Newyorkerbyheart

Produkttest: Bugatti Vera Krom el-kedel…….

26 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags:

 Håndtaget med en masse information på klistermærket……

 Set oppefra……

 Svær at fotografere, men smuk det er den……..

Godt med lys……

Her kan kedlen bedre ses (billed taget fra WhiteAway)……….

Jeg har indgået en aftale med WhiteAway om at teste nogle af deres produkter og den første jeg afprøver, er denne SMUKKE el-kedel fra Bugatti. Den hedder Bugatti Vera Krom og er så smuk, så det går lige i hjertet synes jeg!

De el-kedler jeg hidtil har haft, er sådan nogle i plastik som bestemt ikke er særlig pæne at se på, men som dog udfører det job de skal. Denne er så smuk, så jeg bestemt ikke har noget i mod at den står fremme – og faktisk kan den fås i et væld af farver.
Der er et lyspanel på håndtaget, så du kan følge med i hvor varmt vandet et – og den kan også vise hvad klokken er. Desuden har kedlen en timer, så hvis du har brug for kogende vand kl. 03.15 om natten så sætter du bare kedlens timer til og så er der kogende vand.
Ud over timeren, har den også den smarte funktion, at du selv bestemmer hvor varmt vandet skal være. Hvis du kun skal bruge vand der er 85 grader, så er det bare det du sætter den til. Den kan indstilles fra grader mellem 45 – 98 grader.

Kan den så koge vand??? Ja, det kan den og det går tilmed ret hurtigt synes jeg. I hvert fald hurtigere end vores gamle el-kedel.

Eneste minus ved el-kedlen er nok prisen, for med sine kr. 1.612,- (inkl. fragt) ligger den nok lige i den dyre ende. Jeg synes også at lyspanelet på håndtaget er lige kraftig nok, især om aftenen/natten hvor den nærmest lyser hele vores stue/køkken op. “Problemet” er dog ikke større, end vi bare drejer kanden så håndtaget står ind mod skabet, så er det løst.

Alt i alt synes jeg at den er så smuk, så den er pengene værd, selvom den er dyr!

Bugatti Vera Krom fra WhiteAway, kr. 1.612,- INKL. fragt.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Apr 26, 2011
  6:55 pm

  Bitten

  Den virker godt nok til at have nogle smarte funktioner! Men jeg synes den er knap så køn at se på (mildest talt). Kan langt bedre lide dem der er udformet som "gamle" elkedler, men ved jo så ikke om de fungerer lige så fint som den du har testet 🙂


 2. Apr 26, 2011
  7:01 pm

  Jane

  Wauv den er flot, men er nu enig i at den er dyr.
  Jeg har købt både ovn, opvaskemaskine og en kenwood køkkenmaskine hos Whiteaway og jeg er yderst tilfreds med både varene og servicen fra firmaet. Der er ganske enkelt ikke noget at klage over.


 3. Apr 26, 2011
  7:27 pm

  Lin

  Hold da op, den er tjekket. Og megaflot. Prisen er bare i overkanten for mig.


 4. Apr 26, 2011
  8:03 pm

  Piskeriset

  Det er nu ret smart, at man kan indstille temperaturen så præcist – men jeg tror ikke, jeg ville få det brugt andet end til 98 grader 🙂

  Har du forslag til, hvad man kan lave af retter eller lignende, hvor man kan udnytte de forskellige temperaturer?


 5. Apr 26, 2011
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bitten!

  Er det rigtigt? jeg synes at den er SÅ fed 🙂 – og den passer godt ind i vores hus, synes jeg….

  Kh
  Birthe


 6. Apr 26, 2011
  8:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jane!

  Ja, den er noget dyr – men jeg er blevet ret så forelsket i den, fordi jeg synes den er så flot 🙂

  Vi har også købt varer gennem WhiteAWay og har fået god service hver gang, dejligt at andre har oplevet det samme…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Apr 26, 2011
  8:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lin!

  Ja, desværre er den dyr, men hold op hvor jeg synes den er flot 🙂

  KH
  Birthe


 8. Apr 26, 2011
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg vidste du ville stille mig udfordringer 😉

  Jeg er nu begyndt at overveje det – men babymad – må være et bud….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 26, 2011
  8:49 pm

  Piskeriset

  *gnækgnæk* 😉


 10. Apr 26, 2011
  9:31 pm

  Heidi Meldgaard

  Altså jeg ved at dem som drikker gørn the, bruger nogle kander som laver en lavere temperatur. for det skal gørn the vist have. så er det jo oplangt. omend noget dyr.

  Heidi


 11. Apr 26, 2011
  9:52 pm

  Tante Sød..og den sure øko-citron...

  Den er da virkelig FED. Jeg synes nu ellers min stålkande fra Bodum er ret strømlinet og nydelig også, men den der slår den nu alligevel. Det er smart med lavere temperaturer – fx lader jeg mit kogende vand afkøle ca 5 min når jeg laver stempelkaffe (ellers trækker syren ud i kaffen) og netop også grøn te skal kun have ca 85 grader, og det skulle vist være sådan efter ca 5 min afkøling. Så jeg synes det er en god ting
  VH Marianne


 12. Apr 26, 2011
  10:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Det er rigtigt det med grøn the, det har jeg hørt flere gange 🙂

  KH
  Birthe


 13. Apr 26, 2011
  10:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, til stempelkande er det godt, fordi der må vandet jo nemlig – som du skriver – ikke være helt kogende 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Apr 26, 2011
  11:02 pm

  Eva

  Den ser da meget smart ud… meeeen som en cradle2cradle/økoflipper/energibevist forbruger, synes jeg måske at det er lidt overkill med blåt lys og ur.. jeg antager at det bruger strøm, ligesom andre apparater på standby…

  Og så er den under alle omstændigheder aaaalt for dyr til min su ramte pengepung..

  Men fedt at du får mulighed for at prøve nogle produkter 🙂


 15. Apr 27, 2011
  10:13 am

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Den er ret særpræget den nye el-kedel, men den er super fed og ret tjekket med al det lys-halløj. Hvis man ikke ønsker sin instant kaffe eller sin te eller for den sags skyld kakao, alt for varm, så er det da smart, at det ikke behøver, at koge….ellers ved jeg ikke lige havd man kan bruge det til – synes det er rart, at vandet lige er kogt op, så kan det jo altid køle lidt af, inden den bruges til noget andet. Jeg er glad for min Alessi kande til komfuret, og den lille fløjte, når den koger.. det er så hyggeligt.
  Men super flot og anderledes det er den fra Whiteaway og smuk.
  Knus Rikke


 16. Apr 27, 2011
  10:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, jeg er sikker på at den tager strøm på stand by 😉 Dog slukker jeg for alt andet på stikkontakten om natten, men det burde jeg måske også med denne. Desværre skal uret så bare stilles hver gang….

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Apr 27, 2011
  10:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Jeg synes den er super fed. Jeg har godt set de Alessi kedler, som også er fede. Jeg tror bare ikke jeg ville får den brugt, når den skal på komfuret 🙂

  Kh
  Birthe


 18. Nov 20, 2011
  4:32 pm

  Ole Nielsen

  Har haft elkedlen i knap et år – og mit bedste råd er: HOLD JER LANGT VÆK:.

  Jeg har ikke oplevet andet end problemer med elektronikken, der styrer temperaturen. Er på min tredje kedel nu efter to ombytninger – og alle har haft dette problem.

  Det er smukt design – men også et eksempel på nytteløst design. Den er altså ikke særlig funktionel.

  Synes Politikens test rammer det godt. Se her: http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadtjek/tjektjekmad/ECE837199/bugatti-vera-elkedel/


  • Nov 20, 2011
   4:51 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ole!

   Æv, at du har haft så mange problemer med den. Jeg er faktisk ret glad for den og er endnu ikke løbet ind i nogen problemer. Men det er da træls, når nu du har købt sådan en dyr el-kedel.

   Mange hilsner
   Birthe


 19. Dec 29, 2012
  7:04 pm

  diana

  er så heldig at eje den smukke el kedel og har været så
  glad for den ulempen er at når battriet skal udskiftes skal den sendes ind til firmaret at man ikke engang kan det selv kan hmmm ja det under mig men har som sagt været glad for min stadig efter 2 et halv år

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!