Newyorkerbyheart

Film: “En familie”……..

03 marts , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Film (Movies) - Tags:

Filmplakaten til “En familie“…….

I går var jeg inde og se “En familie” sammen med kærestens søster, det er længe siden vi sidst har haft en aften sammen og det var bare super hyggeligt.

Jeg kørte hjemmefra ligeså snart kæresten kom hjem fra arbejde, så vi havde tid til at hygge os inden vi skulle i biografen, for filmen startede allerede kl. 18.45. Jeg havde fribilletter, men skulle lige ind forbi biografen for at få dem ombyttet til “rigtige” billetter, på den måde slap vi for at skulle være der ½ time inden filmens start.
Vi havde bestilt sushi hos Insu Sushi i Kolding, som vi spiste hjemme hos D, det var virkelig lækkert. Vi havde valgt rispapir maki med tigerrejer, Ebi tempura og Spicy Ebi. Jeg havde glemt mit kamera, så ingen billeder, beklager……

Jeg var spændt på filmen, for jeg har hørt lidt blandet om den, men altså jeg bliver nødt til at sige, at jeg synes den var god – rigtig god!! Men den var også meget barsk og hvis du har sygdom (kræft) tæt inde på livet, så vil den nok virke endnu stærkere……
Den handler om en velrenomeret bagerfamilie, hvor der gås op i kvalitet – og så er de kongelige hofleverandører. Faderen er stolt af hans fars og farfars bedrifter og fortæller glad og gerne, at hans farfar kom gående fra Tyskland og det eneste han havde var en sæk med mel!! Faderen har også været igennem en kræftsygdom, som han får at vide han er helbredt for, en pludselig en dag falder han om med kramper. Det viser sig, at han har svulster i hjernen og at der intet kan gøres for ham.
Ingen af hans voksne børn (han har også 2 mindre børn i hans 2. ægteskab), er involveret i bageriget, men nu hvor han er syg, vil han gerne have at den ældste datter træder i hans sted. Hun er dog galleriejer og faktisk på vej til New York, til hendes drømmejob – og er ikke interesseret i bageriget…..

Herefter følger vi faderens sygdom og hans ældste datters kamp for at følge hendes vilje om ikke at træde ind i bageriget, men alligevel være der for hendes elskede far.

Meget stærk film, men bestemt værd at se. Lena Maria Christensen spiller rigtig godt, men den alt overskyggende stjerne er Jesper Christensen, som altså spiller virkelig godt!!

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Mar 4, 2011
  12:17 pm

  Miss A

  Hej Birthe.

  Hvor skønt med en hyggeaften med kæresten – dem kan man altså ikke få for mange af. Det lyder da som en rigtig god film. Jeg har godt set anmeldelser for den i tv.

  Jeg kan ikke få overtalt kæresten til den slags film, men det kan jo være, at der er en veninde, som vil med ind og se den.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad


 2. Mar 4, 2011
  12:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anita!

  Det var nu heller ikke kæresten der var med, han gad absolut ikke se filmen, men hans søster 🙂

  Vi havde bare sådan en hyggelig aften…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 4, 2011
  1:22 pm

  Miss A

  Åh, så har jeg læst forkert – jeg beklager 🙁

  Men jeg er glad for, at du hyggede med kærestens søster 🙂


 4. Mar 4, 2011
  1:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anita!

  Ingen grund til at beklage 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!