Newyorkerbyheart

Produkttest: Nespresso Pixie………

18 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: ,

Jeg har har fornøjelsen af at afprøve det nyeste skud på Nespresso stammen: Pixie, som er den mindste maskine Nespresso har lavet.
Det er den første Nespresso jeg har haft indenfor mine døre, så jeg skal ikke gøre mig klog på hvor store de andre er, men denne er i hvert fald lille og fin – helt perfekt for os der ikke har så meget plads på køkkenbordet (fordi det er fyldt op med alle de andre køkkenmaskiner, vi har slæbt til huse……..).

Det tager lige omkring omkring et ½ minut, fra du tænder den og den er klar til at brygge en kop kaffe til dig. Den kan brygge kaffe i 2 størrelser, espresso og lungo (som er størrelsen på en almindelig kaffekop). Du kan selv slukke den eller den slukker automatisk efter ca. 9 minutter.

Der findes et hav af kapsler til den og som I kan se, fik jeg et lille udvalg med til maskinen – kapslerne er i øvrigt meget smukke synes jeg, med deres flotte farver – men det er lidt svært at skelne dem fra hinanden for en som ikke er inde i Nespresso‘s verden. Der fulgte selvfølgelig et hæfte med hvor jeg kan se hvilken kaffe de forskellige kapsler er, men det er altså lidt besværligt at skulle slå og slå op i den, hver gang.
Jeg har dog drukket mig igennem flere af kapslerne nu – også de koffeinfrie – og jeg er faktisk kommet til at synes om kaffen. De første par gange, syntes jeg at de var lige stærke nok for mig – ligegyldig om jeg bryggede espresso eller en almindelig kop (lungo) – men efterhånden har jeg vænnet mig til det. Nu synes jeg faktisk at det eneste problem er, at der er for lidt i kopperne *S*
Jeg synes at den har en fin crema (skum), som også har en tilpas konsistens, men jeg er altså ingen ekspert på det område.

Det der er rigtig smart ved maskinen er, at den slukker selv, når passende mængde vand (kaffe) er løbet igennem, så man behøver ikke stå og holde øje med den. Det er også ret smart at kapslen selv falder ned i maskinens beholder, når kaffen er færdig og man udløser kapslen – en detalje som især min kæreste synes er SUPER sej!! Han har været ved at se om han kan finde ud af hvordan det er lavet, for den falder jo ikke igennem når kapslen er fuld……..

Alt i alt synes jeg at det er et godt køb, hvis man ikke har særlig meget plads og gerne vil have en let måde at få god kaffe på. Den tager meget lidt plads i forhold til andre maskiner på markedet og klappen hvor kaffekoppen skal stå på når den brygger, kan slås op, så den heller ikke tager plads. Eneste minus for mig er, at den er lidt dyr og at kapslerne er rimelig dyre.

Fakta:
Nespresso PIXIE, mål:
Bredde: 11,1 cm.
Højde: 23,5 cm
Længde: 32,6 cm

Farver: 6
Energiklasse: A++
Pris kr.: 1.299,-

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Apr 18, 2011
  11:14 pm

  Sofie

  Spændende indlæg 🙂
  Jeg er selv den heldige ejer af en nespresso maskine, dog en større maskine hvor der også er mælkeskummer, som jeg mest bruger til at lave cafe latte.
  Jeg elsker min maskine, og kapslerne er rigtig gode. Man finder hurtigt ud af hvilke nogle man kan lide, hvad de skal bruges til og hvilken styrke de har.
  Jeg har lavet en del indlæg om nespresso kaffe på min blog 🙂
  Mvh. Sofie
  http://filosliv.blogspot.com/


 2. Apr 18, 2011
  11:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  Allerførst, velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Det er nok også fordi jeg kun har fået sådan en prøvepakke, så jeg har ikke rigtig fået sat mig ind i de forskellige kapsler. Jeg vil fluks gå ind og studere kaffe-indlæggene på din blog…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 19, 2011
  1:11 am

  Camilla B

  Dejligt, at den får en rigtig god anmeldelse.
  Jeg ønsker mig nemlig sådan en når jeg engang fylder fyrre 🙂


 4. Apr 19, 2011
  7:12 am

  Piskeriset

  God detalje med størrelsen – synes let at køkkenmaskiner kan få en størrelse, hvor de prøver at overtage køkkenbordet 🙂


 5. Apr 19, 2011
  12:30 pm

  Lise

  Hej Birthe
  Kaffen smager godt, den er jeg med paa ;O) – men hvad goer man af alle kapslerne i DK – jeg ved at de bliver recycled flere steder her i Scweiz, men ellers synes jeg det er ret voldsomt aluminiumsspild.

  Lise
  http://www.detskalsmageafnoget.blogspot.com


 6. Apr 19, 2011
  1:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla B!

  Den er lækker synes jeg og kan fåes i de flotteste farver 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Apr 19, 2011
  1:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Lige præcis! Jeg har så mange ting stående efterhånden, så det er svært at se at jeg i det hele taget har et køkkenbord 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Apr 19, 2011
  1:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Det har du helt ret i og er vel egentlig et problem med ved alle de "kapsel-maskiner" der findes.
  Jeg ved faktisk ikke hvad man gør her i DK, har ikke undersøgt det.
  Men jeg har set, at der kan fås sådan nogle genbrugs-kapsler, som man selv kan fylde op (omend de IKKE er originale!) 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 24, 2011
  11:29 am

  Rie

  Hej 🙂

  Med hensyn til kapslerne, kan man bare aflevere dem på lossepladsen sammen med andet aluminium 🙂

  Men de arbejder vist også på at få det samme recycling system til hele Norden 🙂


 10. Apr 24, 2011
  11:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rie!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før 🙂

  Tak for information, det er hermed givet videre….

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Apr 19, 2012
  8:11 am

  Joan

  Hej 🙂

  Du kan selv regulere hvor meget vand du vil have der skal løbe igennem kaffen. Maskinen er sat med en standard indstilling, når du brygger kaffen holder du bare knappen ( den store eller lille kop)inde hele tiden til du har den mængde vand du ønsker.

  Det var lige en side bemærkning, har anskaffet mig en Le Creuset gryde og nu skal det grydebrød jeg har set herinde altså afprøves 😉

  Mange hilsner
  Joan


  • Apr 19, 2012
   9:10 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Joan!

   Mange tak for tippet 🙂

   Jeg håber at du bliver rigtig glad for din Le Creuset gryde, de er ikke bare smukke, men også fantastiske at lave mad i. Held og lykke med grydebrødet, håber at du vil kunne lide det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 12. Jan 21, 2013
  10:24 pm

  Anne Liebst

  Jepper! Også jeg. Den lykkelige ejer. Men hvor kan man så købe flere kapsler? ikke via Imercos hjemmeside i hvert fald. Dårlig service. Nå men jeg prøvede derpå Kaffecompaniet i Dk. Stadigvæk ikke særligt overskueligt udvalg. F.eks. kan man ikke se farven på kapslerne. Jeg sværmer for den mørke grønne med skummende espresso. Mums! Men hvordan kan jeg være sikker på at købe tilsvarende kapsler? Hvad med en Leverandørliste i Dk, ilagt æsken med maskinen i? Jeg kom ikke langt med imerco jo.


  • Jun 26, 2013
   8:31 am

   Anders

   Hej Anne.

   Du kan kun købe de originale kapsler hos nespresso selv, dvs. enten via nespresso.dk eller i en nespressobutik (københavn eller århus).

   /Anders


 13. Feb 25, 2014
  11:10 pm

  Lasse

  Hej alle sammen, sidder og overvejer at købe en Nespresso Pixie, men synes det er umuligt at finde noget på nettet om hvor stor en kop kaffe den kan lave, er der nogen kloge hoveder herinde der kan svare på det, synes nemlig at have læst at den største kop den kan lave er på 110ml :-/

  ,???????

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!