Newyorkerbyheart

“Ole Opfinder”………..

19 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: ,

 Lækker hindbær-saftevand fra Grøn Balance…….

 Den fine pizzaovn ovenpå – set fra forskellige vinkler på de efterfølgende billeder – på kærestens nyeste “opfindelse”……

Her i kærestens ferie, har hans første projekt været at lave noget som vores nye pizzaovn kan stå på. Både for at den kommer op i højden så jeg ikke skal bukke mig så langt ned og så vi lettere kan se om ilden brænder rigtigt.
Nu hedder han jo hverken Ole eller er opfinder – eller det er han jo faktisk næsten, fordi han sidder og udvikler – men altså,  han er så lidt “Ole Opfinder-agtig”. Han er god til at finde på og løse problemer – og jeg synes at han har løst dette på fineste vis. Han har fået bygget en kasse, med hjul under så den kan flyttes og med en flise øverst som den kan stå på og som kan tåle varmen fra ovnen. Så har han malet den sort, så den passer til huset – er den ikke fin???

Nu mangler vi så “kun” at finde noget træ og det har vi også næsten løst – og så skal den tændes op i 3 timer – så den kan blive hærdet. Det skal den jo nu, hvor det er første gang den skal tages i brug. Der er købt ind til pizzaer, behøver jeg at skrive at jeg glæder mig?????

Jeg har fået lov til at afprøve noget økologisk saftevand fra Grøn Balance og den jeg har smagt indtil videre – hindbær – er virkelig SKØN! Den er sød og frisk, på den helt rigtige måder og det er helt sikkert en saft jeg vil købe, hvis jeg kan finde den i butikkerne. De laver også hyldeblomst-, solbær- og tranebærsaft.
Jeg har det MEGET svært med light saftevand – faktisk alt drikkeligt, som er light – fordi jeg synes at det smager forfærdeligt! Det er eftersmagen jeg ikke kan med og derfor undgår jeg det konsekvent. Jeg synes at det er svært at finde saft, som ikke er light og som har en ordentlig – ikke syntetisk – smag. Dette er et godt bud på en saftevand for mig………

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Apr 20, 2011
  7:17 am

  Piskeriset

  Ooooh, det lyder til, at det snart står på pizza! Det glæder jeg mig til at læse om 🙂


 2. Apr 20, 2011
  1:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeps, på lørdag går det løs 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 20, 2011
  1:30 pm

  tankehal

  jeg glæder mig også ! sådan en har været min drøm i mange år, går også og pusler lidt med tanken om man – det lyder så flot :-)) om manden i mit liv måske kan lave en slags byg helt selv ovn…. jeg er vidst bedst til at finde modeller osv 🙂 nogen opfinder skal jeg ikke lige prale af at være, men er bestemt spændt på at høre om den her i funktion, indrømmer gerne at jeg synes den er meget meget dyr og ser meget lille ud og jeg derfor tænker man må kunne lave noget større især fordi jeg vil gerne vil bage brød også, og ja måske billigere selv… følger spændt med.


 4. Apr 20, 2011
  6:29 pm

  mostergrydelap

  Kender alt for godt den flaske med hindbær saft – uhm…..det er bare det bedste. Engang (hmm…for ca. 20 år siden!!)kunne man få store dunke med både hindbær og sport saftevand – lidt a la det man ofte kan få i cafeterier i sportshaller, men det er helt umuligt at opdrive nogen steder – øv! Jeg har fundet den her hindbærsaft i bilka. Alle andre butikker har ikke hindbær, kun solbær, tranebær og sådan noget. Så i fakta en flaske med jordbærsaft tilsat lidt blommesaft tror jeg det var. Købte den dog ikke. Har før fået hindbær-hyldeblomst, men der var altså ikke meget hindbærsmag i det!
  Men hvor om alting er så elsker jeg hindbærsaftevand:-)


 5. Apr 21, 2011
  8:41 am

  Misbah

  Det ser godt ud. Jeg venter spændt på fortsættelsen af pizzaovn-eventyret.
  Kh


 6. Apr 21, 2011
  9:01 am

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe.
  Hvor genialt. På hjul. I den rigtige højde. Ser ikke værst ud.
  Nu er jeg spændt på at høre når vidunderet kommer i brug.
  Gode påskehilsner
  K.h. Charlotte


 7. Apr 21, 2011
  7:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Tankehal!

  Hm, om den kan bygges selv, måske – jeg aner det ikke 🙂

  Man kan da selvfølgelig godt sige at kr. 4.000,- er mange penge, men hvis man godt kan lide pizzaer – og så tror jeg at det er SUPER hyggeligt….

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Apr 21, 2011
  7:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mostergrydelap!

  Jeg kan godt huske den saftevand du taler om i store dunke, jeg kunne godt lide den, omend den var MEGET syntetisk 🙂

  Den er saft er SÅÅÅÅÅ skøn, jeg skal helt sikkert ud og se om jeg kan finde den i butikker….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 21, 2011
  7:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Misbah!

  Jeg er også spændt, den bliver taget i brug på lørdag 🙂

  Mange hilsner
  BIrthe


 10. Apr 21, 2011
  7:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Jep, han har tænkt store tanker for at lave den 😉
  Men det er smart med hjul under, for så kan naboerne også låne den…..

  På lørdag sker det.

  KH
  Birthe


 11. Apr 21, 2011
  9:11 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  jamen er det ikke bare skønt med en ''Ole opfinder'' lige ved hånden, he he he har selv min egen… hmmm vi kan kalde ham ''John Clevin'' han kan også alt muligt, det er skisme da rart 😀 Og det ser jo fantastisk ud, som pizza-ovnen står og troner så flot, ovenpå sit lille hjem 😀 Det bliver altså en følgeton, jeg glæder mig til, uhmmm hjemmelavede pizzaer er bare go´e 😀 Held og lykke med det hele i det skønne Påskevejr.
  P.S. Har været ude og købe 3 krimi´er, af 3 forskellige forfattere, så jeg satser på en lille stille stund… på et tidspunkt, hvor jeg skal hygge med en bog – og DET bliver skønt.

  Knus Rikke 😀


 12. Apr 22, 2011
  12:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Ja, det er dejligt med mænd der kan ting med hænderne 😉

  Jeg glæder mig meget til de pizzaer, i morgen sker det….

  Hvad er det for nogle bøger du har købt?

  KH
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!