Newyorkerbyheart

Sushi med Sushistegen på Sticks ‘n Sushi, Tivoli Hotel…….

04 februar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: , ,

 Tivoli Hotel…….

 Meget smuk indgang til hotellet…….

 Er det ikke smukt??…….

 Congress-delen af hotellet…….

 Lounge-område……

 Sticks: Gedeost med bayonneskinke, asparges i svøb og kyllingekødboller……

 Rispapirsruller med andebryst og goma dressing…..

Forskellig sushi: Nigri, Futomaki (store ruller) og Uramaki (inside-out)……

 Spicy edamame bønner……

Ebi hapser…..

 Vores udsigt…..

  ……og lige nedenfor en lille “have”…..

 Udsigten fra de sjove gynger……

Måske vi skulle have siddet her?!?!? – det må blive næste gang……

Jeg vågnede kl. 09.00 efter en ret dårlig nat, med mange nye lyde og mange smerter, så jeg var på ingen måde udhvilet. Faktisk var jeg helt vildt træt og kunne slet ikke se mig igennem med dagen, men jeg vidste at det var et forholdsvis kort program jeg havde, så jeg tog en dyb indånding og strammede mig an.

Efter et bad, gik jeg ned og fik min morgenmad, som ikke var nogen stor oplevelse. Men de havde da kaffe og det benyttede jeg mig af……

Kl. 11 skulle jeg mødes med Sushistegen. Vi havde aftalt at mødes ved Tivoli Hotel og da jeg kom i god tid, gik jeg indenfor og satte mig. Hotellet blev færdig i juli 2010 og er tegnet af Kim Utzon. Det er et virkelig flot hotel, som København godt kan være stolt af. Alene indgangen med alle de store, smukke “kugler” er hel unik og meget indbydende. Jeg gik lidt rundt og kiggede inden Sushistegen ankom…..

Vi havde faktisk aftalt at vi ville i H. W. Larsen – og jeg havde også fået mulighed for at komme i Inco – men det blev ikke til nogen af delene. Vi indså ret hurtigt at det ikke var realistisk og sådan som jeg var gående, ville det faktisk have været synd for Sushistegen at skulle slæbe rundt på mig. Så vi forsøgte at vriste noget kaffe ud af en noget vrangvillig betjening i hotellets restaurant! Vi spurgte om vi kunne få lov til at sidde i restauranten, men svaret var at det var booket fra kl. 12.00. Men vi ville jo bare have en kop kaffe og sidde og snakke lidt – og klokken var kun 11.30 – men det kunne vi åbenbart ikke få lov til. Vi fik dog – allernådigst – lov til at købe noget kaffe og en danskvand, det takker vi for! Jeg håber ikke at al betjening på hotellet er så uhøflig og uvenlig, for så kan københavnerne være nok så stolte af hotellet, gæster vil løbe skrigende derfra…..
Vi måtte finde et sted at sidde, så vi fandt nogle polstrede skamler ude på en gang, hvor vi kunne sidde. Vi valgte så også at efterlade servicet der da vi gik, de skulle da have lidt fornøjelse ud af vores besøg.
Vi tog elevatoren op til 12. etage hvor Sticks ‘n Sushi har til huse og her var betjeningen helt anderledes smilende, venlig, imødekommende og let spøgende – en sand FORNØJELSE!!
Udsigten deroppe fra er virkelig flot – og bliver endnu bedre når de er færdig med at bygge og rode rundt. Det ligger lige ned til Kalvebod Brygge og den udsigt er helt i orden sammen med LÆKKER sushi.
Vi var sultne og bestilte rigtig meget mad – men hey, vi er jo ikke madbloggere for ingenting *S*. De der Ebi hapsere kunne jeg seriøst godt leve af! Det lignede rejer, der var blevet dyppet i panko og så friteret – MUMS!! Rispapirsrullerne med and var også en rigtig lækkerbisken – og det var sushi’en selvfølgelig også. Nok den bedste frokost jeg har fået i MEGET lang tid, det ville jeg ikke have noget at gentage hver dag – eller i hvert fald igen…….

Snakken gik rigtig godt, hvilket på en måde altid forbavser mig, men jeg må jo snart vende mig til det. Selvom man mødes med et vildt fremmed menneske, så ved vi jo at vi i hvert fald har en ting til fælles, nemlig: MAD! Men vi snakkede nu hurtigt om andet også og jeg nød virkelig Sushistegens selskab og håber, at vi snart får lejlighed til at mødes igen. Det er sådan en glæde, gang på gang at mødes med mennesker som man “klikker” med – og som viser sig at være det skønne menneske som deres blog afspejler. Bortset fra et par enkelte grimme oplevelser, hvor person og blog viste sig at ligge milevidt fra hinanden, så synes jeg at jeg har været heldig.

Vi fik selvfølgelig bestilt al for meget mad, men Sushistegen var så sød at hun tilbød mig at jeg kunne tage resterne med mig.
Som sagt var betjeningen venlig og opmærksom – og det kan virkelig anbefales at spise der – alene udsigten er det værd! Da vi betalte sagde vores søde tjener, at vi var velkommen til at komme en anden gang og prøve gyngerne(???). Hvilke gynger sagde vi og har sikkert set sjove ud i hovederne. Men omme på den anden side af restauranten var der faktisk gynger med den skønneste udsigt over Kalvebod Brygge. Havde vi vidst det, havde vi givet den sure mand i hotellets restaurant hans kaffe tilbage og havde drukket kaffe deroppe i stedet for.
Nå, men så må vi jo bare komme igen…….


Sushistegen var så sød at følge mig, først hen til hotellet for at hente min bagage og derefter hen til Hovedbanegården. Jeg havde 10 minutter inden mit tog kørte, så det var helt perfekt timing. Igen var jeg heldig, ingen forsinkelser og igen havde jeg plads i hvilekupé.
Jeg havde dog ikke så meget held med at sove på vejen hjem. Der var  mere uro og min krop gjorde bare ONDT!! Ankler, knæ og hofte føltes som om de var i brand – hvilket er helt normal efter sådan et par dage – så jeg var glad da klokken blev 17 og jeg igen var hjemme.

Det har været FANTASTISKE 1½ døgn, hvor jeg virkelig har oplevet en masse og igen mødt nye, skønne mennesker!

TAK, Sushisteg for GODT selskab og en masse snak. Jeg glæder mig allerede til at se dig igen!!

Print Friendly
Tilbage

18 kommentarer


 1. Feb 5, 2011
  12:25 am

  Xenia

  Mums mums mums, jeg ELSKER Sticks 'n' Sushi. Især deres kyllingekødboller er virkeligt lækre! Findes der egentligt kun Sticks 'n' Sushi i Kbh? Ja, det gør der vel egentligt nok – det var dog en skam for jer jyder 🙂


 2. Feb 5, 2011
  12:28 pm

  Newyorkerbyheart

  hej Xenia!

  Ja, det er et lækkert sted – det er første gang jeg besøger en Sticks 'n sushi, men jeg har fået mad derfra før.
  Desværre ingen Sticks 'n sushi i Jylland, men så er der bare endnu en grund til at komme til hovedstaden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 5, 2011
  12:36 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Jeg var på Hotel Tivoli i starten af januar til et firma arrangement og maden var ret lækker. Jeg rejser en del, så jeg ser en del hotelværelser og jeg synes, at det var nogle supre lækre værelser. Det var som du skriver, et ret flot hotel. Vi var dog ikke i Sushibaren, da det jo var et firma arrangement, men man kunne da fristes af en tur dertil med det som formål.


 4. Feb 5, 2011
  12:38 pm

  SushiStegen

  Selv for skønt selskab – det var en god oplevelse. Sushien var dejlig, og de der Ebi hapser er så GODE. Jeg går og lurer på om man/jeg ikke kan lave dem selv, og så er det jo en god grund til endelig få købt noget panka rasp.
  kh SS


 5. Feb 5, 2011
  1:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Jeg synes at det er et fantastisk flot hotel og jeg er sikker på at værelserne er flotte 🙂

  Du må helt klart prøve sushibaren – og evt. gyngerne….

  mange hilsner
  Birthe


 6. Feb 5, 2011
  1:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushistegen!

  De kan da helt klart laves selv, vi må bare eksperimenter lidt 😉

  Ja, vi nåede jo desværre ikke Inco, det må blive en anden gang….

  Kh
  Birthe


 7. Feb 5, 2011
  1:21 pm

  carla

  Øj, hvor er det god reklame med de sushibilleder. Det ser simpelthen så lækkert ud! Og jeg, der ikke aner, hvad en ebi hapser er, vil holde skarpt udkig efter dem næste gang, jeg køber sushi.


 8. Feb 5, 2011
  1:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carla!

  Jeg vidste heller ikke hvad det var inden jeg prøvede dem, men de er MEGET vanedannende!! 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Feb 5, 2011
  1:52 pm

  Tante Sød..og den sure øko-citron...

  Ihhh er din anmeldelse af hotellet (bortset fra de dumme sure tjenere) og Sticks & Sushi bare så tænderne løber i vand. Tænk, jeg bor 10 min derfra og har aldrig tænkt på at se det eller spise der. Det er da for galt at der skal en jyde på visit i byen for at få mig derind:-) hi hi. Du kan tro, jeg skal en tur derind og overraske en sød veninde med sådan en omgang. Det lyder så lækkert, og ser smukt ud. Kan sørme godt forstå du var træt og havde ondt, det ville jeg også ha!
  Ha' en smuk weekend hvor du forhåbentlig kan ræse ud. Jeg er i køkkenet og laver lækker lammeryg og chokolademarengskage til mine gæster i aften:-)
  KH Marianne


 10. Feb 5, 2011
  1:59 pm

  Miss A

  Uhh, jeg har også smagt sushi fra Sticks n Suschi. Det var faktisk, da min kæreste og jeg overnattede på Hotel Radisson BLU ved Hovedbanen sidste år. Det er altså en fornøjelse for smagsløgene 🙂

  Det ser ud til at være et smukt og spændende hotel, Tivoli's hotel. Jeg har ikke selv været indenfor.

  Det glæder mig, at du har haft en god københavnertur med store oplevelser.


 11. Feb 5, 2011
  4:39 pm

  Dorte H

  Jeg må altså ikke fristes med fisk! Det er simpelthen ikke fair!


 12. Feb 5, 2011
  8:02 pm

  Piskeriset

  Øjøjøj – nu får jeg da instant sushi-hunger 😀

  Det ser virkelig godt ud. Jeg må da lige overveje at tage forbi Tivoli på et tidspunkt 😉


 13. Feb 5, 2011
  9:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskkeriset!

  Det var SÅ godt og du må altså tage ind forbi – husk gyngerne 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Feb 5, 2011
  9:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Åh, du har en meget heldig veninde og jeg håber at I får en god dag, det er i hvert fald et smukt hotel og maden er LÆKKER 🙂

  Dine gæster er også heldige, menuen lyder lækker, den ville jeg godt tage til Kbh. for….

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Feb 5, 2011
  10:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Miss A!

  De har virkelig noget lækkert mad på Sticks 'n sushi, håber de kommer til Jylland på et tidspunkt 🙂

  Det er et meget flot hotel, som har så mange finesser og lækre ting…

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Feb 5, 2011
  10:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorte H!

  Ups, sorry 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Feb 6, 2011
  9:23 am

  En glad blogger

  ÅÅÅh, jeg vil OSSE spise på Stick's med udsigt over byens blå vande! Det lyder helt eminent 🙂

  Ærgeligt med dårlig betjening i lobbyen, sådan noget børe man faktisk skrive til hotellet, så de kan komme af med sådan en røvbanan!! 😉

  Knus og god søndag fra en meget træt mig!


 18. Feb 6, 2011
  6:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Det var SÅ godt! Jeg er klar til at tage til Kbh. bare for at spise på Sticks 'n sushi på Tivoli Hotel 🙂

  Ja, han var bare sådan en overlegen, sur tjener, som faktisk ikke rigtig vidste om han gad at betjene os….

  Rigtig god søndag til dig også!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!