Newyorkerbyheart

Give away på bloggens 5 års fødselsdag……..

01 marts , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer, Min blog - Tags: ,

 Bogen, som I kan vinde “Forelsket i det søde liv” af Mette Blomsterberg…….

……..og den er signeret……

I fylder min lille blog 5 år – FEM ÅR!!!!. Det er 5 år der er gået helt vildt hurtigt, når jeg kigger tilbage. Det er sjovt at se tilbage på de første famlende indlæg, hvor jeg faktisk ikke rigtig vidste hvordan sådan en blog virker – og jeg havde i hvert fald aldrig forestillet mig – at bloggen skulle vokse sig så stor.

Jeg har aldrig sat mig ned og tænkt over hvilken vej bloggen skulle gå. Jeg går aldrig indlæggene igennem inden jeg lægger dem ud, hvilket måske kan ses af og til, fordi de er usammenhængende. Men jeg skriver hver gang, direkte fra hjertet. De bliver ikke redigeret, jeg tænker ikke over at ville fremkalde den og den effekt. Min blog er ikke underlagt nogen strategiplan og det er måske hemmeligheden bag, at den er vokset som den har gjort – og gør. Måske I derude kan mærke at det jeg skriver kommer fra hjertet…….

Det er blevet til 1770 indlæg, 1771 med dette indlæg og jeg er sikker på at der kommer flere til. Jeg bliver ved så længe, som jeg synes at det er sjovt.
Det er jo ingen hemmelighed at der har været op- og nedture. Der har været tidspunktet hvor jeg har været parat til at opgive det hele, fordi jeg synes at det ikke har været prisen værd. Janteloven hersker stadig, både indenfor (mad)blogland og i samfundet som helhed – men plusserne har stadig opvejet de negative sider.

I dag skal dagen fejres med en lille give away, der kommer en større senere, men for nu må I nøjes med denne lille præmie. Den heldige vinder kan vinde bogen “Forelsket i det søde liv” af Mette Blomsterberg, signeret af hende selv.
Det du skal gøre for at deltage er:

1: skrive om et indlæg, som har gjort specielt meget indtryk på dig, på godt eller ondt…..
eller
2: fortælle hvornår, hvordan og hvorfor du fandt mig…… (tak for ideen, Louise!)
Skriv det som et kommentar til dette indlæg, jeg glæder mig til at høre fra dig,
Sidste frist for deltagelse er på søndag, den 6. marts 2011 kl. 24.00.
Jeg tillader mig ikke at besvare de kommentarer der må komme til dette indlæg, ikke fordi jeg ikke vil eller ikke sætter pris på dem, men der kommer som regel mange. I kan dog være sikker på at alle vil blive LÆST og jeg vil på forhånd takke Jer der deltager……
Print Friendly
Tilbage

79 kommentarer


 1. Mar 1, 2011
  12:44 pm

  lauranga

  Hej Birthe.
  Jeg kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg fandt frem til dig, så det må blive noget om et indlæg der har bidt sig fast.
  Der er mange som jeg vender tilbage til og bruger opskrifterne, men det jeg har brugt mest er nok det om pulled pork a'la brødrene price. Det har vi lavet mange gange, og også brugt teknikken og rub'en til andre ting.
  Tillykke med de fem.
  Laura


 2. Mar 1, 2011
  12:47 pm

  Sacha

  Igennem debatten for et par år siden, det har nok været engang tilbage i bloggens barndom.
  Hvor jeg hurtigt fik gjort bloggen til en af mine foretrukne sider.

  I dag er der et hav af madblogge, men denne er forsat den der rammer mig bedst 🙂


 3. Mar 1, 2011
  12:50 pm

  Lise B

  Hej Birthe, tillykke med fødselsdagen 🙂

  Jeg synes det er dybt imponerende at du trods sygdom har overskud til at lave en så tidskrævende blog 🙂

  Jeg synes de personlige indlæg er spændende at læse fordi jeg ikke kender så meget til fibromyalgi, som fx i indlægget http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2010/12/bagt-torsk-med-rdbede-presalat-og.html . Jeg er glad for at du trods sygdom og onde tunger fortsætter med at blogge til alle vores andres glæde, og især min 🙂

  Jeg tror jeg har fulgt med et års tid, og som du kan se på min blog bliver jeg også inspireret at det mad du laver. 🙂

  Hav en dejlig blog fødselsdag! 🙂
  /Lise


 4. Mar 1, 2011
  12:51 pm

  Stina

  Hej Birthe.
  Tillykke med de 5 år først og fremmest 😉
  Jeg fandt din blog, da jeg for første gang efter min farfars død ville have kartoffelmos igen. Jeg er forbundet med så mange minder af ham og kartoffelmos er en af dem, men jeg har været meget skeptisk med at spise det efter hans død, da det har gjort mig trist.
  Jeg fandt din blog på forsiden, når man i google feltet skriver kartoffelmos, kommer din opskrift med bagt kartoffelmos frem. Siden da har jeg fulgt din blog med stor stor fornøjelse og jeg er nu glad for atter igen at spise kartoffelmos, så tak fordi du bl.a. var med til at få glæden frem i det igen 🙂


 5. Mar 1, 2011
  12:55 pm

  Cafezinho

  Hjertelig tillykke med de fem år her i blogland;) jeg er ny følger af din side.
  Fandt dig VIA madbloggen, og det indlæg jeg bedst kunne lide handlede om growers cup

  Igen til lykke med de fem år.

  Mvh.
  Rune
  Kaffe Blogger
  Cafezinho.dk


 6. Mar 1, 2011
  12:55 pm

  Kristine L. Hansen (CookieCrumble)

  Åååh, stort tillykke med dagen Birthe 🙂 Sikke mange år du efterhånden har på bagen herinde 😉 Dejligt og se du stadig gider det, og at de positive ting, trods alt ophøjer de negative 🙂

  Første gang jeg stødte på dig, var ved og google en fastelavnsbolle opskrift. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg hurtigt blev facineret af dine lækre "step by step" billeder, og ikke mindst den detaljerede beskrivelse og vejledning. Ja, lige siden da er der sket en del, jeg begyndte selv og blogge, blev fast læser herinde og fik dig selvf. ind på min egen blog.

  Hav en dejlig dag 🙂
  Knus


 7. Mar 1, 2011
  1:08 pm

  Lilli

  Hej Birthe
  Hjertelig tillykke med din 5 års blog(fødsels)dag.
  Jeg kan huske, at jeg fandt dig via Annes "Hverken fugl eller fisk". Hun skrev om en kyllingesalat, som hun var blevet inspireret af på din side.
  Jeg er dagligt inde og kigge på din side, og bliver så glad (og lækkersulten), når jeg ser, at du har skrevet nye indlæg.
  Jeg har prøvet flere af dine opskrifter, og der er helt sikkert flere, som skal afprøves.

  Knus Lilli


 8. Mar 1, 2011
  1:15 pm

  Linebinevaskemaskine

  Tillykke Birthe 🙂 der er simpelthen så meget at hente på din blog. bl.a. personlige beretninger, lækre og lettilgængelige opskrifter du selv har taget stilling til, et indblik i fibromylgi. et indlæg der har sat mange tanker igang hos mig er det angående den afhandling du ufrivilligt deltog i. For hvem elsker ikke såkaldt "kassedamemad" der ikke behøver at være fancy men bare smage fantastisk 🙂 det er fedt at du er stolt af den mad du laver og det du gør!


 9. Mar 1, 2011
  1:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Jeg ligger følgende kommentar ind for Susanne, som ikke selv har en konto:

  Kære Birthe

  Jeg følger dig jævnligt og uden at have mødt dig, tør jeg godt sige, at jeg rigtig godt kan lide dig 🙂 Du skriver levende og oprigtigt, det kan jeg godt lide – og så er dine opskrifter gode.

  Det jeg husker særligt, var da du forsøgte at forklare, hvordan det er at leve med fribromyalgi og skrev om skeer. Jeg havde helt en klump i halsen, da jeg læste det og tænkte, at det er SÅ rigtigt. Min søster har fibromyalgi, så jeg ved lidt om det.

  Knus og 'keep up the good spirit'.

  P.s. jeg kan ikke skrive som et indlæg, da jeg ikke har nogen konto.

  Med venlig hilsen

  Susanne Schuster


 10. Mar 1, 2011
  1:20 pm

  LaTascha

  Onsdag d. 28. maj, 2008.

  Indlægget er skrevet lige inden I tog på ferie hos din familie i USA, og det lyser langt væk af glæde og forventning. Så kan resten af verden ellers bare komme an, for nu er du på vej hjem…jeg elsker simpelthen det indlæg:-)

  Jeg fandt dig i sin tid inde på jubii-debatten, hvor jeg faldt for de lækre madbilleder og var nødt til at tjekke alle de "forbudte" links ud;-)

  Kærlige hilsner fra

  Anne.


 11. Mar 1, 2011
  1:26 pm

  tina

  Stoooort tillykke med de 5 år. Jeg har fulgt med i mange af de 5. Via Trendsales som jeg besøgte hver dag, havde du en tråd om din blog. Jeg mailede tildig, fik din blogadd.og har været på siden..HVER DAG. Elsker dine indlæg, både de personlige, og opskrifterne.
  Vi bruger dit index meget ofte:-)

  Det indlæg som har gjort størst indtryk er det med skeerne…..det har gjort det mere håndgribeligt for mig, hvad din sygdom egentlig betyder for at få hverdagen i spil.

  Mange hilsner Tina – der glæder sig til en masse nye indlæg de næste 5 år:-))


 12. Mar 1, 2011
  1:55 pm

  Gitte Lykkegaard Madsen

  Kære Birthe

  Tillykke med de første 5 år. Hope many more to come!

  Jeg fandt dig tilfældigt ved at søge, som så ofte, efter inspiration til mad på nettet. Du poppede ofte op, – og jeg blev grebet af din blog, beretninger, din skæbne men ikke mindst det uhøjtidelige og flotte fotos! Jeg har også fået min lillesøster til at besøge din blok! Kh Gitte


 13. Mar 1, 2011
  1:56 pm

  Miss A

  Hej Birthe 🙂

  Tillykke med fødselsdagen til din dejlige blog 🙂 og hvor er det en super flot gave, du giver væk, må jeg sige.

  1. Det er ikke noget konkret indlæg, men noget af det, der virkelig har rørt mig, og gjort mig glad er, at du er så støttende for nye bloggere.

  Da jeg var helt ny, var du den første, som skrev en kommentar på min blog, og du var en af de første, der blev fast læser på den.

  Jeg har også lagt mærke til, at du altid skriver "velkommen til" og "dejligt at du giver dig til kende", når der en nye, som skriver kommentarer til dig.

  Det synes jeg bare er super dejligt, venligt og overskuds-agtigt.

  2. Du var simpelthen den første profil, jeg stødte ind i, da jeg begyndte at se mig om i blogger-universet. Så du har været kæmpestor inspiration til min opbygning af min egen blog.

  Sluttelig vil jeg sige tak for en rigtig dejlig og menneskelig blog, hvor man altid føler sig velkommen 🙂 Også håber jeg, at mit bud gælder i konkurrencen, selvom ikke henviser til et indlæg.

  De bedste hilsner fra Anita
  http://livogmad.blogspot.com


 14. Mar 1, 2011
  1:57 pm

  lone.g

  Hej
  Jeg fandt din blog vistnok i december, hvor Claus Dalby på sin blog anbefalede dig og din blog, så måtte jeg selvfølgelig lige ind og kikke på "damen";-)
  Nu kikker jeg ind hver dag og det første jeg lagde mærke til var en af de små overskrifter øverst hvor der stod "Sponsorer til blogtræf" og jeg forsøgte at komme med men nej, der var jo for længst booket helt ud. Så er jeg meget betaget af din blogs navn lavet i smukke billeder fra New York, de imponerer mig fortsat meget.
  Mange martshilsner Lone.g


 15. Mar 1, 2011
  1:57 pm

  june...

  Kæmpe tillykke med de 5 år 🙂

  Jeg fandt dig ved et tilfælde, jeg ledte efter en opskrift på amerikanske pandekager, og siden har jeg hængt på 🙂

  Det indlæg, som har gjort mest indtryk på mig var da du viste billeder af din amerikanske "familie". Det var så dejligt at læse om dem, og se de søde pakker din "mor" sender til dig 🙂

  Endnu en gang tillykke 🙂
  /June


 16. Mar 1, 2011
  2:01 pm

  Tante Sød..og den sure øko-citron...

  Kære fødselsdagsbarn
  1770 indlæg! Det er virkelig imponerende. Og til stor, stor glæde for mange mennesker vidt og bredt omkring i landet kan jeg se, og bestemt også for mig selv. Jeg klikker ind på din side hver dag, og nyder at se, hvad du nu har fundet på, og hvad man selv kunne lave af lækkerier. Der er mange indlæg jeg kunne fremhæve som det bedste, men fx synes jeg det er spændende at læse om madbloggertræffet, som gør mig helt misundelig, og håber du laver det igen til næste år, hvor jeg så helt sikkert gerne vil med.
  Jeg fandt din blog via en anden madblog, da jeg selv lige havde kastet mig ud i at blogge for nogle få måneder siden ….så tak for daglig inspiration, og tak for dine altid søde og venlige kommentarer.
  KH og igen hjerteligt tillykke
  Marianne


 17. Mar 1, 2011
  2:05 pm

  Tina

  Til lykke med de 5 år

  Første gang jeg var inde på din blog var i december 2006. Grunden til at jeg kan sige det så præcist er at jeg ville lave græsk farsbrød fra Karoline, men vi var lige flyttet så alle kogebøgerne var pakket ned. Jeg skrev græsk farsbrød og Karoline i Google og frem kom din side.
  Den har jeg så fuldt dagligt siden – og tak for det 😉
  Tina


 18. Mar 1, 2011
  2:19 pm

  Dorthe Louise

  Kære Birthe,
  Hjertelig tillykke med bloggens 5 år. Det er kanon godt gået, og jeg følger efterhånden din blog dagligt!
  Jeg stødte første gang på din blog, da jeg lige fra flyttet hjemmefra og ville vise mig fra den fornuftige side, og lave en madplan for hver uge. Det startede med jeg bare googlede efter bestemte opskrifter, hvor jeg gang på gang stødte på din blog. Det er blevet til rigtig meget inspiration, og du har gjort min hverdag ret nemmere, da jeg altid går ind på din blog hver søndag og laver ugens madplan udfra dine opskrifter og tests. TAK FOR DET! 🙂 Jeg elsker forskelligheden i dine retter og selvom din blog handler om mad, synes jeg allerede jeg kender dig fordi den også er personlig. Tusind tak for en fantastisk blog. Kærlig Hilsen Dorthe Louise


 19. Mar 1, 2011
  2:24 pm

  Hanne

  Stort tillykke med bloggen.
  Jeg fandt dig første gang, jeg tror jeg skulle lave lemoncurd…
  Det er ved at være nogle år siden og det bedste er at dine opskrifter altid har et lille "twist" af dig i sig… sjældent de er helt som i opskriften… og jeg customiser også mine retter…
  Det indlæg der har gjort størst indtryk på mig var ikke om mad…
  men da du skrev om det at have en kronisk sygdom og lavede sammenligningen med skeerne… det tænker jeg ofte over… den artikel åbnede mine øjne.
  Dejligt at vi fortsat kan nyde dine måltider og opskrifter… jeg er stort set inde og kigge hver dag…hvad du nu har fundet på…
  God fornøjelse med madbloggertræffet… det er også spændende læsning ;O)
  Kærlig hilsen
  Hanne Rothmeier


 20. Mar 1, 2011
  2:28 pm

  Asli

  Kære Birthe
  Først og fremmest: Kæmpestort tillykke med bloggens fødselsdag! Hvor er det fantastisk!

  Jeg fandt din blog, fordi en veninde anbefalede den lige efter, jeg havde oprettet min egen blog. Jeg blev nysgerrig og fanget med det samme jeg kiggede indenfor. Du er den eneste madblogger, jeg følger, fordi jeg selv mest er kreablogger (selvom der nu også sniger sig lidt mad ind af og til).

  En meget konkret ting, jeg har taget med herindefra, er at jeg næsten altid svarer personligt på kommentarer på min blog. Jeg håber, at det får folk til at føle sig velkomne (som man gør her hos dig). Jeg synes, det er en vigtig ting.

  Bedste hilsner,
  Asli


 21. Mar 1, 2011
  2:38 pm

  Xenia

  Jeg tror, din var en af de første blogs, jeg faktisk begyndte at følge fast. Måske tænkte jeg allerede fra starten over, at vi på mange punkter har samme smag – måske kom det først senere. Under alle omstændigheder er det i hvert fald derfor jeg følger dig. Og så er du altid så flink til at kommentere 😉

  Har du forresten set min giveaway – den er der i hvert fald, hvis du er interesseret 🙂


 22. Mar 1, 2011
  2:48 pm

  Julie Søndergaard

  Hej Birthe.

  Jeg fandt din blog engang i efteråret (eller var det i sommers?) igennem min venindes blog, Christine M – the blog of my life, jeg så at hun var fast læser, og skulle da lige tjekke ud hvad det nu var for noget. På det tidspunkt var jeg ikke så meget inde i blogverdenen og vidste ikke lige hvordan man selv blev fast læser, men jeg kom ind på din blog igen og igen, og eftersom mine blog "færdigheder" blev bedre, blev jeg også fast læser.

  Jeg følger trofast med og er meget betaget og inspireret af dig. Det er utrolig stort for mig alle de ting du gør på trods af din sygdom. Min fars kone har selv fribromyalgi, og det har ændret hendes liv for bestandigt. Hun er slet ikke den samme aktive kvinde som før, men jeg syntes det lyder som om at du formår at holde dig i gang på trods af de nedture kroppen har indimellem når den er blevet overanstrengt lige lidt mere end hvad godt er.

  Jeg glæder mig utroligt meget til at møde dig til madbloggertræffet.

  Kærligst,
  Julie


 23. Mar 1, 2011
  3:04 pm

  Pernille

  Hej Birthe

  Jeg har fulgt modeblogs, de sidste par år. Men disse modebloggere er også begyndt at blogge mad fra tid fra tid til anden, og en dag hvor der en af dem der havde lavet en af dine opskrifter med link til din blog. Og derigennem fandt jeg dig, hvilket er omkring et halvt år siden. Jeg har sidenhen haft dig på bloglovin og lavet op til flere af dine opskrifter – allesammen meget vellykkede. Blandt andet: Knuste kartofler med tomattopping og avocadoolie…… Som er uden at lyve er min nye livret.

  Det jeg synes adskiller din blogs fra andre er fra det første din step-by-step billeder, for det andet dine ofte ret alternative retter men derudover – og det vigtigste af det hele: Det ingredienser som man kan få i de fleste større supermarkeder og man behøver ikke være mesterkok for at lave dem. Så jeg tager hatten af af du kan lave mad, der smager så godt og formidle opskrifterne til mig så jeg har lyst til at lave stortset alle retterne.

  Efter jeg fandt din blog køber jeg langt færre kogebøger 🙂 Så dette var faktisk en blanding af 1eren og 2eren 🙂

  Fortsæt som du gør – for du gør det godt 🙂

  Pernille


 24. Mar 1, 2011
  3:10 pm

  Laust

  5 år, hold da op, tillykke.

  Det er 4½ siden jeg under forberedelse til en tur til NYC og havde brug for at finde det bedste burger sted i byen.

  Et af de første hits på Google var din blog, jeg skrev en kommentar og du var meget behjælpelig med gode råd til NYC og jeg fandt den gode burger. Jeg har været i NYC mange gange siden og tænker hver gang på din hjælpsomhed dengang. Så endnu engang tak for hjælpen og jeg har hængt ved og er blevet inspireret og bevæget siden.


 25. Mar 1, 2011
  3:14 pm

  Frk. Hyms

  Tillykke med de 5 år 🙂

  Jeg er dybt afhængig af din blog og dine skønnne opskrifter. Jeg bruger dem ofte, både kopieret og som inspiration.
  Jeg fandt dig via google 🙂

  Tak for al din hjælp i mit køkken 😉


 26. Mar 1, 2011
  3:17 pm

  Karin

  jeg fandt din blog ved at goggle danske madbloggere 2009..for at få ny inspiration til den nye kost der kom ind over i hjemmet p.g.a. diabetes..till min store gläde var det jo lige den jeg behövede..nästen alt går at tilberede med det vi må få,at jeg så også fandt en sand ven gör jo ike gläden mindre trods afstanden..skulle jeg mod formodning vinde..så giv den videre…ikke lige vores kattegori längre..knus her fra


 27. Mar 1, 2011
  3:20 pm

  Anita

  Hej Birthe

  Hjertelig tillykke med fødselsadegn – wauuvvv 5 års blogging…det er sejt gået!!

  Jeg fandt dig og din blog engang, hvor jeg googglede en opskrift (hvilken husker jeg ikke længere) og din blog dukkede op som en af de første på søgesiden.
  Jeg vendte herefter tilbage gang på gang – dels for at finde en opskrift og dels for at læse din blog.
  Du skriver levende, fortællende og nærværende. Og det er præcis derfor at jeg meget gerne læser med.
  Held & lykke med de næste 5 (og helst mange flere) år 🙂

  Hilsen
  Anita


 28. Mar 1, 2011
  3:40 pm

  MissMuffin

  Hej Birthe

  Tillykke med dagen:)
  Puha, det er ikke så lidt opskrifter, som det er blevet til gennem tiden.
  Jeg fik din blog anbefalet af en veninde og sån fandy jeg dig.
  Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at din blog har været den største inspirationskilde for mig til selv at starte min blog..
  Jeg kan ikke helt præcist sige hvilket indlæg, der har gjort størst indtryk på mig, men mange af de helt personlige indlæg om din barndom har rørt mig meget- især en gang hvor vi snakkede om røde sodavand- det tænker jeg på hver gang jeg drikker en rød sodavand idag:)

  Jeg håber, at din blog fortsætter derud af de næste mange år igen:)

  Sabina / MissMuffin


 29. Mar 1, 2011
  3:50 pm

  Maria B.

  Hej Birthe.

  Tillykke med de fem år :o)

  Jeg faldt over din blog, fordi jeg for et halvt års tiden siden googlede en opskrift på et eller andet, kan ikke lige huske hvad. Det var ikke første gang, den poppede op i forbindelse med en opskrifts-søgning, så nu måtte jeg lige undersøge, hvad det egentlig var for en blog. Jeg har været "hooked" lige siden og tjekker din blog hver morgen :o)

  Det indlæg, du har skrevet, der har gjort mest indtryk på mig, handlede faktisk om, at du ikke bryder dig om at fejre din fødselsdag, fordi du har så mange dårlige minder fra den. Du skrev hvad det var for nogle dårlige minder. Det rørte mig dybt, især fordi jeg selv som mor slet ikke kan forstå, at man kan behandle sit barn sådan!

  Din blog handler jo primært om mad, og det er da også opskrifterne, jeg "går efter". Men for mig, er det, der fastholder mig som læser, at din personlighed skinner meget igennem dine indlæg. Du gi'r meget af dig selv i dem, og gennem oplysninger om dig og dit liv med din sygdom, kæresten, princessen og din passion for mad, har jeg dannet mig et billede af, hvem du er, selvom jeg ikke har mødt dig.

  Og det gør din blog til så meget mere end bare opskrifter. Så bliv endelig ved :o)

  Mange hilsner fra
  Maria


 30. Mar 1, 2011
  4:17 pm

  Det-lille-koekken

  1771 indlæg, hold da op det er vildt og flot !!
  1000 gange tillykke emd at du nu har haft din blog i 5 år. Det er virkelig flot, at du har hold ved så længe !

  Hvorår jeg fandt dig, kan jeg ikke huske. Men jeg fandt dig da jeg skulle bruge en opskrift på en vulkankage.. Og vups.. så mødte jeg din side..

  :-))


 31. Mar 1, 2011
  4:29 pm

  Tina

  Hvert eneste af dine indlæg følges nøje og jeg savler over alt maden og henter en masse inspiration 🙂 Samtidig er jeg glad for at kunne følge med, både i op og nedture, der gør os alle så menneskelige 🙂
  Jeg fandt dit tilfældigt på google for et par år siden, da jeg søgte på nogen kager 🙂


 32. Mar 1, 2011
  4:52 pm

  Marie

  Hej Birthe!
  Mange gange tillykke med bloggens fem år! Jeg håber det bliver mange år endnu. 🙂

  Jeg fandt din blog, da jeg skulle finde en opskrift. Jeg kan ikke huske hvilken, men jeg kan bare huske, at jeg fandt en eller anden opskrift, og den bare var fantastisk, ligesom så mange andre af de opskrifter!
  Først kiggede jeg kun efter opskrifter, og læste ikke alt det andet, men en dag hvor jeg havde lidt bedre tid, kom jeg til at læse et indlæg igennem, også måtte jeg bare læse mere.
  Du skrev simpelthen fantastisk, og samtidig fik jeg stillet min "lyst" for at snage i andres liv – skønt.

  Nu er jeg afhængig af din blog, (hvis man kan sige det), og jeg kan op til flere gange om dagen tjekke din blog igennem.

  Jeg håber at du skriver en masse år endnu, det kunne være fedt! 🙂
  Mange kærlige hilsner Marie.


 33. Mar 1, 2011
  5:00 pm

  Kjærs Mølle

  Kære Birthe

  Tillykke med din blogs fødselsdag – den er meget imponerende, og jeg er dagligt inde og se hvad du finder på af spændende ting.

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg "fandt" dig første gang, men det er først inden for det sidste halve år at jeg kikker jævnligt herind. Jeg elsker at lave mad og bage, og jeg synes jeg prøver så mange nye spændende ting inspireret af dig. Især dine pandekager med spinat og skinke, grovbollerne og fastelavnsbollerne med creme og marcipanremonse hitter virkelig herhjemme og i omgangskredsen.

  Bliv endelig ved 🙂

  Knus Jannie


 34. Mar 1, 2011
  5:04 pm

  Piskeriset

  Tillykke endnu en gang 🙂

  Jeg synes, du har skrevet mange spændende, interessante og tankevækkende indlæg gennem tiden. Du har givet et indblik i andre sider af livet, som jeg ellers ikke kendte i forvejen – blandt andet fibromyalgi – og det har været meget lærerigt.

  Jeg fandt din blog i januar 2009! Jeg husker det så præcis, for jeg ledte efter opskriften på en bærtærte, jeg ville lave til gemalens surprisefødselsdag, og jeg var ikke tilfreds med de opskrifter, jeg fandt i mine daværende kogebøger (det var i øvrigt en rigtig god tærte, så tak for opskriften ;-)). I første omgang skete der ikke mere, men en uge senere faldt jeg over en hverdagsblog, som jeg begyndte at læse, og da jeg havde læst samtlige indlæg (!), begik jeg den klassiske 'fejl', og skulle liiiige tjekke vedkommendes blogroll – og snart trevlede jeg også alle dine gamle blogindlæg igennem! (det tog i øvrigt også en del timer, men det var spændende læsning :-)). Og i sidste ende indså jeg, at madblogs faktisk var så spændende, at jeg blev nødt til også at lave en, så det gjorde jeg i marts 2009.


 35. Mar 1, 2011
  5:24 pm

  Charlotte

  Kæreste Birthe,
  Tillyke med den 5 og ikke mindst de kommende 5 år.
  Jeg har været trofast læser siden den gang på Trendsales, hvor man kunne få et link til din side… Laaang tid siden.
  Det bedste eller mest rørende indlæg, er klart da du fik din engel fra din Mama… Den er så smuk, og hvilke skønne tanker der er bag.

  Kærlig hilsen
  Charlotte


 36. Mar 1, 2011
  6:17 pm

  Jever

  Tillykke Birthe med din 5 års Bloggelsdag.

  Jeg stødte første gang på dig for ca. 3½ år siden, da jeg skulle bage nogle fantastiske frokkost boller til mine ungers madpakke, og lavede dine gullerodsboller, og dem er der blevet lavet mange af efter….

  Keep up the god work..

  Hilsen
  Jesper Seeberg


 37. Mar 1, 2011
  6:44 pm

  Vevo

  For mig er det meget hurtigt at sige, hvornår jeg fandt dig… Jeg sad i min stue en aften og tjekkede blogs. På en eller anden måde blev jeg linket hen til dig 🙂 For at være helt præcis var det d. 1. marts 2011 kl. 18.34 😛 Mens jeg skriver, kommer jeg pludselig i tanker om, hvordan jeg endte her! Jeg startede med at gå ind på en Tokio Hotel blog (Tokio Hotel er et band, jeg lider utrolig meget!), fordi det i dag er præcis 1 år siden de fire dejlige, tyske drenge var på besøg! Det er også Justin Biebers 17-års fødselsdag, min veninde har fortalt mig det 16 gange i dag (ja, jeg talte), hvis det skulle interessere dig 🙂 Og nu er det vist ved at blive til en roman, jeg slutter historien nu, jeg trykkede hen på nogle andre blogs via links og VUPS så var jeg her og så var der jo sørme en konkurrence 😀 Om en METTE BLOMSTERBERG bog! lige noget for mig 😀 og jeg vil da klart tjekke herind igen! undskyld det blev så langt…


 38. Mar 1, 2011
  7:11 pm

  Anna

  Tillykke, Birthe, med blog'ens 5 års fødselsdag!! Jeg er først relativt sent begyndt at følge med. Jeg mener jeg fandt blog'en via en artikel i Magasinet Mad om madbloggere. Det er rart at følge med herinde og jeg finder masser af inspiration, både hvad angår madopskrifter og andre spændende hjemmesider /blogs! Jeg synes du blogger på en meget ordentlig måde, fordi du altid angiver, hvor du har fundet inspiration til de forskellige ting, du kokkererer. Med mindre man er professionel kok, har man vel altid fået ideen et eller andet sted fra.. Ud over det, er det dejligt at du altid giver dig tid til at svare! Det virker til, at du har et meget godt overblik over, hvem der følger med, trods det store antal læsere. Jeg håber du fortsætter længe endnu 🙂

  Mange hilsner fra Anna


 39. Mar 1, 2011
  7:15 pm

  Quie

  Tillykke med de 5år – håber der kommer mange flere med spændende opskrifter.

  Jeg er ret sikker på, at jeg fandt dig via google hvor jeg søgte efter en opskrift – og det første jeg så da jeg gik ind på din blog var den sindsyge gode "Gunvor-kage, som jeg da straks gemte, og har lavet et par gange siden ☺


 40. Mar 1, 2011
  7:46 pm

  Kiki

  Hej Birthe !

  Først og fremmest tillykke med de 5 blogår 🙂

  Jeg fandt din blog for nylig, hvor du havde efterladt en kommentar til min opskrift på marcipanmuffin. Og så blev jeg nysgerrig, hvem denne person var 🙂

  Jeg har endnu ikke afprøvet nogle af dine opskrifter, men jeg har kigge på din opskift på fastelavn, eftersom jeg har lovet nogle kollegaere at bage fastelavnboller til næste uge.

  Jeg synes, at det er imponerede, at du har overskud til arrangere diverse arrangement for bloggere. Måske vi mødes i fremtiden ?

  Kirsten


 41. Mar 1, 2011
  8:14 pm

  Louise

  Kære Birthe

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg er super glad for at læse din blog, og er inde hver dag for at kigge. Jeg fandt din blog for nogle år siden, da jeg sad og ledte efter en opskrift på nettet, og jeg har hængt ved som fast læser siden da 🙂 Det er da også din blog der har inspireret mig til at lave min egen madblog. Bliver derfor også altid så glad når jeg får en kommentar fra dig på en af mine retter.

  Held og lykke med bloggen i fremtiden, jeg vil fortsat følge dig.

  Hilsen Louise


 42. Mar 1, 2011
  8:18 pm

  sille

  Først tillykke:) Er faktisk ikke så forfærdelig lang tid siden jeg stødte på din blog. Men jeg har siden fulgt den fast og er meget imponeret af alle de opskrifter du har og ikke mindst af din blog og dig. Kan ikke nævne et indlæg som har gjort mest indtryk, da det er hele bloggen som egentlig har gjort mest og det største indtryk. Hele den måde alt er sat op på, din historie og så de indlæg som fast kommer og ikke mindst de fantastiske opskrifter. Jeg fandt dig da jeg ledte efter en kageopskrift til en kagedag jeg har fast på mit arbejde med nogle kollegaer. Vi skiftes til at bage hver tirsdag og jeg havde virkelig lyst til at bage noget med marcipan og pistacie. Fandt din opskrift på marcipan og pistacie stænger. De kager havde kæmpe succes og er siden blevet bagt meget ofte. Har idag prøvet mange af dine opskrifter og de er alle lige succesfyldte og det er imponerende at jeg endnu ikke har kunne støde på en dårlig opskrift eller noget som bare har mislykkedes. men opskrifterne er så velbeskrevet at de bare lykkes:) Fantastisk jo. Glæder mig meget til fortsat at blive inspireret til anderledes mad og kager.
  Kh Sille


 43. Mar 1, 2011
  8:33 pm

  lise

  Jeg fandt din blog for ca. et år siden pga. henvisninger fra flere forskellige modeblogs. Og da jeg elsker mad – både det sunde og det søge – kigger jeg ofte forbi for at få inspiration hos dig.

  Så, tillykke med jubilæet og fortsæt med at inspirere til madlavning og madglæde 🙂

  Mvh Lise


 44. Mar 1, 2011
  9:15 pm

  Bente

  Tillykke med bloggens fødselsdag.
  Jeg opdagede din blog for et års tid siden. Studsede en del over bloggens navn, da jeg ledte efter en opskrift. Hva' har det med New York at gøre? Tænkte jeg.
  Nå men jeg er selv ret så glad for New York og dine madopskrifter er vældig inspirerende. Jeg tror jeg fandt dig via Google da jeg ledte efter en opskrift, men kan altså ikke huske hvilken… Til gengæld ved jeg at min yndlingsopskrift af dem jeg har afprøvet er den med laks med mandel-basilikum topping.
  Nu er jeg fast follower og bruger dine dejligt regelmæssige indlæg med flotte billeder som inspiration til hverdag og fest.
  Tak for det.
  Et nysgerrigt spørgsmål. hvordan udvælger du en vinder? lodtrækning eller bedste indlæg?
  Nå nej du vil ikke besvare indlægget, men måske du vil fortælle det når vinderen er fundet. God dag til dig.


 45. Mar 1, 2011
  9:17 pm

  Vibeke

  Hej Birthe
  Jeg faldt over din på via en anden madblogger. Siden har jeg været en stor stor fan af din blog. Syntes du blogger om dejlig mad og giver mig stor inspiration 🙂
  Hilsen Vibeke


 46. Mar 1, 2011
  9:33 pm

  Løjsen

  Tillykke med de 5 år 😉

  Jeg fandt din blog via min søster, som er helt vild med opskrifter. Hun er fast inventar på din blog og snakker altid om dine opskrifter, som hun også selv afprøver. 🙂
  Så måtte jeg jo lige læse lidt med, og se hvad du var for en. og så har jeg hængt på lige siden 🙂


 47. Mar 1, 2011
  9:36 pm

  Birthe

  Hej Birthe.

  Et stort tillykke med fødselsdagen.
  Jeg følger din blog fordi der er så meget livslyst over det du blogger.
  Familien elsker dine lækre salater og det var derfor jeg i sin tid kom ind på din blog.
  Jeg var bare fanget med det samme og er vild med at læse om dine ideer og får derigennem inspiration til den daglige madlavning.

  knus fra en anden Birthe


 48. Mar 1, 2011
  9:45 pm

  Tanja

  Et af de indlæg, der har gjort indtryk på mig er et, du skrev i forbindelse med, at nogle havde været "efter dig" i forhold til din førtidspension og så gaver, du modtog i forbindelse med bloggen. Det var et meget komplekst dilemma, som du håndterede med ærlighed og uden for meget "politik".


 49. Mar 1, 2011
  9:47 pm

  Tina Bonde

  Jeg fandt din blog for et par år siden, men har ikke været alt for flittig til at efterlade kommentarer. Jeg skulle have gæster og var tom for ideer. Søgte på google og fandt dig og alle dine skønne opskrifter. I min lille familie er vi især begejstret for opskriften:pagasius tournedos som er en lækker måde at få fisk serveret på.
  Det gør indtryk på mig at du kan blive ved med at finde på nyt og at du ikke lader dig slå ud af alle de ting du går og slås med.


 50. Mar 1, 2011
  10:06 pm

  Charlotte S. T

  Hej Birthe.
  En god anledning til, at give mig til kende, efter at have fulgt din Blog i snart 2 år. Jeg blev anbefalet nogle af dine gode opskrifter af en god veninde – og har siden prøvet mange af dine lækre retter. Farvoritterne er hos ungerne sticky chicken, hos gemalen spinatbunden med creme med røget ørred og min absolutte yndlingsret er new york style cheesecake. NAM NAM. Du har også inspireret mig til, at købe abonnement til magasinet MAD!
  Tak for et dejligt pift i hverdagen og inspiration til madlavningen.
  Kærlig Hilsen Charlotte S. T


 51. Mar 1, 2011
  10:46 pm

  AK

  En dejlig veninde fortalte om din fantastiske blog for omkring 3 år siden. Siden da har jeg dagligt fulgt med i dine skriverier, og ikke mindst ladet mig inspirere af alt det lækre mad du fremtryller. Via din blog er jeg desuden også blevet gjort opmærksom på en masse andre skønne madblogs, som jeg dagligt nyder at "surfe" omkring i og lade mig inspirere af. Så tak fordi at jeg fandt dig 🙂


 52. Mar 1, 2011
  10:48 pm

  SushiStegen

  Kære Birthe,
  Et stort tillykke med bloggens fødselsdag- 5 år det er jo stort eller en træbryllupsdag 🙂
  Det er et stykke imponerende arbejde du har lagt og stadig lægger i at skrive, fotografere og finde på opskrifter. Og heldigvis kan jeg læse, at vi er mange som både nyder godt af dine anstrengelser og dine indlæg.
  Jeg kan faktisk ikke længere huske hvornår jeg begyndt at læse din blog. Men jeg tror at jeg begyndte at læse din blog regelmæssigt for 3 år siden. Jeg kan huske, at jeg var så glad for at finde ligesindede – nogen som også interesserede sig så meget for mad og ligefrem gad at fotografere det. Jeg var/er imponeret over dine hyppige og personlige indlæg. Det sætter jeg stor pris på for det både maden og personen jeg følger med i.
  Jeg glæder mig til at se hvad de næste fem års indlæg byder på af spændende mad og gode oplevelser for dig. Min gave til dig er taknemlighed og en million skeer til at blogger videre for.
  Hurra, Hurra, HURRA!!


 53. Mar 2, 2011
  1:34 am

  Gemini1979

  Hej Birthe.
  Mange gange tillykke med fødselsdagen, jeg ser frem til de næste 5 år ;D
  Jeg fandt din blog for snart et år siden må det være, og det skete fordi jeg havde smagt jordens bedste gulerodskage hos min ex svigerinde. Hun nåede dog, at stoppe alt kontakt inden jeg fik opskriften, så jeg måtte på nettet og fandt den så på sin blog. Og hvor var jeg glad for det, for det er siden blevet mit favorit sted på nettet! Jeg bruger så mange af dine opskrifter nu, og laver tit det samme som dig til aftensmad og nyder både dine indlæg og opskrifter. Jeg har også selv en stor kærlighed til USA efter at have boet der i 2 år, og det er så dejligt at læse om din kærlighed til landet :o) Og jeg bager stadig din gulerodskage til enhver anledning ;D
  Mange hilsner fra Maria.


 54. Mar 2, 2011
  3:28 am

  Sanny

  Kære Newyorkerbyheart.
  I oktober måned sidste år besøgte jeg min søster, der bor i udlandet. Vi skulle lave mad sammen til nogle gæster fra forskellige lande, og hun fortalte i den forbindelse om din blog og sendte mig derpå et link til facebook. Min søster lavede en "hvad der er i skabet" udgave, af din bagte æblekage med mandler – og den var et super hit uanset nationalitet (jeg tror vi kom fra ca. 6 forskellige lande).
  Siden da har jeg fulgt din blog, og jeg nyder at læse om dine mad projekter.
  Jeg har gennem længere tid gået sygemeldt og har tit hentet inspiration i dit gå på mod. Du nævner selv at det du skriver, kommer fra hjertet – og det er jo netop når vi smider masken og viser mennesket bag, at vi får mulighed for at række ud og røre et andet menneske.
  Et stort tillykke med de 5 år 🙂
  Jeg glæder mig til fortsat at modtage inspiration og livsglæde gennem dine indlæg.
  Kh Sanny


 55. Mar 2, 2011
  8:09 am

  Hoptimisten

  Hej Birthe.

  For nylig er det indlæg der har gjort mest indtryk på mig, det hvor du fortæller om hvordan du blev hængt ud i den afhandling om madbloggere. Men der har været mange andre gange. Jeg nyder at følge med i din blog på godt og ondt. Og at du er så ærlig er bare fantastisk. Nogle gange føler jeg at jeg kender dig. Det kan altså godt være at jeg stopper dig på gaden en dag… Jeg bor i Kolding og skulle også med toget til Kbh den morgen hvor du skulle over til Lone og Louisa. Jeg kunne ikke lade være mere med at kigge efter dig på hovedbanegården:-) Så er du forberedt. Om jeg vinder eller ej, så bliver jeg i hvert fald ved med at følge din fantastiske blog og den har givet inspiration til mangt og meget:-)

  Mange hilsner
  Henriette


 56. Mar 2, 2011
  9:09 am

  Rikke Jakobsen

  Hej Birthe

  Tillykke med "jubilæet". Jeg vil tillade mig og svare på begge punkter.
  Jeg fandt din blog for 5 år siden, og har læst med lige siden. jeg ledte efter spændende opskrifter på nettet, og fandt din side på den måde. Jeg fandt så meget mere, end en god opskrift. En skøn blog, som har givet mig meget igennem tiden.
  Det indlæg jeg bedst kan huske og som satte sig fast. Var et hvor du forklarede om din barndom, og alle de frygtelige ting du har været igennem. Det er forfærdeligt, at nogen skal udsættes for sådan noget. Og det er et mirakkel, at du er blevet et helt og ordentligt menneske. Og tilmed har overskud til og glæde os andre hver dag med dine indlæg, tanker og opskrifter trods fortid(ar på sjælen) og sygdom. Så tusind tak fordi du vil dele dine tanker og opskrifter med mig:-) Og tillykke med succesen. Jeg læser gerne med mange år endnu.

  Rikke


 57. Mar 2, 2011
  10:07 am

  Frøken Nim

  Kære Birthe

  Stort tillykke med din blogs 5 års fødselsdag og må der blive mange flere af dem – dette skal være mit forårsønske for dig..
  Jeg er en af de anonyme læsere som følger din blog dagligt og ELSKER den.. Faktisk er du en af grundene til jeg går og barsler med ideen om at starte min egen.. Jeg undskylder min hidtidige anonymitet på din blog.. Ikke desto mindre har jeg holdt meget af den i de snart 2 år jeg har fulgt den og min anonymitet skyldes kun at jeg er en del genert, men idag er jo en dejlig mulighed for at komme ud af gryden på..
  Anyways, for mig var det ikke bare ét indlæg der gjorde indtryk på mig, men en del.. Langsomt gik det op for mig, at for det første at du var adopteret og for det andet at din barndom ikke var noget du havde meget lyst til at huske og at du ikke brød dig om at holde fødselsdag.. Dette gjorde mig meget trist og satte mange tanker i gang hos mig: Jeg er selv adopteret og i min optik er man et barn som ens forældre virkelig har ønsket sig og derfor var det aldrig faldet mig ind at nogen ikke får den barndom som de har fortjent! Det var et virkelighedstjek for mig og noget jeg til tider vender tilbage og tænker over..
  Men derfor er det jo så meget desto bedre at du har din Mama og Papa i USA – et stort hurra for dem! Og et kæmpe for dig og din blog:)

  Kærlig hilsen Louise


 58. Mar 2, 2011
  10:14 am

  LymfeBlogger

  Hej Birthe,
  jeg fandt dig på jubii debatten, og jeg tror det var i forbindelse med din fantastiske gulerodskage, som jeg har bagt mange gange siden. Hvis jeg skal have den med, eller fryse ned i stykker, skærer jeg den igennem og lægger flødeostcremen imellem.
  Det er længe siden nu, at jeg fandt dig, det var mens I stadig boede i det gamle hus.
  Jeg håber, du vil fortsætte med at blogge i maaaange år 🙂

  Kærlig hilsen
  E


 59. Mar 2, 2011
  10:29 am

  lutinlive

  Hej Birthe…
  Først tillykke med de 5 år.. Det er da helt vildt!!
  Jeg snublede først over din blog, da jeg søgte på en opskrift inde på google.. Jeg har glemt hvad jeg søgte på, og det var nok heller ikke så vigtigt, for jeg forsvandt i stedet ind i din verden..
  Jeg kigger på din side næsten hver dag og er blevet inspireret til SÅ MANGE retter..
  Desuden er jeg vild med din blog, fordi jeg er imponeret over din måde at skrive på og hvor ærlig du er, om sin sygdom og de udfordringer du står overfor..
  Jeg ville ønske at jeg kunne være så stærk som dig, og håber virkelig at du fortsætter med din blog..
  Kærligst Lea


 60. Mar 2, 2011
  11:58 am

  ESJ

  Hej Birthe.

  Jeg har i realiteten lavet mad siden jeg blev født. Jeg blev mere eller mindre født ved et komfur, og jeg spiste oliven med ske som toårig. Hvorfor fortæller jeg dig det, tænker du måske.

  Jo, nu skal du høre: Mad handler for mig om glæde, livsmod og det at samles. Det er de ting jeg har med i bagagen fra mine forældre, og de ting jeg satte mig for at give videre til min kæreste, den dag vi flyttede sammen for små to år siden. Og det er de samme ting jeg ser i dine indlæg. Det er derfor jeg kommer forbi hver evig eneste dag!

  Det, jeg har skrevet passer vidst ikke ind i nogen af dine kriterier for din giveaway, men jeg håber jeg kommer i betragtning alligevel 🙂

  Jeg ønsker dig alt det bedste
  Emil


 61. Mar 2, 2011
  3:35 pm

  Rikke

  Jeg har fulgt dig i flere år og har også gjort mig til kende ved at skrive til dig ang dine fantastiske opskifter 🙂 som min mand bestemt os takker for hehe

  Jeg blev samtidlig meget berørt af dit indlæg for nogle mdr siden hvor der var nogle der ikke skrev lige søde kommentare til dig, det forstår jeg jo ikke ret meget af, misundelse er en grim ting og får det værste frem i folk 🙁

  Dine opskifter har vækket stor glæde herhjemme og nogle er blevet favoritter i det lille hjem 🙂

  Har du prøvet lave Mettes kransekage?? Hun lavede den på DR her op til nytår og jeg måtte jo selvfølgelig lave den til nytårsaften og det er den bedste kransekage jeg nogensinde har smagt og det sagde vores gæster også! Derfor vil jeg også super gerne vinde hendes bog og ovenikøbet er den signeret det er jo endnu større 🙂

  Glæder mig til endnu flere gode opskrifter fra dig 🙂

  KH Rikke


 62. Mar 2, 2011
  5:28 pm

  Leslie

  Tillykke med de 5år 😉

  Jeg tror jeg fandt dig, gennem google 🙂 hver gang jeg skal søge på opskrifter, så er din blog der.. Og jeg så den meget interessant derefter.

  // Leslie
  speciel1989@hotmail.com


 63. Mar 2, 2011
  6:47 pm

  Henriette Terkelsen

  Hej Birthe
  Tillykke med de 5!
  Jeg blev henvist til dit indlæg om hjemmebagte pølsebrød af en bruger på http://www.babyxplore.dk – og så blev jeg ligesom bare hængende. Pølsebrødene er blevet brugt meget (!), men også meget andet er blevet snuset til, prøvet og, om ikke andet, sukket over 🙂
  Jeg synes du har sådan en fin og glad skrivestil som viser hvor meget du brænder for emnet. Og det er altid en fornøjelse at kigge herind!
  De bedste hilsener,
  Henriette


 64. Mar 2, 2011
  8:39 pm

  Dennis Vind

  Hej Birthe,

  Tillykke med de 5 år.
  Jeg fandt din blog for et par år siden ved et tilfælde, fordi jeg søgte på em opskrift. Ligesiden har jeg læst alle dine indlæg og prøvet mange af de opskrifter, som du laver. Jeg sætter stor pris på dit arbejde, både med opskrifterne, men også dine boganmeldelser. Jeg gemmer tit din blog som en pause-treat fra arbejde eller som hygge, når jeg kommer hjem. Jeg håber, du fortsætter lang tid endnu.
  De bedste hilsner,
  Randi


 65. Mar 2, 2011
  9:23 pm

  heidi

  Til lykke med blog-dagen – håber der kommer mange flere år og indlæg endnu!

  Hvornår jeg fandt din blog kan jeg ikke huske præcist, men jeg ved at jeg snakkede med en tidligere kollega om den, for måske 2-3 år siden, hvor vi snakkede om mad, og hun spurgte om jeg kendte den. Der havde jeg været inde på den før, efter at have søgt en opskrift på Google.

  De sidste par år har jeg fulgt den gennem Google Reader (som jeg gør med alle de andre blogs jeg følger), og lige som flere andre også har fortalt her, har din blog været en del af inspirationen til selv at starte 🙂


 66. Mar 2, 2011
  10:55 pm

  Susan Rosa

  Uha jeg fandt frem til dig, da jeg skulle bruge en opskrift til muffins til min søns barnedåb. En sød pige fra min mødregruppe på debatten linkede til dig og ja så har jeg hængt ved siden. :oD

  Muffinsne blev forresten bagt ud fra http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2006/10/gulerodskage-fra-new-orleans.html
  og alle gæsterne var bare SÅ vilde med den at flere spurgte efter opskriften. Så gav dem din hjemmeside. ;o)

  Tak for en dejlig og inspirerende side. Elsker at du både skriver om mad, men at man også kommer lidt til at kende dig gennem det du ellers skriver.


 67. Mar 3, 2011
  9:37 am

  Rikke

  Hej Birthe

  Nu vil jeg benytte bloggens fødselsdag til at give mig til kende. Jeg har fulgt din blog et godt stykke tid, faktisk er jeg inde og læse den hver dag og mange af dine opskrifter bliver afprøvet med stor succes :o)

  Jeg fandt din blog tilfældigt fordi jeg søgte efter opskriften på en jorbærtærte, og så kom din blog frem. Og den tærte er bare blevet bagt mange gange mums.

  Tillykke med 5 års fødselsdagen for din blog – vi er sikkert mange der håber du fortsætter mange år endnu. Du er en god inspiration, både for mad vi skal lave og bøger der skal læses :o)

  Knus Rikke


 68. Mar 3, 2011
  3:53 pm

  dyrhave

  Hej
  Jeg tror, jeg fandt din blog ved et tilfælde, da jeg en dag googlede efter en eller anden opskrift.
  Det er lang tid siden nu. Jeg besøger din blog jævnligt og henter meget inspiration til køkkenet.
  Tillykke med fødselsdagen;)
  Rikke


 69. Mar 3, 2011
  8:55 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  STORT tillykke med bloggens 5 års fødselsdag. Jeg kan godt forstå, at du er så glad for din blog. Jeg har selv fået utrolig meget ud af min egen kageblog – den betyder utrolig meget for mig.

  Jeg fandt din blog igennem Kagekonens blog, da jeg selv startede i blog- og kageverdenen. Jeg følger med i dine glæder og sorger og lækker mad, men skriver ikke helt så ofte.

  Kh Camilla


 70. Mar 4, 2011
  10:08 am

  Majbrith

  Min bror og hans norske kone skulle giftes her i DK på datoen 070707. Vi skulle forberede noget mad til gæsterne aftenen før brylluppet, så man lærte hinanden lidt at kende inden den store dag. Deres ønske var bla nogle kyllingespyd. Jeg googlede og røg ind på din side, og har været der lige siden. Jeg kan huske at jeg sagde til mig selv, at hvis hun kommer sukker i sine bløde løg, er hun "min". Jeg fandt frem til en opskrift med bløde løg, og glad blev jeg, da jeg så, at du også kommer det i. Kyllingespyddene blev fantastisk gode, festen ligeså.
  Knus fra Majbrith


 71. Mar 4, 2011
  6:14 pm

  Engel

  Kære Birthe. Jeg kan ikke huske hvornår jeg fandt din blog – men det er flere år siden…! Jeg googlede efter en opskrift og fandt din side… Siden har jeg været afhængig af din inspiration i køkkenet og din hjertevarme og ærlige tone i dine indlæg. Jeg har en søn med lettere asberger/autist træk – og vores kvalitetstid er bl. andet vores ugentlige maddag sammen. Og når vi skal planlægge menuen, så slår vi et smut ind forbi din side, finder noget spændende, og går i krig i køkkenet…! Du er virkelig en uvurderlig inspiration og bringer stor glæde og lærdom hjemme hos os! Så hjertelig tillykke med 5 års dagen… Og tak for at du utrætteligt bliver ved!
  Kæmpe knus
  Engel


 72. Mar 5, 2011
  12:21 am

  Ma-thilde

  <3-lig tillykke med 5-årsdagen!

  Jeg følger ofte din blog og den er blevet fast inventar i min bogmærkelinie på min computer 🙂
  Jeg fandt via Jubii, hvor du viste alle dine dejlige billeder..

  Her er altid god inspiration at finde, tak for det !

  Mvh Thilde


 73. Mar 5, 2011
  8:11 am

  Camilla

  Hej Birthe,

  hjertelig tillykke med 5 års fødselsdagen!

  Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men det har uden tvivl været i forbindelse med jagten på en opskrift. Inden jeg startede min egen blog havde jeg kun i meget kort tid læst blogs, og det var først efter at jeg selv startede at jeg for alvor begyndte at læse blogs. Din var dog bestemt en af de første, og jeg vender tilbage hver gang over bliver imponeret over det overskud du – trods alt – har til at lave "ny" mad hver dag!

  Dette bringer mig til, hvilket indlæg som har påvirket mig mest, og jeg må sige, at alt det bøvl der var i forbindelse med den afhandling fra RUC – jeg var simpelthen i chok over andres måde at behandle din blog på, og samtidig imponeret over din måde at håndtere situationen på. Jeg var simpelthen så sur og gal på dine vegne… men lærte jo samtidig, at der "åbenbart" er noget som hedder "kassedamemad" (som jeg elsker :o)

  knus
  Camilla


 74. Mar 5, 2011
  8:28 am

  HELLE ENGDAL

  Hej Birthe.

  Forsinket tillykke med 5 års dagen 🙂

  Jeg stødte tilfældigt på din blog gennem jubii debatten (mad-forum – sjovt nok :-))
  Besøger dig flittigt, og finder altid inspiration.
  Det indlæg der har chokeret mig mest er det, hvor en du troede var din ven svinede dig helt enormt. Der er vist ingen grund til at uddybe….

  Knus Helle


 75. Mar 5, 2011
  7:23 pm

  Elfepigen

  Tillyke med de fem år;)

  Så vidt jeg husker så var det fibromyalgi jeg søgte oplysninger om på nettet og der stødte jeg på din blog og jeg beundrer dig for hvor dygtig du er 😉

  Rigtig mange knus og kram herfra


 76. Mar 6, 2011
  11:49 am

  Danser I Regnen

  Hej Birthe, tillykke meed blog-fødselsdagen – dog lidt forsinket herfra. Nu er der snart ved at være computer i det lille hus igen, så der kan blogges både før og efter træffet i næste weekend, som jeg glæder mig voldsomt til!
  Jeg fandt din blog via jubii-debatten for flere år siden faktisk – det var gulerodskagen der lokkede mig ind på din side – en af mine personlige favoritter ^_^.

  Det er også dig der har inspireret mig til at blogge selv – det er jo en helt ny verden der åbner sig.

  Jeg glæder mig super meget til på lørdag.

  Kram kram fra Frederikke
  Som Danser I Regnen


 77. Mar 6, 2011
  8:50 pm

  Tine

  Sikke en fin præmie…Jeg er helt pjattet med de programmer…

  Jeg kan ikke huske 100 % hvordan jeg fandt dig, men det var Krudtuglens Mor Christina som på Facebook skrev om dig på en eller anden måde, for lang tid siden efterhånden 🙂


 78. Mar 6, 2011
  10:23 pm

  Camilla B

  Hej Birthe.
  Stort tillykke med de 5 år.

  Jeg har brugt din opskrift på koldhævede morgenboller mange gange, når jeg har været i sommerhus med min familie.
  Det var også den opskrift, som førte mig til din blog.

  Jeg er imponeret over dit store overskud.
  Mange hilsner
  Camilla


 79. Mar 6, 2011
  10:29 pm

  dosujo

  Min lillesøsters veninde sendte en af dine opskrifter til mig på … kan ikke helt huske hvad det var – måske kanelsnegle?

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!