Newyorkerbyheart

Smag & Behag, april 2011…….

30 marts , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Et nyt Smag og Behag er på gaden og som sædvanlig med spændende artikler og opskrifter……

Noget af det bedste jeg ved er rejseartikler med anmeldelser af forskellige restauranter, det er altid det jeg slår først op på – og da det i denne måned er en lang artikel om New Orleans, var det også det første jeg læste!!
Jeg har – desværre – aldrig været i New Orleans, men jeg vil rigtig gerne. Det er nogle spændende restauranter der nævnes – og noget rigtig lækkert mad – savner dog et billed af en ordentlig portion beignets (og en opskrift). Beignets på Café Du Monde, er vel nærmest et must……

Men udover artiklen om New Orleans, så er der også en spændende artikel om Tabasco og om Søren Gericke, som vel efterhånden kan betragtes som “the Grand old Man”.
Under “Nyt og nyttigt” er der omtalt nogle bolleridsere, som jeg godt kunne tænke mig at erhverve. Det er altså nogle tingester, der kan ridse forskellige mønstre i hjemmebagte boller, så som spiraler, kors osv. – meget dekorative…..

Der er opskrifter på retter med økologisk kylling og på nogle helt anderledes påskeæg. I denne måneds nummer finder du også en artikel om den danske kystlinje og hvilket skatkammer af lækkerier, der befinder sig der.
Det er også dejligt at der er en anmeldelse af en restaurant i Vejle, det er ikke så tit det sker i de danske madblade. Restauranten hedder “The Lodge” og ligger på Dæmningen 42-44 i Vejle. Den lyder ganske forjættende og jeg ville ikke have noget imod at spise der.

Du finder også en fin artikel om Havreholm Slot og et par opskrifter fra deres køkken. Desuden er der som sædvanlig masser af information om vin, lidt om “Årets kok” 2011 og så er der en interessant artikel om hvilken øl du skal vælge til påskebordet……

Smag & Behag, april, kr. 59,75.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Mar 30, 2011
  10:13 pm

  Kim Schulz

  Kunne være jeg skulle ud og anskaffe mig det blad.
  Jeg har faktisk spist på den omtalte Cafe i New Orleans sidste år. Udemærket men bestemt ikke det bedste jeg fik i den by (som har virkeligt meget lækker southern food).
  Byen generelt er bestemt også et besøg værd (selv om den nok bærer præg af olie ødelæggelserne i disse dage).

  Alt vel,
  Kim Schulz
  grillkokkerier.dk


 2. Mar 30, 2011
  10:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kim!

  Fancy at se dig herinde – velkommen til 🙂

  Fik du beignets?? Jeg har jo som skrevet aldrig været der, har bare hørt at deres beignets skulle være de bedste. Men måske det mere er en "institution"??

  Jeg tror gerne at de har noget lækkert mad, i hvert fald fik noget af det der er omtalt i artiklen, mig til at sidde og fantasere….
  Jeg håber at kommer dertil engang.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 30, 2011
  10:37 pm

  Kim Schulz

  Fancy og fancy..har bare så sjældent tid til at kommentere 🙂

  Vi delte en omgang beignets, men de var efter min mening lidt for fede i det. Stedet var meget kommercieliseret og der var meget merchendise og lignende til salg. Man sad utroligt tæt i et stort rum og det virkede som om det mest var turister derinde. Kaffen var dog fin og stedet skulle jo opleves 🙂
  Vi fik noget virkeligt lækker Gumbo dernede og så fik jeg da også en del Po'boys som jeg holder meget af (det er sgu noget snasket stads, men lækkert er det).


 4. Mar 30, 2011
  10:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Kim!

  Har godt hørt at det skulle være ret turistet og der findes nok gode beignets andre steder i byen. En af min families venner bagte engang nogen, de smagte helt fantastiske 🙂

  Åhhh, Po'boys er godt! Jeg har kun fået dem i nordstaterne, så ved ikke om de er helt som de skal være, men gode var de i hvert fald. Min favorit er dog en sub/hero med kødboller, tomatsovs og mozzarella 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Mar 30, 2011
  10:57 pm

  Kim Schulz

  Min po'boy favorit er med rå mængder roast skåret som pastrami og overhældt med drippings/Gravy.
  En po'boy med deep-fried scrimps eller BBQ Scrimps er dog også lækkert.
  De bedste fik jeg på Mother's som er sådan et rigtigt old-school New Orleans sted med en big mamma i køkkenet.

  Alt godt,
  Kim Schulz


 6. Mar 30, 2011
  10:59 pm

  Piskeriset

  Jeg er bange for, at jeg vanen tro bliver nødt til at købe det – også selvom jeg faktisk har haft så travlt, at jeg ikke har fået læst martsnummeret færdigt endnu 😀


 7. Mar 30, 2011
  11:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Jeg burde vide bedre end at gå ind i en udveksling om mad nu – nu begynder jeg jo at fantasere 😀 Det lyder dælme godt…

  BBQ shrimp fra Mothers er omtalt i artiklen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Mar 31, 2011
  12:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det spiser jo ingen brød og det er altid rart at have lidt liggende i stakken 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!