Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Hønsefødder og gulerødder” af Lone Landmand………

21 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Hønsefødder og gulerødder” af Lone Landmand………

Jeg har været heldig at få fingre i denne LÆKRE bog – og det håber jeg også at I gør. Ikke bare er Lone en “kollega”, men hun har også den skønneste blog. Jeg var heldig at møde hende til Madbloggertræffet, men desværre fik jeg dog ikke talt så meget med hende, det er dog planer om snarest at få rodet bod på. Det jeg fik talt med hende, gav dog et virkelig godt indtryk og jeg glæder mig MEGET til at lære hende nærmere at kende……..

Men tilbage til bogen, som er holdt i den stil og ånd som hendes blog er i og som jeg er så vild med. Der er små historier om høns, gården og landmandsslivet og så er den selvfølgelig fyldt med LÆKRE opskrifter og SMUKKE billeder.

Når jeg hver dag er inde forbi Lones blog, så er det der slår mig hendes sprog. Hun kan få mig til at smile – HVER gang! Hun leger med ordene, hun skriver nærmest poetisk og i hvert fald er der noget i hendes skrivestil, som rører mit hjerte.

Hvad der skinner igennem i denne dejlige bog, såvel som på hendes blog, er kærligheden til hendes dyr, til de nære ting, til de små ting, til detaljerne, til råvarerne og til MADEN!

Så afsted med Jer, ud og køb bogen, der er altid plads til en INSPIRERENDE kogebog mere *S*

Bogen kan bl. a. købes hos Saxo og hos Gyldendals Bogklub. Den skulle også komme i boghandlere rundt omkring i landet. Bogen udkom i går, den 20. april 2011.

Hønsefødder og gulerødder” af Lone Landmand, Aller Forlag, 232 sider, set hos Saxo, til kr. 212,46.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Apr 22, 2011
  6:57 am

  jette

  Da jeg læste overskriften på mailen fra Google var jeg lige ved at tro, at du var gået i gang med at strikke! :-)) For mig er Hønsefødder og gulerødder nemlig navnet på en strikkebog af Anette Danielsen.
  Men jeg må da også hellere studere de her opskrifter!

  God påske til dig/jer!


 2. Apr 22, 2011
  7:36 am

  majaelisabeth

  Hej Birthe

  Tak for at gøre opmærksom på Lone Landmands pragtfulde blog. Jeg bor på et nedlagt landbrug, og vi har høns. Hun har en fantastisk – og som du skriver – poetisk måde at beskrive på, og der er dejlige opskrifter. Har meldt mig til hendes blog og glæder mig til hver gang der kommer nyt derfra 🙂

  God påske – også til prinsessen 🙂
  fra Lisa


 3. Apr 22, 2011
  9:06 am

  Piskeriset

  Jeg glæder mig til at se den – er spændt på, hvad Lone har fundet på 🙂


 4. Apr 22, 2011
  12:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jette!

  OK, det vidste jeg ikke 🙂

  Det er sådan en dejlig bog, du vil bestemt ikke fortryde det….

  God Påske tilbage!

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 22, 2011
  12:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Hun har nemlig en SKØN blog og jeg er så vild med hendes sprogbrug….

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Apr 22, 2011
  12:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Du har helt bestemt noget at glæde dig til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Apr 22, 2011
  1:17 pm

  Tante Sød..og den sure øko-citron...

  Super tak Birthe, fordi du gør opmærksom på at man nu kan købe Lones !
  ogebog. Jeg ELSKER også bare det daglige indlæg fra hende, og som du skriver får det mig også altid til at smile og reflektere. Jeg printer den nogle gange ud og læser højt for mine kolleger!
  Jeg skal HELT sikkert købe hende bog …
  God langfredag
  VH Marianne


 8. Apr 22, 2011
  10:42 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Ja, Lone skriver nogle smukke indlæg, så jeg kan levende forestille mig hvor skøn den bog må være.


 9. Apr 23, 2011
  11:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Hun skriver så det er en fryd, hendes helt egen stil og helt fra hjertet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Apr 23, 2011
  11:24 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det er nok den skønneste kogebog jeg har set LÆNGE – og jeg har immervæk set nogle stykker 😀

  Den er så anderledes, jeg blev varm om hjertet af at læse den og smilede flere gange for mig selv. En "feel-good-kogebog", hvis man kan sige det….

  Kh
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!