Newyorkerbyheart

Produkttest af produkter fra goodiebag……

Økologiske finvalsede havregryn fra Grøn Balance……

Friskpresset juice fra Rynkeby…….

Mørk pålægschokolade fra Løgismose…….

Biodynamisk tomatsauce fra Helios…….

Æble + hindbær brus fra Aarstiderne…….

Nå, det er vist tid til at få skrevet lidt om nogle af de ting jeg har fået afprøvet fra den goodiebag vi fik til Madbloggertræffet.

Økologiske finvalsede havregryn fra Grøn Balance:
Lækre havregryn med god smag. Det er som om der er lidt mere “bid” i dem, end i almindelige havregryn……

Friskpresset appelsinjuice fra Rynkeby:
Hvis du ikke kan lide frugtkød, skal du nok ikke købe denne juice. Frugtkødet er dog ret fint i det, så jeg synes ikke at det gør noget. Den er lige en tand for bitter for mig. Lige da jeg fik den ind i munden, men den har en lidt bitter eftersmag. Ellers en god syrlighed og ikke så sød, som juice godt kan være…….

Mørk pålægschokolade fra Løgismose:
Tyk, mørk (56%) pålægschokolade, jeg er bare ikke så meget til mørk pålægschokolade! Det har ellers et rigtig fint knæk, men det er lige tykt nok efter min smag. Normalt er jeg til mørk chokolade, så mørk som overhovedet mulig, men ikke når det gælder pålægschokolade. Når jeg enkelte gange spiser pålægschokolade, skal den være lys – meget mærkeligt!
Jeg synes det er lidt synd, at emballagen ikke har en form for genluk…..

Biodynamisk tomatsauce med basilikum fra Helios:
Smagte lige på den, inden den kom i tomatsaucen i aften. Dejlig smag, lige tilpas balance mellem syrlighed og sødme. Jeg sværger ellers overhovedet ikke til færdige tomatsauce, som jeg tit synes smager meget syntetisk, men denne kunne jeg godt finde på at købe hvis jeg kunne finde den…….

Æble + hindbærbrus fra Aarstiderne:
Uhmmm, den kunne jeg godt og MEGET nemt, blive forfalden til. Perlende, uden at boblerne er for hårde. Smuk farve og skøn smag. Eneste aberdabei, de er for dyre synes jeg, men til en festlig lejlighed ville jeg ikke tøve med at købe dem…..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Mar 25, 2011
  10:20 pm

  Marie

  Årrrh er helt misundelig på alle de ting I fik samlet til madbloggertræffet. 🙂
  Jeg har længe tænkt over, hvad er forskellen på fint – og grovvalset havregryn? 🙂
  KH Marie


 2. Mar 25, 2011
  11:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  ja, der var mange lækre ting i de poser 🙂

  Well, altså det er som om de grovvalsede er større flager og så er de bare mere grove i det. Om det har noget forskel ernæringsmæssigt, ved jeg ikke, måske andre der ude ved det??

  Jeg vil dog sige, at normalt har jeg ikke brudt mig om grovvalsede havregryn, fordi jeg synes de har været for grove i det. Men Grøn Balances grovvalsede havregryn er faktisk gode synes jeg…..

  Kh
  Birthe


 3. Mar 25, 2011
  11:53 pm

  Marie

  Årrh mange tak for svaret Birthe, så behøves jeg ikke tænke, hvergang jeg ser der står enten fint – eller grovvalsede hvad forskellen er! 😉
  KH Marie


 4. Mar 25, 2011
  11:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Marie!

  Ingen grund til at takke, det var ikke noget forkromet svar. Jeg er sikker på at nogen ligger inde med et meget bedre et 🙂

  KH
  Birthe


 5. Mar 26, 2011
  4:28 pm

  Det-lille-koekken

  Hej B,
  Sjovt ok, smagte jeg også appelsinjuicen fra rykeby her til morgen..Lækkert med frugtstykkerne, men jeg fandt den altså også lidt for bitter. Meen den kan da sagtens drikkes..

  Så skal du ok ikke i Netto og hamstrer løgismose pålægschokolade..

  🙂


 6. Mar 26, 2011
  8:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey A!

  Jeg synes ikke at frugtkødet er så groft, som det kan være i nogen juicer.

  Hvis jeg ikke køber nogen, så er der jo flere til Jer 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!