Newyorkerbyheart

Godt brølt!!!!

Som I ved, er jeg jo tit bleve skældt ud for at ikke at følge de uskrevne regler. Skældt ud for at gå mine egne veje, indenfor denne madblogverden, som jo i bund og grund ikke er defineret nogen steder.

I dag stødte jeg på en side, hvor der endelig er en der siger fra, siger STOP, tager bladet fra munden! Hvor er det FEDT – herfra vil jeg bare sige: “GODT BRØLT, LØVE!!”
Indlægget er skrevet af en modeblogger, som jo er langt foran madbloggerne, men jeg synes at det taget et godt emne op.

I kan læse det indlæg som fangede mig HER……..

Et andet indlæg jeg blev fanget af i dag, var hos Carla – det er i en hel anden boldgade end det første link – det her fik mig til at grine og tænke godt tanker…….

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Mar 6, 2011
  11:11 pm

  lone.g

  Kære Birthe
  En fed artikel du har linket til. Jeg må nok være både blind og døv, for jeg har ikke hørt nogle brokke sig over at nogle får gaver mm (jeg går nok med øjenbind og er noget selektiv;-)
  Jeg synes at det er herligt for dig og jeg kan godt være en lillebitte smule misundelig over at du har muligheden for at afprøve opskrifter mm, men at nogle kan få ondt i rø… over det, forstår jeg ikke..
  Klø du bare videre på og nyd at du er velsignet med en gave, som gør at nogle vil bruge dig og dine evner til at komme ud til os nysgerrige mennesker 😉
  bare fortsæt
  kh Lone.g


 2. Mar 7, 2011
  1:25 am

  Maj

  HØRT HØRT!
  Jeg læser lige så mange madblogs som jeg læser modeblogs, så jeg er rendt ind i hendes indlæg en del gange, og synes det er et forfriskende pust!

  Jeg har jo også fulgt dig i en rum tid efterhånden, og ved hvad Janteloven har gjort mod dig, samt alles offentlige meninger om hvad du kan tillade dig og hvad du må og ikke må! Kudos til dig Birthe, at du ikke er brudt sammen, men stadig holder hovedet højt og fortsætter ufortrødent!

  Jeg bakker 100% op omkring det indlæg – og DIG!

  – Maj 🙂


 3. Mar 7, 2011
  9:43 am

  ecoelder

  Enig!

  Et par rigtig gode indlæg.

  Det er rart når nogen tager bladet fra munden.

  Det er også rart at se, at man ikke er den eneste i verden der har kat(te) med hæklefejl i kysen 😉


 4. Mar 7, 2011
  10:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Ja, det må du være, for jeg synes da at jeg har været udsat for min del. Bl. a. da en meldte mig til min kommune, fordi vedkommende fik ondt i bagdelen over at jeg får vareprøver 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Mar 7, 2011
  11:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Maj!

  Tusinde tak for dine ord – og opbakning – det betyder uendelig meget for mig. Det er jo netop pga. mennesker som dig, at jeg får kræfter til at forsætte!!!
  Jeg har tit haft lyst til at stoppe med på den anden side har jeg det sådan, at ingen andre skal bestemme hvad jeg skriver eller hvordan jeg gør det – heller ikke de andre madbloggere – som ikke synes jeg hører til i "deres" verden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Mar 7, 2011
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Ecoelder!

  Ja, det er det nemlig!! 🙂

  "Hæklefejl i kysen", jeg grinede SÅ højt da jeg læste det udtryk!!

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 7, 2011
  2:10 pm

  Helle Nielsen

  Hvis man kunne købe smålighed på dåse, så ville det være Danmarks største eksportvare – på linje med Saudi Arabiens olie…

  Jeg undrer mig hver gang jeg møder et surt opstød i form af en kommentar til noget en anden har skrevet. HVER gang – så det er ofte. Hvad er det, der får folk til at ulejlige sig med at besvare noget, som pisser vedkommende af? Jeg forstår det simpelthen ikke.

  Jeg følger din blog troligt og elsker at afprøve opskrifterne.

  Ros kan man ikke få for meget af vel? 🙂

  Keep up the good work!

  Helle


 8. Mar 7, 2011
  2:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Du har ret, jeg forstår det heller ikke, men der åbenbart nogen der har brug for at få andre til at blive kede af det og såret….

  Ros er altid velkommen 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Mar 7, 2011
  7:08 pm

  carla

  Hej Birthe, tak for den pæne omtale. Der har været fem gange flere visninger af kattedameindlægget, end nogen af de andre indlæg har haft i hele bloggens levetid. Du må eddermugme have mange læsere haha. Sikke en overraskelse at åbne "status". Nu er Puschki vist lidt af en kendiskat 🙂

  Mht. til uskrevne regler i blogverdenen og folk, der har lidt ondt bagtil, jamen altså… jeg forstår ikke, hvorfor folk gider. Jeg bruger ikke to sekunder på en blog, jeg ikke synes om. Det er jo ret nemt at klikke "næste blog".

  🙂 C.


 10. Mar 7, 2011
  7:59 pm

  Piskeriset

  Jeg synes, det er helt i orden, at bloggere modtager ting fra diverse firmaer og har også selv gjort det flere gange, når det har været noget, jeg kunne finde på selv at købe i butikkerne. Jeg foretrækker dog, at man så skriver, at man har modtaget det fra firmaet, så læserne ikke er i tvivl. Men jeg har indtryk, at det er meget forskelligt, hvordan de enkelte bloggere griber det an.

  Skønt indlæg hos Carla – jeg sad også og gnækkede, da jeg læste det 😉


 11. Mar 7, 2011
  9:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carla!

  Ja, jeg har da et par stykker – men vildt at du kan se det så meget på trafikken – selvom du godt nok ikke er den første jeg hører det fra 🙂
  Du er nu helt sikkert mor til en kendis-kat!

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Mar 7, 2011
  9:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg synes at hver enkelt må gøre op med sig selv hvordan man vil gøre det. Vi er jo alle forskellige og det vil kunne ses på vores blogs og hvordan vi griber tingene an – det er vel i virkeligheden det, der er så charmerende ved blogverden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!