Newyorkerbyheart

Trapholt Museum……

09 februar , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Oplevelser - Tags:

I går var jeg på Trapholt Museum, som jeg skrev lidt om her. Jeg var sammen med Clotilde og vi havde en rigtig hyggelig dag.

Der var flere forskellige udstillinger, men vi koncentrerede os mest om “Dansk stoledesign“, “Plastic Fantastic” og “Lin Utzon Cosmic Dance“.
Jeg tog en del billeder og jeg vil faktisk bare lade billederne tale, uden (ret mange) ord, dem må I selv sætte til……

Frokost: skindstegt rødfisk med stuvede kartofler……..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 11, 2011
  8:47 am

  Rikke Jakobsen

  Hejsa

  Det er nu hyggeligt og gå rundt på Trapholt. Var der for nogle år siden da de havde udstillingen "SKO". Hold da op hvor er de stole, der er på billede 6, flotte. De måtte gerne stå hjemme hos mig. Hvis jeg boede i en større by ville jeg helt klart benytte mig af de museer der nu måtte være. Det er så dejligt afslappende bare og gå rundt og suge til sig af andres kreativitet. Det sidste jeg så var en udstilling på et galleri af Dali´s værker i Slagelse. Faktisk er jeg ikke så meget for hans meget kendte værker, da jeg syntes de er temmelig syrede. Men der var nogle enkelte der var meget fine. Bl.a. et krusifiks og en "madonna" figur, jeg aldrig havde set før.

  Rikke


 2. Feb 11, 2011
  10:15 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Jeg er så flov over at det er første gang jeg besøger museet, eftersom jeg har boet her i området hele mit liv – men bedre sent end aldrig 🙂

  Jeg så godt at de skulle have den udstilling med sko, men jeg fik ikke taget mig sammen til det. Jeg håber, at jeg når ind og ser Margit Brandt udstillingen…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!