Newyorkerbyheart

Copenhagen Restaurant Week: Testspisning på Asador……

** UPDATE** Mira har været så sød at låne mig hendes billed af de empanadas som jeg fik – det kan ses lidt længere nede – tak, Mira!

Restaurant Asador…….

 Empanadas med salat……..

Oksemørbrad med kartoffelmos og rødvinssauce…..

Perfekt tilberedt……

Cheesecake med ananas……

Mandag aften kl. 20.00 var jeg inviteret til testmiddag på Asador, som er en argentinsk restaurant beliggende i det hyggelige Christianshavn.
Restauranten tager sig hyggeligt og indbydende ud udefra og der er også en hyggelig stemning inde i restauranten.

Asador er en af de mange københavnske restauranter der er med i Bookatable/Copenhagen Restaurant Week, hvor de tilbyder 2 retter mad til kr. 150,-.
Personligt synes jeg at det er et godt initiativ, hvor man for billige penge kan komme ud og prøve mange forskellige retninger indenfor mad. Jeg ville ønske at noget lignende fandtes her i Jylland.

Jeg skulle mødes med 4 andre madbloggere (Mira, Kasper, Anne og Brian), desuden var Camilla som står for PR i forbindelse med kampagnen og Birgitte, som arbejder for Bookatable.

Jeg lavede den største fejltagelse en madblogger kan gøre når hun/han skal ud og spise: jeg GLEMTE mit kamera!!!! Jeg har derfor måtte låne mig frem til billeder fra aftenen og maden. Kasper, Mira og Anne har venligst udlånt deres billeder – TAK!

Jeg fik empanadas til forret. Smagen var fin, omend jeg havde forventet at de var lidt mere krydrede. Det var nogle kompakte nogen, som mættede godt. Jeg ville nok have foretrukket at man kun fik 1 i stedet for 2 – og at der så tilgengæld var lidt mere salat – men det er jo en smagssag.

Som – de fleste – andre, bestilte jeg oksemørbraden med kartoffelmos og rødvinssauce. Jeg synes at mit kød var en anelse sejt. Jeg havde bedt om rødt kød og det var helt perfekt stegt. Oksemørbrad er jo godt, fordi det er så mørt, men personligt foretrækker jeg en steak med mere smag i. Jeg synes at oksemørbrad kræver en god krydring af salt og friskkværnet peber – og det manglede denne bøf. Kartoffelmosen havde en fin konsistens og jeg synes at den smagte godt. Saucen var tilgengæld lige sød nok efter mine smagsløg, jeg ville have foretrukket at den havde fået tilsat lidt mere syre.

Men alt i alt, synes jeg at det var god mad til den billige pris som de tager for 2 retter (kr. 150,-). Man kan bestille “sideorders” til hovedretterne og jeg vil sige, at det ville have været dejligt med nogle grøntsager til bøffen.

Desserten er ikke med i tilbuddet, men kan bestilles til kr. 65,-. De 2 desserter man kan vælge imellem er:

 Chokoladekage med nødder og is……
eller:

Creme Brülée med dulce de leche……

Jeg valgte ingen af de 2 dele, jeg valgte en cheesecake med ananas (billed kan ses højere oppe). Jeg var ikke vild med den, den var sådan mere fromage-agtig end den var en cheesecake. Saucen der var til, havde fået den salt som kød og sauce kunne have trængt til.
Jeg synes dog der er rigelig med mad i de 2 retter, så man behøver ikke at tænke så meget over desserten.

Min konklusion er at jeg synes det er et rigtig godt tilbud. Kr. 150,- for 2 retter mad er jo billigt og jeg er sikker på at der er masser af  gode mad-oplevelser, som ligger og venter på Jer i den kommende uges tid. Grib muligheden, bestil billetter og kom ud og smag på verden…….

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Mar 24, 2011
  7:32 pm

  Miss A

  Hej Birthe 🙂

  Hvor ser det bare lækkert ud. Det kan da vist godt være, jeg skal invitere kæresten en smut forbi Christianshavn.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad


 2. Mar 24, 2011
  8:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anita!

  Det skulle du tage og gøre, hyggelig restaurant…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 24, 2011
  10:50 pm

  Piskeriset

  Dejligt med et indblik i, hvad de kan præstere. Jeg når ikke at benytte mig af tilbuddene denne gang, så det er godt, jeg nyder at kunne kigge med hos jer andre 🙂


 4. Mar 25, 2011
  7:29 am

  cphfoodie

  Hej Birthe,

  Det ser rigtig lækkert ud. Er sikker på i havde en lækker middag.

  Kh Sandra


 5. Mar 25, 2011
  11:52 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det er en rigtig hyggelig restaurant og så har jeg jo fået øjnene op for hvor hyggelig Christianshavn er 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Mar 25, 2011
  11:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandra!

  Jeg må være ærlig og tilstå, at jeg ikke husker så meget fra selve aftenen. Jeg har ingen anelse om, om jeg dummede mig totalt eller noget – håber ikke jeg har været alt for mærkelig, idet det var første gang jeg mødte alle de øvrige madbloggere 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 25, 2011
  1:43 pm

  Tanzbar | Argentinsk Tango | Bärbel Rücker

  Tak for en fin anmeldelse. Efter al den argentinske mad mangler der kun et: argentinsk tango. 😉

  Der findes masse af tilbud omkring argentinsk tango i København.

  Se en video fra en danseaften (milonga) med DJ Bärbel Rücker | Tanzbar: Milonga Poema.

  Velbekommen!

  Bärbel Rücker | Tanzbar
  Argentinsk Tango


 8. Mar 25, 2011
  2:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bärbel!

  Det kunne være rigtig sjovt at prøve argentinsk tango, det ville jeg gerne. Desværre bor jeg jo ikke i København – eller på Sjælland….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Mar 26, 2011
  2:13 pm

  Tanzbar | Argentinsk Tango | Bärbel Rücker

  Hej Birthe,

  det er virkelig en stor fornøjelse at danse argentinsk tango.

  Der findes tango undervisning i hele Danmark. Jeg kommer fx. også til Sønderborg (7./8. maj 2011) og Ringkøbing/Skjern (25./26. juni 2011) for at undervise og spille på milongaer (danseaftener).

  Mange hilsener fra Ljubljana
  Tango DJ Bärbel Rücker | Tanzbar


 10. Mar 26, 2011
  8:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Bärbel!

  Lyder spændende, jeg må kigge på det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!