Newyorkerbyheart

Smag & Behag, februar 2011…….

08 februar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Det nyeste nummer af Smag & Behag, februar 2011……..

Så er det første nummer af Smag & Behag i 2011 udkommet – og selvfølgelig med mange spændende indlæg – og en MEGET spændende konkurrence!

Hvis du er abonnent på bladet, kan du være med i en konkurrence om at komme på kokkeskole hos Erwin Lauterbach på Saison i Hellerup, de udtrækker 10 heldige abonnenter.

Men ud over det, er bladet selvfølgelig fyldt med spændende artikler.
Månedens kok er Wassim Hallal, som var kokken der var med i “Helvedes kok”, som vist aldrig blev en succes, men i dag har han Frederikshøj Kro som virkelig skulle være et besøg værd.

I serien “Regional madkultur” sættes der fokus på København N., V., S. og Ø, hvor der er en god gennemgang af spændende steder og personligt ville jeg gerne spise mig igennem deres forslag, for de lyder alle spændende.
Der er fokus på “Restaurant Miró“, forslag til hvilke lækkerier der kan købes på Irmas’s webshop, hvor hele Danmark nu har mulighed for at købe ind i den kæde, som ellers kun har været forbeholdt sjællandere.
Madskribenten Sandra Leigh Draznin har skrevet en artikel om korn, om de forskellige former for korn (emmer, spelt osv.) og giver opskrifter på hvad de kan bruges til. Der er også en kort artikel om hvilke tendenser der er indenfor mad lige nu og så er der en skøn artikel om Tokyos kokkestjerner. Desuden er der som sædvanlig masser af information til vininteresserede og selvfølgelig lækre opskrifter fra bl. a. Wassim Hallal.

Smag & Behag, kan købes som abonnement eller i bladkiosker over hele landet. Pris kr. 59,75,-

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!