådanne tæpper, og som lille havde jeg et par stykker, men de blev meget fnulret og slidte, så til sidst måtte vi smide dem ud.. 🙁
  Så de piger er altså bare heldige! 🙂
  KH. MissCrea.


 6. Feb 9, 2011
  1:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Miss Crea!

  Jeg håber også at tæpperne kommer til at vække glæde 🙂

  Du må gå i gang med at lave et tæppe, det kan du sagtens….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!