Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Paganinikontrakten af Lars Kepler…..

08 februar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Jeg er blevet færdig med “Paganinikontrakten” af Lars Kepler og jeg synes at det er en anbefalelsesværdig bog.
Jeg må sige, at jeg er behagelig overrasket, da jeg ikke brød mig meget om den første bog “Hypnotisøren”, som jeg synes var alt for hypet og slet ikke levede op til de forventninger der var blevet sat til bogen.

Her fungerer plottet, spændingen bevares og jeg følte mig godt underholdt mens jeg læste. Jeg synes også, at det er som om der er blevet arbejdet med sproget, som flyder bedre i denne bog.

Jeg kan kun sige læs den – jeg er faktisk begyndt at glæde mig til den næste……

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Feb 8, 2011
  4:46 pm

  Piskeriset

  Hvordan er stilen i bogen, hvis du skal sammenligne den med andre lignende bøger? (jeg tænker mht. socialrealisme, brutalitet, kærlighed osv.)


 2. Feb 8, 2011
  5:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Kærlighed er der ikke meget af, hvilket jeg godt kan lide i en krimi. Der er noget brutalitet, vold og mord, men ikke noget splat af nogen art. Det er meget realistisk synes jeg – altså som jeg kan forestille mig at det er 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 8, 2011
  7:32 pm

  Christa

  Jep! Jeg har også lige kværnet den på ingen tid, og den er ganske udemærket.


 4. Feb 8, 2011
  7:58 pm

  Linnea skriver:

  Det er jeg glad for at høre. Så "tør" jeg godt gå i gang med den;-)
  Var nemlig heller ikke begejstret for Hypnotisøren.


 5. Feb 8, 2011
  9:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christa!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Ja, den er langt bedre end "Hyptonisøren" synes jeg…..

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Feb 8, 2011
  9:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Linnea!

  Jeg var i hvert fald glædelig overrasket, så jeg håber, at du også bliver det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Feb 9, 2011
  7:20 am

  Reg / Steve

  Hej NYawker,

  Det er sandelig godt at høre, at du ku' li' bogen. Det er den næste på min liste. Mht Hypnotisøren, jeg syntes også den var temmelig langt ude — heldigvis har man ændret på den oprindelige slutning, så der var ikke nogle der blev spist af bjørnen, vel?

  Og da du bor i Sønderjylland, vil jeg meget gerne anbefale Hans Schmidt Petersens krimier til dig!

  Hilsen fra New Mexico, Steve


 8. Feb 9, 2011
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Steve!

  Hvor fedt at få en hilsen helt fra New Mexico, hvad laver du derovre?? Måske jeg kommer derover og bo engang, hvis kæresten skulle være så heldig at blive udstationeret 🙂

  Jeg noterer straks Hans Schmidt Petersen, jeg kender ham overhovedet ikke – så tak….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Feb 9, 2011
  10:15 pm

  Reg / Steve

  Hej Birthe,
  Nå, jeg sidder her bare og oversætter nordiske krimier til amerikansk og tit "rigtige" engelsk, sådan nogle som Larsson, Mankell, Läckberg, Alvtegen — desværre ikke nogle danske endnu. Min kone Tiina sørger for dem i øjeblikket: Adler-Olsen er sføli højt på listen.

  Har fornylig været i Berlin, og jeg er jaloux vi ikke fik set så meget som I gjorde. Men det var sørme spændende at se byen for første gang siden 1983! Regnvejret havde meget at gøre med at forhindre hvor meget vi kunne nå på en dag.

  Vi nyder vore to katte også, men dem må man tale spansk med siden de er infødt nymexikansk — just kidding.

  Keep up that highly fascinating blog!

  Steve

  http://reg-stieglarssonsenglishtranslator.blogspot.com/


 10. Feb 10, 2011
  12:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Steve!

  Hvor spændende, men håber da snart at I får nogle danske bøger på listen 😉

  Berlin er en skøn by og I må jo bare tilbage, så I kan se noget mere, jeg tror at det er en by man aldrig rigtig bliver færdig med….

  Uh, du må sende mig en mail med billeder af Jeres katte engang, jeg elsker jo katte.

  Det gør mig glad at du kan lide min blog, hvor har du fundet mig henne?

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Aug 10, 2011
  10:03 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Sidder her og går dine anmeldelser igennem og jeg er glad for at falde over denne. Vi deler (også) meget samme smag for bøger og jeg var heller ikke synderligt imponeret over "Hypnotisøren". Lige præcis bogens fortællestil irriterede mig. Men jeg har fået Paganinikontrakten, men har ikke rigtig fået taget mig sammen til at begynde på den. Efter din anmeldelse, så er der grund til at få den læst. Tak for det 🙂


 12. Aug 10, 2011
  10:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det var da så lidt 🙂

  Den er i hvert fald væsentlig bedre end Hypnotisøren, som jeg slet ikke forstod hvorfor den blev så populær…..

  KH
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!