Newyorkerbyheart

Produkttest af Rynkeby juice……..

05 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: ,

 Juice med æble, appelsin og gulerod……

Juice med appelsin og blodgrape……

I vores goodiebag fra Madbloggertræffet var der flere forskellig slags juice fra Rynkeby, 2 af dem er disse:

En med æble, appelsin og gulerod og en med appelsin og blodgrape.

Jeg er ret vild med den første, den med æble, appelsin og gulerod. Den er mild og rund i smagen. Eneste negative er at den er måske lige sød nok, men ellers er den meget lækker synes jeg og jeg kan sagtens finde på at købe den selv…..

Den anden juice med appelsin og blodgrape er lige bitter nok for mig. Lige når man får den ind i munden er den fin, men eftersmagen er for bitter til mine smagsløg. Den kan drikkes, men jeg vil ikke selv købe den……..

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Apr 5, 2011
  9:23 pm

  Kim Schulz

  uhhh bitter lyder godt. Jeg elsker, elsker, elsker bitter grape juice – specielt hvis man stadig kan smage hvordan den er lavet af solmodne frugter (f.eks. nypresset på en eller anden tropeø hvor man holder ferie).
  Jeg synes desværre de fleste grape-juice produkter herhjemme er lidt kedelige, men måske jeg skulle prøve den her juice du nævner.

  Alt godt,
  Kim Schulz


 2. Apr 5, 2011
  10:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kim!

  Jeg har aldrig lært at spise grapefrugt – og jeg er bange for at jeg aldrig lærer det – men ellers er juicen dejlig frisk. Den kan dog nok ikke måle sig med friskpresset på en tropeø 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 6, 2011
  10:12 am

  Miss A

  Hej Birthe 🙂

  Dejligt at læse din anmeldelse. Den lyder rigtig god den første juice, synes jeg.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!