Newyorkerbyheart

Og vinderen er………

29 marts , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer - Tags:

Så er konkurrencen afgjort og vinderen blev…………..ALLE!

Alle vil sige, at alle de deltagende madbloggere bliver belønnet, de kr. 15.000 der var udstillet i præmie, bliver delt ligeligt i 9 bunker. Her kan I se hvad Olivado, officielt melder ud:

Vi har fundet vinderne

Vi har besluttet os for at præmiere alle ni deltagende madbloggere i konkurrencen.

Vores ønske for konkurrencen var at hylde madbloggerne for dagligt at inspirere tusindevis af danskere i køkkenet. Vi deler en fælles glæde for mad og den var i centrum, da vi udviklede konkurrencen. Vi vurderede det som en spændende kulinarisk udfordring for madbloggerne, og vi var meget spændte på at se de nye opskriftsidéer med avocadoolie. Og hold da op, hvor har vi fået nogle flotte bud fra Ego She, Gastromand.dk, Godt Sulten, Klidmoster, La Cucina Nada’s, Louilicious, Newyorkerbyheart, Tante Sød og Suburban Kitchen Life. Tak for det. Vi glæder os til at viderebringe et udvalg i e-kogebogen.

Konkurrencen har dog sideløbende også givet anledning til at handle om andet. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os at snyd og hetz ville finde vej til en opskriftskonkurrence i madblogosfæren. Det har vi selvfølgelig lært af og finder det nødvendigt her ved konkurrencens afslutning at føre den tilbage til dens oprindelige fokus, nemlig den fælles passion for mad og vores ønske om at belønne madbloggerne. Derfor vælger vi at dele de 15.000 kr. lige mellem Ego She, Gastromand.dk, Godt Sulten, Klidmoster, La Cucina Nada’s, Louilicious, Newyorkerbyheart, Tante Sød og Suburban Kitchen Life.

Klidmoster og Newyorkerbyheart, der stod til at vinde konkurrencen er begge enige i vores beslutning om at kåre alle deltagere som vindere, og enige i, at vi bringer en kærlig opfordring til madbloggere såvel som læsere om at huske på, hvorfor vi blogger og læser om mad.

Tak til alle de deltagere, der bidrog med opskrifter, stemmer og meninger på facebook og gennem mails. Vi trækker gennem de næste dage lod om 50 flasker Olivado Avocadoolie, og I bliver alle de første til at modtage den første e-kogebog med opskrifter udviklet af madbloggere. Hold øje med lodtrækningen her på siden den kommende uge og med e-kogebogen i din mailindbakke i slutningen af april.

Bedste hilsner
Olivado og Olivado Teamet DK

Sådan endte det altså og dermed ingen tur hjem til min Mama, i denne omgang, det må blive en anden gang…..

Som jeg skrev den anden dag er lektien lært, jeg deltager ALDRIG i en konkurrence der er udformet som denne var det, igen. ALDRIG!!
Igen vil jeg takker Jer for opbakning, støtte og stemmer – TAK!

Print Friendly
Tilbage

30 kommentarer


 1. Mar 29, 2011
  9:44 pm

  Marie

  Hej Birthe, tillykke med at du vandt, men desværre blev det alligevel ikke til en tur hjem..
  Jeg blev meget glad på dine vegne over, at du rent faktisk vandt, men blev også en smule trist, da jeg så læste, at du ikke får en tur hjem alligevel..
  Jeg håber du er OK.
  KH Marie 🙂


 2. Mar 29, 2011
  9:49 pm

  Camilla B

  Jeg har ikke stemt og fulgt med i konkurrencen for at kunne modtage en e-kogebog.
  Jeg ønskede virkelig for dig, at du kom en tur til New York. <3


 3. Mar 29, 2011
  9:50 pm

  Tina

  Godt der blev fundet en løsning og en form for glatten ud…. selvom det havde været federe med turen til din mor 🙂 Træls når noget der skulle have været sjovt, blev lidt træls!


 4. Mar 29, 2011
  9:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  Tak, hvor er du sød!! Jeg er ked af at jeg ikke kommer hjem, men sådan er det jo, så må vi bare "spænde livremmen" ind og håbe på at vi kan spare sammen til en tur til næste år….

  KH
  Birthe


 5. Mar 29, 2011
  9:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Tak, jeg havde også håbet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Mar 29, 2011
  9:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Ja, det må jeg jo indrømmet at det blev – lidt træls til sidst 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 29, 2011
  10:01 pm

  Kiki

  Hej Birthe !

  Tillykke med "sejren" :-)Jeg havde håbet, at du kunne vinde en rejse hjem til din mor. Træls at denne konkurrence gav diverse forviklinger 🙁


 8. Mar 29, 2011
  10:04 pm

  Dorthe

  Har stemt på din opskrift og fulgt med i alle dine kvaler omkring denne konkurrence.
  Lidt ærgeligt at der ikke blev fundet en egentlig vinder, men jeg synes at den bedste løsning er blevet valgt…. under omstændighederne. Det er bare synd at en konkurrence kan udvikle sig så dårligt for alle……


 9. Mar 29, 2011
  10:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kiki!

  Tak 🙂

  Jeg havde også håbet på en tur hjem, men det må blive en anden gang. Det var såmænd ikke konkurrencen der skabte "forviklingerne" de var der i forevejen – de blev bare tydeliggjort….

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Mar 29, 2011
  10:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorthe!

  Tak for din stemme 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Mar 29, 2011
  10:29 pm

  Kris

  Argh for en politisk korrekt og KEDELIG afgørelse 🙁 Kunne snildt ha' undet vinderen at få hele præmien, og ikke kun en brøkdel!

  Mvh,
  Kris


 12. Mar 29, 2011
  10:35 pm

  Tante Sød..og den sure øko-citron...

  Kære Birthe
  Jeg kunne virkelig have undt dig den tur hjem til din elskede familie af hjertet, som bor så langt væk. Olivado teamet har siddet i en kattepine for at finde et positivt sted at lande den her sag. Personligt synes jeg de har truffet en modig beslutning, som forhåbenligt giver mindst mulig anleding til videre diskussioner. Jeg tænker, at du virklelig må være "flad" indvendig lige nu – oven på alle de rutsjeture dine følelser har taget i den sidste lange tid både med dette, med madbloggertræffet og allermest med Anette. Jeg håber, du nu kan finde ro og glæde i dit liv inden så længe. Forstår, hvis du er ærgelig over alt postyret for det her resultat men er sikker på du får hjælp på anden måde til at få din rejse.
  KH Marianne


 13. Mar 29, 2011
  10:54 pm

  Piskeriset

  Det var en overraskende afslutning, men som de andre siger, så var det godt, at Olivado forsøgte at finde en positiv slutning.

  Håber du kommer af sted alligevel til næste år – tror det vil gøre dig godt 🙂


 14. Mar 29, 2011
  11:57 pm

  Mutti

  …følelsen af "flad" indtræder her. Kan sagtens se dilemmaet og til dels forstå afgørelsen. Din opskrift var super lækker – en vinder ! Jeg føler mig overbevist om at du også i bestræbelserne på at komme en "tur hjem" vil få succes. Det at have focus på sine "jeg vil/kunne tænke mig/ønsker" øger også muligheden for at nå sit mål. Men få endelig lige "pusten" – det har været en hård seneste tid.

  Mange hilsner
  Tina


 15. Mar 29, 2011
  11:58 pm

  carla

  Hej Birthe

  Jeg synes, Olivado skulle have givet alle 15.000 kr… :p ej, når nu tingene havde udartet sig, som de havde, synes jeg, løsningen er god. Den skaber måske lidt fred.

  Håber, der snart kommer en anden mulighed for at komme af sted til USA – jeg kan godt forstå, at du er skuffet over, at det ikke blev lige nu.

  🙂 C.


 16. Mar 30, 2011
  9:39 am

  Frk.B

  Æv, jeg havde da håbet 😉 På den anden side synes jeg, at det er den eneste rigtige beslutning. Det var bare ikke en god måde at stille en konkurrence op på.

  Jeg håber dog, at du alligevel kommer afsted inden for den nærmeste fremtid 🙂


 17. Mar 30, 2011
  10:44 am

  Miss A

  Hej Birthe 🙂

  Det var da på en måde en meget god afslutning, synes jeg.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad


 18. Mar 30, 2011
  11:48 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kris!

  🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Mar 30, 2011
  11:48 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak for kommentaren 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Mar 30, 2011
  11:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tror også det vil gøre mig godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Mar 30, 2011
  11:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Nu må vi se, det bliver temmelig sikker ikke i år, men måske næste år 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Mar 30, 2011
  11:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Carla!

  God ide, det 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Mar 30, 2011
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. B!

  Ja, nu er der i hvert fald en afslutning på det, hvilket er positivt 🙂

  KH
  Birthe


 24. Mar 30, 2011
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anita!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Mar 30, 2011
  1:08 pm

  Maj

  Hej Birthe 🙂

  Årh øv for at du ikke kommer "hjem" i år, men jeg synes det var en fin beslutning fra Olivado – omend en smule "politisk" – men det var en svær situation, da der lige præcist har været så meget postyr omkring de stemmer!
  Synes det var ærgeligt at det skulle gå så vidt, både for Olivado, men bestemt også for jer som bloggere, det var jo ikke just det I havde sagt ja til – sådanne omstændigheder er jo ikke til at forudse!

  Som Piskeriset nævnte, så håber jeg brændende for dig, at du får mulighed for at komme hjem næste år, for som hende, så tror jeg virkelig også det vil gøre dig godt, der er sket så meget, hvor det at være omgivet af mennesker der elsker en, er det man aller mest har brug for!

  Mange Tanker
  – Maj 🙂


 26. Mar 30, 2011
  1:08 pm

  sparvath

  Det var en rigtig god løsning. Jeg har kikket lidt rundt på siderne og det virkede som om konkurrencen var løbet af sporet.

  Så dette var nok den bedste måde at løse det.


 27. Mar 30, 2011
  1:17 pm

  Mona

  Trist du ikke vandt pengene så du kunne komme på en tur, som sikkert ville hjælpe på dit humør.

  Men jeg syntes det er flot af dig at gå med til at dele penge med andre. Nu kan du koncentere dig om andre ting end at tænke på den konkurrence som har givet så meget mudderkastning blandt folk.

  Håber forårs solen vil skinne lidt på dig idag og give dig lidt varme, i denne tid som ellers er så trist for dig efter tabt af Anette.

  Mvh
  Mona


 28. Mar 30, 2011
  1:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maj!

  Tusinde tak for din kommentar og dine tanker, de varmer 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Mar 30, 2011
  1:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sparvath!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Mar 30, 2011
  1:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Jeg havde jo ikke rigtig noget valg mht til pengene 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!